خیلی خوبه آدم در سطح وب می بینه آدم ها می تونند به این راحتی قضاوت کنند
1- عنوان فریبنده نیست شما از من شناخت ندارید و من هم پی اثباتش برای کسی که شک داشته باشه نیستم اگر می گم قدرت انجام کاری را دارم برادر دارم! نمونه خواستی فروم همسایه میتونی رهگیری کنی همین تاپیک با همین عنوان رو
2- شما اگر قدرت مدیریت دارید ممنون میشم جابجا کنید تاپیک بنده را من فکر می کردم اینجا بهترین محل باشه و این ربطی به توهینی که شما کردید نداره
3- استفاده از بک لینک؟! حتما خیال کردید که من اون لینک داخل پستم را برای گرفتن لینک گذاشتم آره؟ دوباره اگر قدرت مدیریت دارید آن را بردارید و اگر منظورتان امضای من است دوباره متاسفم برای نتیجه گیریتون
4- نه دیگه این جوک خوبی بود من بیام بگم چطوری کارهام رو انجام میدم؟ درخواست دیگری نداری دوست عزیز؟ من با اطمینان خاطر میتونم بهت بگم زیر 1000 نفر توی ایران می دونند من چطور کارم رو انجام میدم
خیلی خوبه آدم در مورد موضوعاتی که اطلاع نداره اظهار نظر هم نکنه
من آدم فوق العاده رکی هستم و توی صحبت های شما توهین دیدم به همان منوال جواب دادم شما نگاه نکن من اینجا 1 سال سابقه عضویت ندارم فروم دیگه هست که 12 ساله فعال هستم
پس اون پشت نشستیم، خوب هست که عینک قضاوتمون هم بر داریم برای کاری که نمی دونیم افراد چطوری انجام میدن فلسفه نبافیم
ممنون میشم در راستای تاپیک صحبت کنید و خدمات من نه اینکه به دنبال این باشین که جو منفی درست کنید