من نسخه آخرش رو از سایت خود فریر دانلود کردم
هیچ مشکلی نداره جز اینکه بعد پرداخت اطلاعات رو نمایش نمیده
قبلا از نسخه قدیمیش استفاده میکردم یادمه تو فایل callback.php باید یه آدرسی میدادیم فکر کنم برای نمایش اطلاعات الان نمیدونم باید چیکار کنم
من نسخه آخرش رو از سایت خود فریر دانلود کردم
هیچ مشکلی نداره جز اینکه بعد پرداخت اطلاعات رو نمایش نمیده
قبلا از نسخه قدیمیش استفاده میکردم یادمه تو فایل callback.php باید یه آدرسی میدادیم فکر کنم برای نمایش اطلاعات الان نمیدونم باید چیکار کنم
-------- کاش --------
سلام لطفا راهنمایی کنید یه هفته بیشتره درگیر این مشکل هستم
سایتم مشکلی نداشت با همین اسکریپت فریر
هفته قبل سرور رو به روز رسانی کردن سایت مشکل پیدا کرد.هاست اشتراکی سی پنل خارج هست
تو صفحه خرید مشتری بعد انتخاب شارژ و انتخاب درگاه میزنه روی پرداخت که باید بعد این بره به درگاه وصل بشه ولی میزنه خطای سیستمی : سفارشی با این مشخصات یافت نشد
یه مشکل دیگه هم که هست وقتی تو مدیریت خودم میخوام کارت شارژ وارد کنم هست که وقتی فایل تکست رو انتخاب و بارگذاری میزنم مینویسه با موفقیت اضافه شد ولی میرم تو امار میبینم چیزی اضافه نشده
من بک اپ های چند روز پیش و چند ماه گذشته رو هم زدم روش درست نشد.ولی هاست رو به دایرکت ادمین ایران تغییر دادم این مشکل حل شد
به نظرتون مشکل چیه که روی سی پنل جواب نمیده
اگه کسی جواب رو میدونه خواهش کامل توضیح بده که انجام بدم چون چیزی ار برنامه نویسی بلد نیستم
#APVH_novfdd71.ir] File not found [/home/novffif71/public_html/403.shtml]
اینم اورش
else
{
$data['title'] = 'خطای سیستم';
$data['message'] = '<font color="red">سفارشی با این مشخصات یافت نشد.</font><br /><a href="index.php" class="button">بازگشت</a>';
$smarty->assign('config', $conf);
$smarty->assign('data', $data);
$smarty->display('message.tpl');
}
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)