-
November 4th, 2016, 11:27
عضو جدید
کدام درگاه ؟ کدام شرکت ؟ کدام psp
با عرض سلام و احترام خدمت اساتید و همکاران گرامی !
باتوجه به مشکلات فعلی پرداخت های اینترنتی بنده هم مثل خیلی دوستان دیگه قصد تهیه درگاه اختصاصی دارم
طبق لینک https://www.shaparak.ir/content?id=290 این شرکت ها معرفی شدن و مجاز به سرویس دهی هستند !!!
اساتید و همکارانی که با این شرکت ها همکاری دارند یه توضیحاتی درموردشون بدن بد نیست (پشتیبانی و نحوه عملکرد)
و اینکه مشتریانشون کدام درگاه رو میپسندن و کدام بیشتر مورد استفاده قرار میگیره؟ (به طور معمول همکاران از چندین درگاه استفاده میکنن که مشتری موقع پرداخت فاکتور درگاه مورد نظرشو انتخاب میکنه)
طبق تندخوانی انجام شده روی برخی از سایت هاشون کارمزدی برای پرداخت ها ذکر نشده بود و پلاگینی هم مشاهده نشد ! در این مورد هم راهنمایی بفرمائین ممنونتون میشم
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
-
November 4th, 2016 11:27
# ADS
-
November 4th, 2016, 12:07
عضو انجمن
پاسخ : کدام درگاه ؟ کدام شرکت ؟ کدام psp
درگاه پرداخت ایران کیش و ملت چون تجربه استفاده دارم خیلی خوب می باشند کارمزد هم کم نمیکنن
بخصوص ایران کیش که هم گرفتنش راحت تره هم سریع میدن قطعی هم نداره
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2016, 12:22
عضو دائم
سلام
درگاه بانک ملت بهترین درگاه هست از نظر بنده، حدودا 6 ساله داریم استفاده می کنیم و کمترین قطعی رو داشته در این مدت.
از طرف دیگه پنل اینترنت بانک این بانک خیلی کامل و کاملا حرفه ای طراحی شده و اکثر افرادی که تجارت الکترونیک دارند از خدمات بانک ملت استفاده می کنند.
شرکت به پرداخت هم همکاری خوبی در پشتیبانی های بعدی داشته
بدترین بانک هم بانک پارسیان بوده که قطعی های زیادی داره، دقیقا اون موقع که لازمش داری پشتت رو خالی می کنه!
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2016, 13:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
negarnovin
درگاه پرداخت ایران کیش و ملت چون تجربه استفاده دارم خیلی خوب می باشند کارمزد هم کم نمیکنن
بخصوص ایران کیش که هم گرفتنش راحت تره هم سریع میدن قطعی هم نداره
ممنون بابت شرکت در تاپیک
اگر شماقصد پرداختی را داشته باشید و سایت مورد نظر از این درگاهها استفاده نماید ، کدامیک مورد انتخاب شما واقع میشه ؟
امکانش هست عکسی از محیط پنل ها ارسال کنید ؟ (به صورت عمومی در تاپیک)

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
درگاه بانک ملت بهترین درگاه هست از نظر بنده، حدودا 6 ساله داریم استفاده می کنیم و کمترین قطعی رو داشته در این مدت.
از طرف دیگه پنل اینترنت بانک این بانک خیلی کامل و کاملا حرفه ای طراحی شده و اکثر افرادی که تجارت الکترونیک دارند از خدمات بانک ملت استفاده می کنند.
شرکت به پرداخت هم همکاری خوبی در پشتیبانی های بعدی داشته
بدترین بانک هم بانک پارسیان بوده که قطعی های زیادی داره، دقیقا اون موقع که لازمش داری پشتت رو خالی می کنه!
ممنون بابت شرکت در تاپیک
جدیدا از یکی همکارا شنیدم که با به پرداخت مشکل داشتن (از نظر پشتیبانی) ولی شما طبق تجربه میفرمائید پشتیبانی مناسب هست درسته ؟ 
من خودم هنگام پرداخت حدالمقدور از بانک ملت استفاده میکنم و این رو میدونم که مشتریان و کاربران نیز اعتماد خاصی به این درگاه دارند !
شرایط دریافت تقریبا همه psp ها یکسان بود ، بانک ملت اذیت نمیکنه ؟ روال کاری دریافت طولانی هست یا سریع انجام میدن ؟
امکانش هست عکسی از محیط پنل ارسال کنید ؟ (به صورت عمومی در تاپیک)
-
-
November 4th, 2016, 13:31
سلام
ایران کیش عالیه تا حالا نشده کوچیکترین مشکلی پیش بیاد تقریبا سه ماهه استفاده می کنم قطعی نبوده
پشتیبانی هم عالیه حتی اپراتور ها شماره تماس خودشونم میدن که مستقیم با خودشون در ارتباط باشی
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2016, 13:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
ایران کیش عالیه تا حالا نشده کوچیکترین مشکلی پیش بیاد تقریبا سه ماهه استفاده می کنم قطعی نبوده
پشتیبانی هم عالیه حتی اپراتور ها شماره تماس خودشونم میدن که مستقیم با خودشون در ارتباط باشی
ممنون جهت شرکت در تاپیک
امکانش هست عکسی از محیط پنل ارسال کنید ؟ (به صورت عمومی در تاپیک)
-
-
November 4th, 2016, 13:56
عضو انجمن
سلام
طبق اطلاعات من، کارمزدی دریافت نمیشه و سود بانک بر حسب گردش حساب و ورودی ها محاسبه میشه و از شما کارمزدی کسر نمیشه.
بنده طی هفته آتی قصد همکاری با شرکت تجارت الکترونیک پارسیان و پرداخت الکترونیک سامان رو دارم. ( به دلیل صحولت در ارائه خدمات و رضایت چندی از دوستان که درحال استفاده هستند )
تفاوت در عقد قرارداد با این دو برای اخذ درگاه، اگر شما مالک نیستید؛ بانک پارسیان از شما کپی اجاره نامه رو می خواد ولی بانک سامان کپی برابر اصل شده اجاره نامه رو می خواد.
موفق و موید باشید
-
تعداد تشکر ها از ViraHost.com به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2016, 14:07
عضو انجمن
دوستان کدام تسویه انی داره مثلا پرداخت انجام بشه در جا بره داخل حساب؟
-
-
November 4th, 2016, 14:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوستان کدام تسویه انی داره مثلا پرداخت انجام بشه در جا بره داخل حساب؟
تا جایی که اطلاع دارم تسویه توسط خود سیستم شاپرک انجام میشه و الان هم تسویه آنی ندارند.
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2016, 14:45
عضو انجمن
درود
بانک ملت به نظرم بهترین درگاه بانکی هست .بهترین مزیتش هم اینه تا قبل 12 شب هرکسی پول واریز کنه فردا صبح تو حساب هست اما با برخی درگاه های بانکی دیگه کار کردم مثلا ساعت 10 شب پرداخت کنه دو روز بعد واریز میشه.
الان 5 ساله داریم بانک ملت داریم به نظرم کمترین مشکلاتو داشته نسبت به سایرش
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید