نقل قول نوشته اصلی توسط isn نمایش پست ها
اینجوری بگم اگر می خواهید در سطح level پایین کار کنید آره خوب با 200 هزار تومان ماهانه هم میشه ران کرد اما میزان دوامش با خداست

اما سطح بالا مسلما نیاز به سخت افزار سرور ایران و کولو دارید یا اینکه کار اشتباه رو کنید و اون هم اجاره 600 -700 تومان سخت افزار سرور که مطمئنا 2-3 بعد کار پشیمان می شوید چون نسبت سود و ضرر تقربا 0 به 100 است ( این تجربه من بود )
حقیقتا هیچکس دوست نداره سروری که راه اندازی کرده خیلی زود بخوابه و به قولی ، به نابودی کشیده بشه . اما خب من شخصا فکر نمیکنم برای شروع کار هزینه میلیونی نیاز باشه ، هر چند که باز هم میگم که من بی تجربه هستم و هنوز هم به شدت در حال تحقیق در این زمینه ...

چیزی که مد نظر من هست راه اندازی یک شبکه گیم گسترده هست . طوری که چندین بازی رو بالا در قالب گیم سرور بالا بیارم و بعدشم کاربر جمع کنم . چیزی که معلوم و مشهود هست این وسط ، جمع آوری بازیکن و گیمر هست و این جز با خلاقیت در سطح بازی امکان پذیر نیست . منتهی من شخصا تیم و یا افرادی که در این زمینه فعالیت میکنن رو نمیشناسم که بخوام برم سراغشون ( هر چند بعضی دوستان که در این تاپیک شرکت کردن در این خصوص کمک زیادی کردن و یکی از دوستان هم در زمینه کانتر تجربه داشتن که ممنونم از ایشون و همگی عزیزان ) . کلا فعلا گیج شدم چون چند مورد هم تو نت خوندم و به همین دلیل یه مقدار پیچیده شده ماجرا برای من ...

اولویت های این کار چی هستن و یا با چه میزان هزینه ای میشه حداقل 3 بازی رو راه انداخت .

آهان راستی دوستان یک سوال . آیا این امکان وجود داره که از گواهی ssl استفاده کرد ، طوری که ارتباطات اکانت های بازیکنان با سرور رمز نگاری شده باشه . آیا این امکان وجود داره ؟

همچنان در حال تحقیق و جستجو ...