حقیقتا هیچکس دوست نداره سروری که راه اندازی کرده خیلی زود بخوابه و به قولی ، به نابودی کشیده بشه . اما خب من شخصا فکر نمیکنم برای شروع کار هزینه میلیونی نیاز باشه ، هر چند که باز هم میگم که من بی تجربه هستم و هنوز هم به شدت در حال تحقیق در این زمینه ...
چیزی که مد نظر من هست راه اندازی یک شبکه گیم گسترده هست . طوری که چندین بازی رو بالا در قالب گیم سرور بالا بیارم و بعدشم کاربر جمع کنم . چیزی که معلوم و مشهود هست این وسط ، جمع آوری بازیکن و گیمر هست و این جز با خلاقیت در سطح بازی امکان پذیر نیست . منتهی من شخصا تیم و یا افرادی که در این زمینه فعالیت میکنن رو نمیشناسم که بخوام برم سراغشون ( هر چند بعضی دوستان که در این تاپیک شرکت کردن در این خصوص کمک زیادی کردن و یکی از دوستان هم در زمینه کانتر تجربه داشتن که ممنونم از ایشون و همگی عزیزان ) . کلا فعلا گیج شدم چون چند مورد هم تو نت خوندم و به همین دلیل یه مقدار پیچیده شده ماجرا برای من ...
اولویت های این کار چی هستن و یا با چه میزان هزینه ای میشه حداقل 3 بازی رو راه انداخت .
آهان راستی دوستان یک سوال . آیا این امکان وجود داره که از گواهی ssl استفاده کرد ، طوری که ارتباطات اکانت های بازیکنان با سرور رمز نگاری شده باشه . آیا این امکان وجود داره ؟
همچنان در حال تحقیق و جستجو ...