-
November 2nd, 2016, 12:47
پاسخ : سوال در خصوص گیم سرور و راه اندازی آن

نوشته اصلی توسط
ldda company
والا من که فعلا کمی گیج شدم ...
دوست عزیز یه سوال دیگه هم دارم . برای راه اندازی یه همچین گیم سرور هایی آیا حتما الزام هست که سرور از ایران باشه ؟ یعنی مثلا من نوعی نمیتونم سرور از هلند یا فرانسه مثلا بگیرم و راه اندازی کنم ؟
مورد بعدی اینکه برای صرفه جویی در هزینه ها آیا هیچ راهی وجود نداره ؟ راهی که بهش تا حد زیادی صرفه جویی کرد ( منظورم این نیست که کم پول بدم و بعد ضرر پشت ضرر اما صرفه جویی کنم مخصوصا در شروع کار )
والا فعلا بدجور گیج شدم . شرمنده عزیزان ...
سروری که شما باید تهیه کنید اینترانت هست
سرور های ایران رو تهیه میکنید به این دلیل که تمامی پلییر های شما ایرانی هستند بخاطر پینگی که میخان تویه بازی داشته باشند و کیفیت خوبی داره سرور های ایران برای پلییر ها
هر چیزی غیر ممکن نیست برای ضرر و سود اما بتونید بهترین کار رو تحویل مشتری بدید مشتری راضی مشتری میاره
-
تعداد تشکر ها از pc.rootall به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2016 12:47
# ADS
-
November 2nd, 2016, 13:19
عضو انجمن
اینجوری بگم اگر می خواهید در سطح level پایین کار کنید آره خوب با 200 هزار تومان ماهانه هم میشه ران کرد اما میزان دوامش با خداست
اما سطح بالا مسلما نیاز به سخت افزار سرور ایران و کولو دارید یا اینکه کار اشتباه رو کنید و اون هم اجاره 600 -700 تومان سخت افزار سرور که مطمئنا 2-3 بعد کار پشیمان می شوید چون نسبت سود و ضرر تقربا 0 به 100 است ( این تجربه من بود )
-
تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2016, 14:49

نوشته اصلی توسط
isn
اینجوری بگم اگر می خواهید در سطح level پایین کار کنید آره خوب با 200 هزار تومان ماهانه هم میشه ران کرد اما میزان دوامش با خداست
اما سطح بالا مسلما نیاز به سخت افزار سرور ایران و کولو دارید یا اینکه کار اشتباه رو کنید و اون هم اجاره 600 -700 تومان سخت افزار سرور که مطمئنا 2-3 بعد کار پشیمان می شوید چون نسبت سود و ضرر تقربا 0 به 100 است ( این تجربه من بود )
حقیقتا هیچکس دوست نداره سروری که راه اندازی کرده خیلی زود بخوابه و به قولی ، به نابودی کشیده بشه . اما خب من شخصا فکر نمیکنم برای شروع کار هزینه میلیونی نیاز باشه ، هر چند که باز هم میگم که من بی تجربه هستم و هنوز هم به شدت در حال تحقیق در این زمینه ...
چیزی که مد نظر من هست راه اندازی یک شبکه گیم گسترده هست . طوری که چندین بازی رو بالا در قالب گیم سرور بالا بیارم و بعدشم کاربر جمع کنم . چیزی که معلوم و مشهود هست این وسط ، جمع آوری بازیکن و گیمر هست و این جز با خلاقیت در سطح بازی امکان پذیر نیست . منتهی من شخصا تیم و یا افرادی که در این زمینه فعالیت میکنن رو نمیشناسم که بخوام برم سراغشون ( هر چند بعضی دوستان که در این تاپیک شرکت کردن در این خصوص کمک زیادی کردن و یکی از دوستان هم در زمینه کانتر تجربه داشتن که ممنونم از ایشون و همگی عزیزان ) . کلا فعلا گیج شدم چون چند مورد هم تو نت خوندم و به همین دلیل یه مقدار پیچیده شده ماجرا برای من ...
اولویت های این کار چی هستن و یا با چه میزان هزینه ای میشه حداقل 3 بازی رو راه انداخت .
آهان راستی دوستان یک سوال . آیا این امکان وجود داره که از گواهی ssl استفاده کرد ، طوری که ارتباطات اکانت های بازیکنان با سرور رمز نگاری شده باشه . آیا این امکان وجود داره ؟
همچنان در حال تحقیق و جستجو ...
-
-
November 2nd, 2016, 14:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pc.rootall
یک سرور خوب رو با ماهیانه 40 50 تومان هم میشه ران کرد 
=========== خطاب بهalirezakaj ------
دوست عزیز این هزینه ای سروری شما گفتید میتونید رم بگیرید از ایران که اون هم به درد یه سرور میخوره و مطمئن باشید به مشکل میخورید
==================
با بنده در تماس باشید ما خاستیم گروهی رو راه اندازی کنیم برای فروش سرور های گیم انلاین و راه اندازیش
میتونیم همکاری داشته باشیم
در مورد کانفیگ های سرور ها میتونیم با بهترین کیفیت و بهترین پلاگین ها بصورت حرفه ای قدم بگذاریم در این زمینه ...
شما به یک تیم قوی نیاز دارید و یک سرور عالی
الان شلوغ ترین سرور کالاف 4 متعلق به کلن ماست و با 60 هزار تومان ماهیانه راه اندازی میشه .
استارتر عزیز اگر دنبال کانفیگر میگردین به شرط اینکه اسم سرور رو هر چی خواستم بزارم میتونیم توی چند گیم باهاتون همکاری کنیم .
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2016, 15:23

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
الان شلوغ ترین سرور کالاف 4 متعلق به کلن ماست و با 60 هزار تومان ماهیانه راه اندازی میشه .
استارتر عزیز اگر دنبال کانفیگر میگردین به شرط اینکه اسم سرور رو هر چی خواستم بزارم میتونیم توی چند گیم باهاتون همکاری کنیم .
دوست گرامی این خیلی خوبه که با اینکه شما خودتون صاحب یک گیم سرور هستید ، به دور از هرگونه حسادت یا حس بدبینی دارید به من کمک میکنید . ( تشکر ) . والا من منظور شما رو درست متوجه نشدم اگر توضیحاتی هست ، یه آیدی تلگرام به من بدید تا تماس بگیرم با شما . یا ایمیل خودتون رو ارسال کنید برای من . در هر حال منتظر توضیحات شما هستم ...
فعلا سول زیاد دارم . از جمله اینکه :
1 ) آیا میشه سفارش سورس یک بازی به خصوص رو داد ؟ مثلا بازی که تا حالا در ایران بارگذاری نشده باشه .
2 ) آیا همه این بازی هایی که مد نظر من هست باید با لانچر همراه بشه .
3 ) آیا میشه کاری کرد که اتصال بازیکتان حتی از داخل لانچر هم به سرور ، رمزنگاری بشه ؟ من علاقه زیادی دارم که گیم سرور ها با گواهی امنیتی ssl همراه بشن ...
و سوالات دیگه ( شرمنده سوالاتمون زیاده دوستان ) ...
-
-
November 2nd, 2016, 15:56
عضو انجمن
درود
اول اینکه طبق گفته دوستمون Alirezakaj میشه سرور رو با 40 50 تومنم راه اندازی کرد! (خود من به شخصه چهار سال پیش با 15 تومن شروع کردم
) ولی خب خیلی روند رشدتون کند میشه و شاید اصلا رشد نکنید !
گیمی که ما روش کار کردیم تقریبا میشه گفت هیچ سرور ایرانی یی براش نبود.. (مثل rust الان)
بگذریم, بله میشه با 40 50 تومنم راه اندازی کرد.
و اینکه پرسیدید چرا باید سرور از ایران باشه؟ خب رسور میتونه از ایران نباشه این اجبار نیست برای شما! این چیزیه که پلیرها میخوان. اگر قرار بود سرور خارج باشه میرفتن سرور خارجی هم ایرانی کمتر بود و هم کیف بیشتری میکردند. البته: الان پینگ سرورهای خارج به ایران فوق العاده کم شده و شاید بتونید با سرور هتزنر یا ovh یا .. شروع کنید.
و:
1 ) آیا میشه سفارش سورس یک بازی به خصوص رو داد ؟ مثلا بازی که تا حالا در ایران بارگذاری نشده باشه . بله میشه . فقط هزینه بر هست
2 ) آیا همه این بازی هایی که مد نظر من هست باید با لانچر همراه بشه .همشون میشه, ولی نیاز اجباری نیست. میتوان با یکسری تغییرات کلاینت ساید اوکیش کرد.
3 ) آیا میشه کاری کرد که اتصال بازیکتان حتی از داخل لانچر هم به سرور ، رمزنگاری بشه ؟ من علاقه زیادی دارم که گیم سرور ها با گواهی امنیتی ssl همراه بشن ...
فکر نکنم بشه. اول اینکه گواهینامه ssl (آپدیت: منظور بنده https بود. پوزش بابت اشتباه بنده.) برای http و کلا کارهای تحت وب هست نه گیم سرور. دوم اینکه بشه باید کل بیس بازی تغییر داده بشه و کاریست بدون سود.
ویرایش توسط sadecohost : November 2nd, 2016 در ساعت 17:00
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2016, 17:23

نوشته اصلی توسط
sadecohost
درود
اول اینکه طبق گفته دوستمون alirezakaj میشه سرور رو با 40 50 تومنم راه اندازی کرد! (خود من به شخصه چهار سال پیش با 15 تومن شروع کردم

) ولی خب خیلی روند رشدتون کند میشه و شاید اصلا رشد نکنید !
گیمی که ما روش کار کردیم تقریبا میشه گفت هیچ سرور ایرانی یی براش نبود.. (مثل rust الان)
بگذریم, بله میشه با 40 50 تومنم راه اندازی کرد.
و اینکه پرسیدید چرا باید سرور از ایران باشه؟ خب رسور میتونه از ایران نباشه این اجبار نیست برای شما! این چیزیه که پلیرها میخوان. اگر قرار بود سرور خارج باشه میرفتن سرور خارجی هم ایرانی کمتر بود و هم کیف بیشتری میکردند. البته: الان پینگ سرورهای خارج به ایران فوق العاده کم شده و شاید بتونید با سرور هتزنر یا ovh یا .. شروع کنید.
و:
1 ) آیا میشه سفارش سورس یک بازی به خصوص رو داد ؟ مثلا بازی که تا حالا در ایران بارگذاری نشده باشه . بله میشه . فقط هزینه بر هست
2 ) آیا همه این بازی هایی که مد نظر من هست باید با لانچر همراه بشه .همشون میشه, ولی نیاز اجباری نیست. میتوان با یکسری تغییرات کلاینت ساید اوکیش کرد.
فکر نکنم بشه. اول اینکه گواهینامه ssl (آپدیت: منظور بنده https بود. پوزش بابت اشتباه بنده.) برای http و کلا کارهای تحت وب هست نه گیم سرور. دوم اینکه بشه باید کل بیس بازی تغییر داده بشه و کاریست بدون سود.
بسیار هم خوب . بله مواردی که گفتید درست هستن . چیزی که شخصا بهش فکر میکنم هم سرور های آلمان و فرانسه هستن چون تو این چند سال اخیر پینگ به خارج از کشور خیلی بهتر از قبل شده اما چیزی که مشهود هست اینه که باز هم شاید نتونه به پای دیتاسنتر های داخلی ایران برسه . یه چیز دیگه که اذیت میکنه این وسط ، گرون بودن سرویس های ایرانی نسبت به خارجی هست ...
حالا سر همین مباحث و حرف هایی که امروز پیش اومد رفتم یه پس و جو کردم و دیدم هزینه خرید سخت افزار سرور و کولوشن اون واویلاست ...
فقط برای ماه اول چیزی حدود 4 الی 7 میلیون تومن در میاد .
همونطور که گفتم هزینه مهم هست و باید یه بررسی کنم ببینم چه مقدار هزینه خواهد برد ...
آهان راستی دوستان در خصوص سرور های تیم اسپیک هم توضیح بدن اگر امکانش هست که چطوریاست این سرور ها .
یه مورد دیگه هم اینکه سوال داشتم در خصوص بازی های تحت وبی مثل تراوین . میخواستم بدونم اگر شخصی اینجا تجربه اینطور بازی ها رو هم داشته لطف کنن به ما هم بگن تا استفاده کنیم . به نظر میاد اگر در کنار بازی های بزرگ یک یا دو عدد بازی تحت وب هم داشت ، جالب میشه کار . البته رمز موفقیت این کار ایده و خلاقیت در کار هست . اگر شخصی از دوستان برنامه نویسی میشناسن در خصوص تراوین و بقیه بازی ها لطفا معرفی کنن به ما ...
همچنان در حال تحقیق و گشت و گذار و جستجو ...
ویرایش توسط ldda company : November 2nd, 2016 در ساعت 18:24
-
-
November 2nd, 2016, 18:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
...
حالا سر همین مباحث و حرف هایی که امروز پیش اومد رفتم یه پس و جو کردم و دیدم هزینه خرید سخت افزار سرور و کولوشن اون واویلاست ...

فقط برای ماه اول چیزی حدود 4 الی 7 میلیون تومن در میاد .
همونطور که گفتم هزینه مهم هست و باید یه بررسی کنم ببینم چه مقدار هزینه خواهد برد ...
آهان راستی دوستان در خصوص سرور های تیم اسپیک هم توضیح بدن اگر امکانش هست که چطوریاست این سرور ها .
یه مورد دیگه هم اینکه سوال داشتم در خصوص بازی های تحت وبی مثل تراوین . میخواستم بدونم اگر شخصی اینجا تجربه اینطور بازی ها رو هم داشته لطف کنن به ما هم بگن تا استفاده کنیم . به نظر میاد اگر در کنار بازی های بزرگ یک یا دو عدد بازی تحت وب هم داشت ، جالب میشه کار . البته رمز موفقیت این کار ایده و خلاقیت در کار هست . اگر شخصی از دوستان برنامه نویسی میشناسن در خصوص تراوین و بقیه بازی ها لطفا معرفی کنن به ما ...
همچنان رد حال تحقیق و گشت و گذار و جستجو ...
بله برای اون که شما باید پول سخت افزارو بدید برای همین ماه اول فوق العاده گرون هست... (یعنی شما دارید سخت افزارو میخرید دیگه..) بعدِ کولو هزینه ماهیانه ش برا هر یونیت فکر کنم چیزی حدود 200تومن هست تو ایران. که در طولانی مدت حساب کنید نسبت به اینکه سرور اختصاصی اجاره کنید خیلی به صرفه تر هست.
سرور تیم اسپیک کار خاصی نداره, سرورسازش رو میگیرید و نصب میکنید و تمام. سرورتون اوکی میشه, واردش میشید, خودتون رو ادمین میکنید و شروع میکنید به ساخت چنل ها و گروه ها و ... تمام.
آموزش های زیادی هست برای تیم اسپیک (البته به انگلیسی.)
موفق باشید
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2016, 09:50
خب دوستان رو دیگه ای گذشت و ما همچنان در حال تحقیق در این مورد هستیم . از دوستان عزیز خواهش میشه اگر اطلاعاتی دارن و یا اشخاص یا گروه هایی رو میشناسن برای انجام این کار ، لطفا به ما معرفی کنن ...
دوستان یه سری بازی جدید به لیست من اضافه شده . احیانا اگر شخصی رو میشناسید که تواناییش رو داره از طریق پیام خصوصی اعلام کنید :
1 ) Travian
2 ) Leauge Of Legends
3 ) Leauge Of Angels
4 ) Dota 2
5 ) CS GO & Zomie
همچنان در حال گرفتن اطلاعات و جستجو ...
-
-
November 3rd, 2016, 10:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
خب دوستان رو دیگه ای گذشت و ما همچنان در حال تحقیق در این مورد هستیم . از دوستان عزیز خواهش میشه اگر اطلاعاتی دارن و یا اشخاص یا گروه هایی رو میشناسن برای انجام این کار ، لطفا به ما معرفی کنن ...
دوستان یه سری بازی جدید به لیست من اضافه شده . احیانا اگر شخصی رو میشناسید که تواناییش رو داره از طریق پیام خصوصی اعلام کنید :
1 ) Travian
2 ) Leauge Of Legends
3 ) Leauge Of Angels
4 ) Dota 2
5 ) CS GO & Zomie
همچنان در حال گرفتن اطلاعات و جستجو ...
دوست عزيز ترواين تقريبا نابود شده. ديگه فقط پلير ثابت بازي مي كنه الان داخل ايران وارين هست كه 40 تا پلير ثابت دارن بازي مي كنند اين بازي مال گذشته هست
-