درود مجدد ...
ضمن تشکر از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردند ...
ببینید تمام حرف های شما درست هست . اما آیا واقعا باید کولو کرد ؟ یعنی تحت هیچگونه شرایط دیگه ای نمیشه این کار رو انجام داد ؟ یا مثلا آیا از همون اول باید کولو کنیم ؟خیلی خلاصه بخواهم بگم :
مدیران فعلی گیم سرور های ایران اغلب افرادی هستند که وضعیت کاری و حتی اخلاقی درستی ندارند ( بهترین حالتی که توانستم توصیف کنم ) لذا شغل آنها اغلب وابسته به گیم سرور است برای همین هر کاری می کنند تا رقیب جدید بوجود نیاد
خلاصه بخواهم بگم تو این شرایط بد دیتاسنتر فقط ضرر می کنید حتی اگر پشتتون هم گرم باشه ( چون سطح دیتاسنتر هامون همینه ! )
ابزاری که برای کار حرفه ای نیاز دارید :
متخصص کانفیگر که مهمترین عامله
هکر در تیم ! ( به عبارت بهتر فرد با تجربه در مباحث امنیت )
سخت افزار سرور برای کار حرفه ای حداقل 5-6 میلیون هزینه دارد ( البته برای ران کردن همزمان این همه بازی نیاز به سخت افزار قوی است )
هزینه کولو با وضعیت عالی ( حداقل ماهی 1 تومان )
پول نقد زیاد ( چون هر لحظه امکان دارد خرجی رو دستتان بذارد )
پشتیبانی تقریبا 24 ساعته ( البته کار خاصی هم از دستتون بر نمیاد در قبال حملات ، صرفا از نظر مدیریت مشتریان میگم )
و خیلی موارد دیگر که خارج از حوصله است :دی
ممنون میشم اگر گروهی رو میشناسید که کارشون خوب و حرفه ای هست به من معرفی کنید . من در تلگرام با شما در تماس خواهم بود .الان گروه های زیادی هستن برای ارائه گیم سرور شما باید اول سرور های قوی تهیه کنید و بخصوص یک کانفیگ گر ماهر و از نظر پلاگین ها خیلی جلوتر باشید !یک مثال هست میگه 80 بکار 20 بخور بعد چند وقت 20 بکاری 80 میخوری
همین و دقیقا همین رو دنبالش بودم که بدونم . یه سرور فیکس و خوب رو با چه میزان هزینه اولیه میشه راه اندازی کرد . چون اصولا چیزی که در ذهن من هست هم این بود که وقتی کار تازه شروع شده ، نیازی نیست خیلی سخت گرفت و به مرور میشه افزایش داد .یک سرور خوب رو با ماهیانه 40 50 تومان هم میشه ران کرد .
چیزایی که نیاز دارید : یک تیم ( کلن ) هر چی شلوغ تر بهتر
بازی ای که توش پا میزارید از قبل توش رقیب نباشه اگرم رقیب هست باید خلاقیت به خرج بدین تا پلیر جذب کنید .
هنوز هم به راهنمایی های دوستان نیاز داریم . تشکر از همه عزیزان . اگر گروه یا تیم هایی رو میشناسید که میتونن در این امر به من کمک کنن بگید ممنون میشم . ضمنا یه سوال دیگه هم دارم :
این تیم ها و گروه ها سورس ها رو از کجا گیر میارن ؟ مثلا میشه بهشون سفارش داد تا سورس یه بازی دیگه رو هم گیر بیارن واسه ما و بعد گیم سرورش رو راه اندازی کرد ؟