-
October 25th, 2010, 19:03
سوال در مورد دیتاسنتر گیگا
با سلام دوستان
یک سوالی داشت:
من میخواهم از دیتاسنتر گیگا اینترنشال یک سرور اختصاصی بگیرم. میخواستم ببینم که این شرکت در قبال پایداری شبکه گارانتی میدهد ؟ مثلا اگر از طرف دیتاسنتر یک یا دو روز قطعی شبکه باشد. ( توجه کنید که خود سرور اختصاصی را نمیگم ، کل شبکه خودشان ) مثلا قطعی برق و... که مربوط به دیتاسنتر است ، آیا دیتاسنتر گیگا جبارت خسارت میکند ، مثلا ماه بعدش را پولش را نگیرد و یا... به هر حال جباران خسارت کند ؟ در واقع یک گارانتی خدمات اصلی خود دیتاسنتر
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از m.nemati به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010 19:03
# ADS
-
October 25th, 2010, 19:06
پاسخ : سوال در مورد دیتاسنتر گیگا
اصلا از این دیتا سنتر خریداری نکنید بهتر است در انجمن یک جستجو کنید میفهمید چرا
-
تعداد تشکر ها از mr.he3am به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 19:13
عضو دائم
ویرایش توسط Rezash : October 25th, 2010 در ساعت 19:17
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 19:13

نوشته اصلی توسط
m.nemati
با سلام دوستان
یک سوالی داشت:
من میخواهم از دیتاسنتر گیگا اینترنشال یک سرور اختصاصی بگیرم. میخواستم ببینم که این شرکت در قبال پایداری شبکه گارانتی میدهد ؟ مثلا اگر از طرف دیتاسنتر یک یا دو روز قطعی شبکه باشد. ( توجه کنید که خود سرور اختصاصی را نمیگم ، کل شبکه خودشان ) مثلا قطعی برق و... که مربوط به دیتاسنتر است ، آیا دیتاسنتر گیگا جبارت خسارت میکند ، مثلا ماه بعدش را پولش را نگیرد و یا... به هر حال جباران خسارت کند ؟ در واقع یک گارانتی خدمات اصلی خود دیتاسنتر
با تشکر
فکر اجاره سرور از این دیتاسنتر رو کلا از کلت بیرون کن!!!!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 19:14
عضو انجمن
پارسال که بلا بدی سر ما آورد : دی
من که پیشنهاد میکنم نگیرید .
-
تعداد تشکر ها از AftabHosting به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 19:44
دوستان از نظرتان ممنونم... فقط میخواستم ببینم که آن جبران خسارتی که توضیح دادم را در چهارچوب کارشان است یا خیر ؟ فعلا این سوال برای من مهم تر است.
-
-
October 25th, 2010, 20:15
عضو دائم
دیتاسنتری مثل گیگا هیچ موقع بیشتر از 20-30 دقیقه داون نمیشه و از گارانتی ای که داده پایین تر نمیاد
الان شاید خیلی از دوستان با این نظر من مخالفت کنند ولی مشکل از دیتاسنتر گیگا نیست
مشکل از طرف ما ایرانی ها هست که با شرایط و قوانین دیتاسنتر کنار نمیایم و بعد میگیم فلان دیتاسنتر بَده !
دوست گرامی شما هم بهتر هست با ساپورت خود دیتاسنتر تمای بگیرید تا راهنمایی دقیقتری دریافت کنید
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 20:22

نوشته اصلی توسط
tukanet
دیتاسنتری مثل گیگا هیچ موقع بیشتر از 20-30 دقیقه داون نمیشه و از گارانتی ای که داده پایین تر نمیاد
الان شاید خیلی از دوستان با این نظر من مخالفت کنند ولی مشکل از دیتاسنتر گیگا نیست
مشکل از طرف ما ایرانی ها هست که با شرایط و قوانین دیتاسنتر کنار نمیایم و بعد میگیم فلان دیتاسنتر بَده !
دوست گرامی شما هم بهتر هست با ساپورت خود دیتاسنتر تمای بگیرید تا راهنمایی دقیقتری دریافت کنید
بابک جان حرفت درست! ما هم چون اخلاق خودمونو میدونیم گفتیم بیخیال بشه! وگرنه من الان هاستینگم روی همین دیتاسنتر رو یه کولو هست!آپتایم این ماه 100%! کیفیت عالی! پینگ خوب به ایران! مشکلی هم اصلا باهاشون نداشتم! ولی سرورهای خودشون که ارائه میدن رو کمتر کسی تو ایران غیر پرشین هویز دیدم باهاشون مشکل نداشته باشه!
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 20:28
سلام
تشکر فراوان
فقط یک مورد: شما اشاره کردین که (( 20 یا 30 دقیقه از گارانتی ای که داده پایین تر نمیاد )) این مورد را کجا اشاره کرده است ؟ ( در صفحه ای اشاره کرده ... یه جایی نوشته که خیالم راحت شود ) مثلا اگر بیشتر شود ، آیا جبران خسارت میدهد ؟ مثلا بگه اگر یک روز قطعی شد ، فعلان ماه پرداخت نشود. فلان خسارت را میدهد... چیزی به این موضوع اشاره کرده ؟
با تشکر
-
-
October 25th, 2010, 20:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet
دقیقاً مسئاله همین است که به بهترین شکل ممکن بیان کردید.
این ما هستیم که قبل از خرید باید از قوانین دیتاسنتر بطور کامل اطلاع داشته باشیم تا در صورت بروز مشکل انگشت اتهام را به سمتشان نشانه نگیریم.
فکر می کنید چرا ما 4-5 سال است گیگا هستیم و همین الآن بیش از 30 سرور در گیگا داریم؟
چون روال کار را پذیرفتیم، به آنها احترام می گذاریم و مشکلی هم نداریم.
اگر گیگا به این بدی که به ناحق از آن تعریف شده بود؛ حتی یک ایرانی هم دیگر آنجا فعالیت نمی کرد.
نه اینکه فقط یک ایرانی بطور میانگین همیشه 20-30 سرور آنجا داشته باشد.
-
تعداد تشکر ها از persianwhois به دلیل پست مفید