نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: [ مهم ] من 3 قدم کاربردی برای توسعه وب ایران برداشتم شما حاظرین قدم بردارید ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : [ مهم ] من 3 قدم کاربردی برای توسعه وب ایران برداشتم شما حاظرین قدم بردارید ؟

اول از همه تشکر بابت زحماتی که می کشید که البته میدونم اشخاصی که باید تشکر کنند نمی کنند ولی کاربران وب همیشه قدر این زحمات رو می دونن و درک بهتری از سختی این کار ها دارند.

نکته ای به نظر بنده شاید یکی از نکاتی باشه که در نظر نگرفتید ( یا شاید گرفتید ولی اعلام نکردید ) همون مسئله کسب درامد بود.
    ببینید کار خوب هیچوقت بد نیست و کنار گذاشته نمیشه ولی این مورد رو در نظر بگیرید که شما در هر صورت نیاز دارید تا یک سری هزینه ها رو تامین کنید. متاسفانه نحوه کسب درامد از وبسایت ها در ایران به شکلی هست که کاربر ها رو شاکی می کنه و معمولا کسب درامد موجب افت یک وبسایت میشه. اما مسئله اینجاست که نحوه کسب درامد مشکل داره و شما باید برای پروژه های خودتون این مسئله رو حل کنید.
    برای این که منظور بنده رو بهتر درک کنید ازتون می خوام وبسایت های بزرگ دنیا که به صورت رایگان فعالیت می کنند رو در نظر بگیرید. همه این وبسایت ها هزینه های بسیار بسیار بالا دارند و وبسایت های کمی رو میبینید که با کمک های مالی و سرمایه یک نفر و بدون درامد اداره بشند و سایرین درامد های خودشون رو در هر صورت دارند اما به شکلی که واقعا به نظر نمیرسه و بنده و شما به عنوان یک کاربر اصلا متوجه این موضوع هم نمیشیم.
    به نظر بنده این مورد رو هم حتما در نظر بگیرید و سعی کنید حداقل مجموعه وبسایت های شما (از کلمه مجموعه استفاده کردم به این دلیل که همه این سایت ها و سرویس ها در کنار هم باید باعث پیشرفت و کسب درامد مناسب برای ادامه فعالیت همه سرویس ها بشه و این نگاهی هست که می تونه شما رو به سمت درستی برای تامین هزینه ها بدون روش هایی که باعث شاکی شدن کاربر ها بشه هدایت کنه.) بتونن استقلالی از نظر مالی پیدا کنند.

مورد بعدی که شاید بهتون کمک کنه تجربه بنده در وبی بوده که 13-14 سالگی بنده توش کار کردم.
    این مورد مربوط به تیمی میشه که روی یک پروژه کار می کنه که متاسفانه به ندرت دیدم تیم ها برای مدت های طولانی باقی بمونن و معمولا بعد از مدتی از هم پاشیده میشند.
    باور کنید بنده سایت های بسیاری رو در رتبه های 2 و 3 رقمی ایران داشتم و یا عضوی از تیم بودم که فقط به دلیل همین پخش شدن تیم نابود شدند و این مسئله باعث شد تا حد زیادی از فعالیت در وب ایران کنار برم و اگر وقتی برای کاری میزارم در خارج از وب ایران باشه.

مورد دیگر هم قوانین دست و پا گیر هست که متاسفانه بسیار مشکل ساز هست.
    البته مسئله وجود قانون نیست بلکه هماهنگ نبودن و درست اجرا نشدن این قوانین هست که مشکل های زیادی ایجاد می کنه.
    حتی خیلی از مواقع به جای حمایت از چنین ایده هایی باعث کند شدن حرکت اون ها میشند که در نهایت بسیاری رو از ادامه فعالیت نا امید می کنه.

امیدوارم این تجربیات و نظر های بنده به شما کمک کنه.
    بنده هم با وجود این که مدتی هست فعالیت جدی در وب ایران ندارم ولی با دیدن تلاش شما، اگر کمکی از دست بنده بر بیاد در خدمت هستم

امیدوارم در این راه موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)