سلام
برای این که آپلود اسکریپت از طریق فایل منجیر هاست رایگان کنترل پنل سی پنل میشه آموزش بدید چطوری دیتابیس و فایل منجیر توضیح بدید باتشکر
سلام
برای این که آپلود اسکریپت از طریق فایل منجیر هاست رایگان کنترل پنل سی پنل میشه آموزش بدید چطوری دیتابیس و فایل منجیر توضیح بدید باتشکر
سلام دوست عزیز ، فکر کنم منظورتون این بود که چجوری اسکریپت رو به هاست منتقل کنم.
فایل های اسکریپت رو zip کنید و در public_html هاست آپلود و منتقل کنید و سپس در هاست از طریق فایل منیجر ، فایل zip رو extract کنید.
اگه دیتابیس هم دارید ، به قسمت mysql database در سی پنل برید و یک دیتابیس بسازید ، سپس phpmyadmin رو در سی پنل باز کنید و دیتابیسی که ساختید رو انتخاب کنید و از گزینه Import دیتابیسی که روی local دارید رو ایمپورت کنید.
سلام
ممنون که جواب دادید از کنترل پنل هاست دیتابیس ساختم و این دیتابیس اسکریپت در هاست آپلود کنم این میشه توضیح بدید و از کنترل پنل هاست نرم افزار phpmyadmin روی import کلیک کردم یه صفحه آورد این اسکریپت فایل sql این است می خواهم در مسیر اسکریپت install بذارم و آپلود کنم این هم توضیح بدید و این فایل های اسکریپت رو zip کنید و در public_html هاست آپلود و منتقل کنید و فایل zip رو extract کنید. و و از گزینه Import دیتابیسی که روی local دارید رو ایمپورت کنید. توضیح بدید باتشکر
فکر کنم این آموزش هارو مطالعه کنید بهتر باشه
آموزش تصویری import databae
این هم آموزش آپلود فایل در سی پنل
سلام
برای آپلود فایل از کنترل پنل سی پنل مثل این ها نیست فایل منجیر نصب کردم مثلا نوشته فایل منتی جدید و پوشه جدید و غیره و این public_html کجای هاست است باتشکر
سلام
در هاست رایگان با نرم افزار ftp میشه اسکریپت آپلود کرد آموزش نرم افزار ftp بدید باتشکر
از این آموزش میتونید استفاده کنید
آموزش نرم افزار Flash FXP برای اتصال به سرور FTP
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)