-
November 1st, 2016, 12:42
عضو انجمن
ایندکس نشدن سایت
با سلام خدمت دوستان عزیز
سایت یکی از دوستان 3-4 روزی روی یک هاستی بود که بلافاصله هر مطلبی میزاشتن ایندکس میشد ، 3-4 روزی این هاست قطع شد و منتقلش کردن جای دیگه ، متاسفانه الان حدود 100 تا پست گذاشتن ولی ایندکس نمیشه حدود 2 هفته ای هم از این اتفاق میگذره ، گوگل وبمسترشون رو بررسی کردم مشکل خاصی ندیدم ، حتی sitemap هم دارای 300 تایی پست بود که تو بخش index status فقط 20 تا ایندکس شده بود ، دلیل این مشکل چیه و چطور باید رفع بشه؟
ممنون
-
-
November 1st, 2016 12:42
# ADS
-
November 1st, 2016, 12:59
عضو انجمن
پاسخ : ایندکس نشدن سایت
چند روز قطع بود و الان هاست جدید با این وضعیت انتظار ایندکس سریع نداشته باشید از fetch as google استفاده کنید تا چند روزه دیگه به حالت قبلی برگرده.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 13:02
عضو انجمن
از fetch استفاده کردیم حدود یه هفته ای میشه ولی اتفاق خاصی نیافتاده ، جالب که دیروز یک پست کاملا بی اهمیت و بدون url خاص ، رو منتشر کردن و سریع Index شد ، ولی پست های بعدی که url فارسی و دقیق داشتن دوباره index نشدن!
-
-
November 1st, 2016, 13:08
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 13:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
ادرس سایت پ.ح کنید
ممنون از شما به خاطر پاسختون ، متاسفانه گفتن آدرس رو منتشر یا ارسال نکنم ، نمیدونم دلیلشون چی هست.
به همین خاطر خودم دارم پیگیری میکنم که اگر دوستان با این مورد برخورد داشتن راهنمایی کنن
-
تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 13:12
با سلام یک هفته دیگه هم مرتب پست بزارید و گزارش رو اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها از sanastudio به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 14:31
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از aminlord96 به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 14:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminlord96
سلام سایتتون وردپرس هست؟
بله ، افزونه yoast هم نصب کردن این دوستمون
-
-
November 1st, 2016, 16:51

نوشته اصلی توسط
blueserver
از fetch استفاده کردیم حدود یه هفته ای میشه ولی اتفاق خاصی نیافتاده ، جالب که دیروز یک پست کاملا بی اهمیت و بدون url خاص ، رو منتشر کردن و سریع Index شد ، ولی پست های بعدی که url فارسی و دقیق داشتن دوباره index نشدن!
درود از resubmit نقشه ها استفاده کنید از اونجایی که سایت دوستتون ارزش زیادی یا سن زیادی نداشته و این بالا نیومدن طولانی بوده گوگل اون رو خیلی کم ارزش تر کرده با اینکار و تقاضا برسی و ایندکس دوباره مطالب شاید بتونه کمکی بهتون بکنه الان در سایت های بزرگ سر 0.1 دهم اپتایم رقابت واین نشون میده اپتایم واقعا برای گوگل مهمه . .
-
تعداد تشکر ها از nima1998 به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 18:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
blueserver
بله ، افزونه yoast هم نصب کردن این دوستمون
از افزونه های مانتورینگ در وردپرس اضافه کنید ببینید ربات های گوگل وارد می شوند یا خیر
-
تعداد تشکر ها از aminlord96 به دلیل پست مفید