سایت که دارم دامنه .ir هست الان من بخام لایسنس whmc بگیرم چون شنیدم ایرانو تحریم کرده الان راه حل چیه چون نمیخام دامنه سایتم تغییر کنه؟
سایت که دارم دامنه .ir هست الان من بخام لایسنس whmc بگیرم چون شنیدم ایرانو تحریم کرده الان راه حل چیه چون نمیخام دامنه سایتم تغییر کنه؟
نسخه نال
فقط فایل لایسنسش فرق داره
از نسخه نال استفاده کن
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
عزیزم؟ من میخام لایسنس بگیرم نال به کارم نمیاد شما لطفا اسپم نده
جدیدا کسی راهنمایی کنه میشه اسپم
حداقل تو بخش درخواست بده
ای ار
یعنی ایران
اونا ایران رو تحریم کردن بعد میخوای با همون داامنه لایسنس بگیری؟
موفق باشی برادر
ویرایش توسط almandata : October 31st, 2016 در ساعت 02:16
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
درود
دوست عزیز ما با دامنه ای ار لایسنس داریم ولی مشخصات کاملا سوئدی هست تا بحال مشکلی برای لایسنس ها یی که داشتیم نبوده
ولی برخی مشکلات برایمان ایجاد شد که با اسناد واقعی رفع شدن
ولی از اون موقع لایسنسی برای دامنه ایرانی ثبت نکرده ایم و این ریسک را برای مشتریانمان انجام نمیدهیم
همونطور که دوست عزیز فرمودن برای دامنه ای ار از نسخه نال استفاده کنید در غیر اینصورت دامنه جدید خریداری کنید و به دامنه ای ار ارتباط دهید
موفق باشید
ویرایش توسط host-net : October 31st, 2016 در ساعت 02:26
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
برای این مورد پیشنهاد میکنم بر روی هاستی که WHMCS دارید
یک دامین برای برندتون با پسوند خارجی .org- com - net و.. تهیه نمایید
و برای اون دامین لایسنس بگیرید درضمن با اطلاعات خارجی میباست تهیه نمایید .
اخه من برای دامنه ملی درخاست نماد دادم الانم تقریبا کاراش انجام شده باز برم دامنه بین المللی بگیرم باز باید برم برای اون دامنه درخاست نماد بدم مشکلم این هست بعدشم به خیلیا دامنه ملی رو معرفی کردم اونا هم دسترس نیستن فعلا
از نال استفاده کنید بهتر از اینه هم پول بدین هم لایسنس باطل بشه
نماد مهم نیست بزارید رو سایت اصلی تنها جایی هم که به کارتون میاد گرفتن درگاه هست درگاه هم با ای پی کار می کنه پس دامنه این وسط انم برای ناحیه زیاد اهمیت نداره.
خدا وکیلی همون اول شمارو خوب راهنمایی کرد
من نال شده به کارم نمیاد یک بار بخاطر همین هک شد سایتم باگ رو از نال شده گرفته بود اینم بگم اون موغع توسط افراد متخصص امنیت سورس باگگیری شده بود اما بازم هکر باگ گرفت اما لایسنس خریدم البته اونموقع رو دامنه جهانی بود که خریدم اقای هکر مجدد اومد سراغم اما هک نشدم دیگه عزیزان نال شده مفتش گرونه الان از مجبوری نال نصب کردم که سایت رو براه باشه برای دریافت نماد چون درگاه بانکی دارم گفتن باید نماد بگیرم که درگاه فعال بشه قبلا بدون نماد درگاهم کار میکرد اما الان دیگه نه من الان برام سخته هزینه لایسنس بدم چون شروع کارمه اما مجبورم چون یک درصد نمیخام امنیت سایتم به خطر بیوفته
ویرایش توسط n4ser : October 31st, 2016 در ساعت 03:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)