نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: لطفا تمامی ارایه دهنده گان سرویس ها شرکت کنند (اعلام نظر)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : لطفا تمامی ارایه دهنده گان سرویس ها شرکت کنند (اعلام نظر)

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    درود
    پاسخ سوال های شما .

1. بله بازار رقابتی است بنده هم جهت جلوگیری از رقابت ناسالم در انجمن عرض کردم . (نیاز به اعلام نظر بود)

2. هم اکنون آگاهی کاربران بالا است ... نیاز به تمامی موارد به صورت با کیفیت همراه با کانفیگ رایگان و... دارند با هزینه های پایین .

3. میبینیم که بسیاری از ارایه دهندگان معتبر در این انجمن در حال رقابت هستند پس احتمالا بازده بالایی دارد بدون بازده کسی وقت خود را الکی هدر نمیدهد . شرکت هایی مانند فراسو هم در این انجمن آفر میدهند و خود

شما هم در انجمن آفر ارایه میدهید

4. کسب و کار بنده مربوط به خود بنده است و تضمیم گیری در هر زمینه برعده خود بنده است ، شما نمیتوانید در ادامه شغل و کسب و کار کسی نظری بدهید . تا زمانی که آگاهی لازم در این مورد ندارید .

درضمن در پاسخ های قبلی عرض کردم مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند و برای بنده این موارد بی تاثیر است و این مورد را فقط جهت برسی خودم عرض کردم . که نظر دوستان را بدانم .
    از پاسخ من ناراحت نشوید و خود را طرف حرف من ندانید.

متاسفانه بازار هاستینگ ایران اصلا وضعیت دلچسبی ندارد و فکر می کنم همین مورد هم دلیل ایجاد چنین تاپیک هایی است.

اگر آگاهی کاربر بالا باشد، با یک حساب سر انگشتی متوجه می شود که کیفیت بالا، پشتیبانی خوب و پایداری هزینه خواهد داشت.

کسی که یک هاستینگ را اداره می کند نیز انسان هست و قرار هست از این طریق هزینه های زندگی خود را پرداخت کند !

ولی متاسفانه کار به جایی رسیده که بسیاری از همکاران اقدام به زیر فروشی می کنند، یعنی آماده هستند حتی با ضرر هم سرویس دهی کنند!

بگذارید رو راست باشیم، اینکه بگوییم "مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند" کمی دور از منطق هست، وگرنه این مورد برای من و شما ایجاد نگرانی نمی کرد

به هر حال به نظر من راه ساده ای وجود ندارد که از طریق ان بتوان اوضاع این صنف را سرو سامان داد و برای همین پیشنهادم برای دوستان انتخاب رسته شغلی دیگری بود

2. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)