سلام
ببخشید که با این جمله شروع شد :
"باز هم یک تاپیک دیگر ...!"
قدیم میگفتیم :
"پنیر مجانی در تله موش یافت میشود"
الان مشتری میگه :
پنیر مجانی میخوام با کیفیت هر کی نتونست یکی دیگه ،تا زیاده هاستینگ هر کی 100 تک تومن ارزان هم داد من از اون ماه بعد رو میخرم و سرور فعلیم هم منتقل میکنم (خودش باید منتقل کنه برام)
قدیم به مشتری میگفتیم :
ارزش اطلاعات و سایتتون !!!
الان مشتری میگه :
5 تومان بیشتر نمیخوام هزینه کنم چون سایتم بازدید خاصی نداره(این که برای همین حداقل چه بازدید باشد چه نباشد چه هزینه هایی باید بشود مهم نیست!!!)
مورد داشتیم در همین انجمن :
سرور دایرکت ادمین - کانفیگ با میزبان - انتقال رایگان - منابع اختصاصی - ترافیک بالا - فقط 20 بیشتر نمیخوام !!!
آفر بوده 19 - بعد همینطوری نزولی تا 12 تومان!!!
آخرشم میان یه دایرکت ادمین نصب میکنن 4 تا پورت را تغییر میدهند که پیغام های تست لاگین کم یا در حد 0 بشه ،میگن کانفیگ انجام شد مشتری میگه به به چه قدر عالی.
بعد مشترک دیگری دایرکت ادمین خام بدون هیچ دستکاری نصب میشود پیغام Brute-Force Attack در دایرکت ادمین دارد میفرماید سرور مشکل دارد !!! کنسل میکند(نتیجه رو راست بودن با مشترک و عدم کلک زدن به وی به اسم کانفیگ)
نمیدانیم بگوئیم اطلاعات مشترک کم هست یا مشترک دوست دارد سر کار گذاشته شود و سرویس نادرست بخرد (به قول دوستان رو دادن به مشترکین - که این جمله کمی ناپسند هست) اما هر چه هست راه حل خاصی ندارد جز فرهنگ سازی ،وقتی مسئولان هنوز اطلاعات کافی ندارند که این صنف چه کاری انجام میدهد ....
که البته این موارد بیشتر مخصوص انجمن و مشتری های اینترنتی هست وگرنه خارج از این موارد هنوز مشکل خاصی ایجاد نشده است و مشتریان با دقت بیشتری و درست خرید میکنند و وفادار تر هستند حتی مشترکی داریم که بعد چندین سال هر چند هفته یک بار حداقل یک ناهار در خدمت وی هستیم و سرویس های جدیدی هم اضافه میکنند و مشاوره میگیرند و روابط روز به روز نزدیکتر از قبل میشود و ...
زیاد خودتان را اذیت نکنید این موارد عادی هست سعی کنید مشترکین با کیفیت را از بی کیفیت خود جدا کنید و در هر دو بازار فعالیت کنید.(هر چند قبول داریم کار سختی هست که در هر دو طرف فعال باشید و آسیبینی نبینید اما کار آزاد همین هست و شغل ما نیز آزاد حساب میشود فقط سعی کنید انسانیت را تا جای ممکن حفظ کنید(که البته همین جمله آخر هم مثل همان رورراست بودن ،خودش آسیب های زیادی میزند))
باتشکر