-
October 29th, 2016, 16:43
عضو انجمن
لطفا تمامی ارایه دهنده گان سرویس ها شرکت کنند (اعلام نظر)
سلام
موردی که بنده میخوام راجبش بحث کنم چیز جدیدی نیست
ولی احساس میکنم ایجاد قانونی جدید در انجمن در این رابطه میتونه مفید باشه .
درانجمن سرویس دهنده های مختلفی وجود دارند که با شرایط مختلف سرویس دهی میکنند (خرید مستقیم از دیتاسنتر ، دریافت آفر ، کلوکیشن و.. )
طبیغتا کیفیت سرویس ها متفاوت است و هزنیه هایی که برای نگهداری سرویس ها میشود هم متفاوت .
بنده برای مثال هزنیه هزنیه تما شده یک سرویس رم 1 گیگ از دیتاسنتر soyoustart برای بنده 6-7 هزارتومان است
سرور مجازی رم 1 گیگ ایران ممکن است برای بنده زمانی که سرور رم 128 گیگ کلوکیشن کرده ام 9 تا 12 هزارتومان باشد .
ولی یک سوال ، ایا سرویس دهی به هرقیمتی درست است ؟
بار ها دیده شده که سرویس دهنده های مختلف برای جذب مشتری سرویس ها با قیمت های بسیار پایین و ... ارایه میدهند . (5- 6 هزارتومان سرور مجازی در صورتی که هزینه اکانت وی ... ان 6-7 هزارتومان است !)
بسیاری از کاربران فرق سرور ها را نمیدانند برای مثال ارایه یک سرور رم 1 گیگ از Redstation برای بنده بسایر بالاتر از OVH است از این جهت نمیتونم این سرویس را با هزنیه پایین ارایه بدم . ولی انتظار کاربران در این مورد بالا میرود و سرور رم 1 گیگ با هزنیه 20 هزارتومان را بالا میدانند .
طبیعتا هر شخص (سرویس دهنده ) قادر است به هر قیمتی که نیاز دارد سرویس دهد شاید سرو اختصاصی رایگان ، در این مورد هیچ شکی نیست .
ولی بنده از شما سرویس دهنده گان گرامی سوال دارم . آیا با ایجاد قانون جدیدی در انجمن و ایجاد محدودیت هایی در قیمت گذاری موافق هستید یا خیر .
برای مثال .
حد اقل سرور مجازی ایران - 20 هزارتومان
حد اقل سرور مجازی خارح - 13 هزارتومان
سرویس هاست حد اقل 5 هزارتومان ماهانه
این مورد فقط برای نظم بخشیدن در بخش فروش و ارایه دهندگان سرویس عرض میکنم .
زیرا با ارایه دادن سرویس ها با هزینه های بسیار پایین فقط انتظار خریداران بالا میرود و سود شما نیز بسیار پایین می آید .
حقیقت امر این است که بسیاری از سرویس دهنده ها میتوانند با قیمت بسیار پایین سرویس دهی کنند ولی با این کار فقط به بازار هاستینگ ضربه وارد میشود بسیاری از افزاری که در این شغل مشغول هستند ، مجبور به تغییر شغل و یا جمع کردن کسب کار خود میشوند .
در تاپیک یکی از همکران دیروز این موضوع رو دیدم
که در جواب یکی از کاربران که سوال پرسیده که چرا قیمت به این میزان پایین است ، فرمودند به جای اینکه تبلیغ انجام بدم ، قیمت ها را کاهش میدهم!
بنده قصد توهین و هیچ موردی به هیچ شخص و شرکتی را ندارم و فقط خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم .
ارایه دهندگان سرویس ها در سایت خود میتوانند به صورت رایگان هر سرویس را ارایه کنند ولی بهتر است در انجمن در این باره محدودیت هایی ایجاد شود
از دوستان هم تقاضا میکنم در این باره هیچ شخص و شرکتی را مثال نزنید .
از ارایه دهندنگان سرویس ها تقاضا میکنم در این موضوع شرکت کنند و نظر خود را بدهند .
ممنون که برای خوندن تاپیک وقت گذاشتید .
-
تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید
ali-rezam, blueserver, farssub, hadi_am, k-pax, mtbirir, novin-web, OmizbanCo, razavihost, sadecohost, tikweb.ir
-
October 29th, 2016 16:43
# ADS
-
October 29th, 2016, 16:46
پاسخ : لطفا تمامی ارایه دهنده گان سرویس ها شرکت کنند (اعلام نظر)

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سلام
موردی که بنده میخوام راجبش بحث کنم چیز جدیدی نیست
ولی احساس میکنم ایجاد قانونی جدید در انجمن در این رابطه میتونه مفید باشه .
درانجمن سرویس دهنده های مختلفی وجود دارند که با شرایط مختلف سرویس دهی میکنند (خرید مستقیم از دیتاسنتر ، دریافت آفر ، کلوکیشن و.. )
طبیغتا کیفیت سرویس ها متفاوت است و هزنیه هایی که برای نگهداری سرویس ها میشود هم متفاوت .
بنده برای مثال هزنیه هزنیه تما شده یک سرویس رم 1 گیگ از دیتاسنتر soyoustart برای بنده 6-7 هزارتومان است
سرور مجازی رم 1 گیگ ایران ممکن است برای بنده زمانی که سرور رم 128 گیگ کلوکیشن کرده ام 9 تا 12 هزارتومان باشد .
ولی یک سوال ، ایا سرویس دهی به هرقیمتی درست است ؟
بار ها دیده شده که سرویس دهنده های مختلف برای جذب مشتری سرویس ها با قیمت های بسیار پایین و ... ارایه میدهند . (5- 6 هزارتومان سرور مجازی در صورتی که هزینه اکانت وی ... ان 6-7 هزارتومان است !)
بسیاری از کاربران فرق سرور ها را نمیدانند برای مثال ارایه یک سرور رم 1 گیگ از Redstation برای بنده بسایر بالاتر از OVH است از این جهت نمیتونم این سرویس را با هزنیه پایین ارایه بدم . ولی انتظار کاربران در این مورد بالا میرود و سرور رم 1 گیگ با هزنیه 20 هزارتومان را بالا میدانند .
طبیعتا هر شخص (سرویس دهنده ) قادر است به هر قیمتی که نیاز دارد سرویس دهد شاید سرو اختصاصی رایگان ، در این مورد هیچ شکی نیست .
ولی بنده از شما سرویس دهنده گان گرامی سوال دارم . آیا با ایجاد قانون جدیدی در انجمن و ایجاد محدودیت هایی در قیمت گذاری موافق هستید یا خیر .
برای مثال .
حد اقل سرور مجازی ایران - 20 هزارتومان
حد اقل سرور مجازی خارح - 13 هزارتومان
سرویس هاست حد اقل 5 هزارتومان ماهانه
این مورد فقط برای نظم بخشیدن در بخش فروش و ارایه دهندگان سرویس عرض میکنم .
زیرا با ارایه دادن سرویس ها با هزینه های بسیار پایین فقط انتظار خریداران بالا میرود و سود شما نیز بسیار پایین می آید .
حقیقت امر این است که بسیاری از سرویس دهنده ها میتوانند با قیمت بسیار پایین سرویس دهی کنند ولی با این کار فقط به بازار هاستینگ ضربه وارد میشود بسیاری از افزاری که در این شغل مشغول هستند ، مجبور به تغییر شغل و یا جمع کردن کسب کار خود میشوند .
در تاپیک یکی از همکران دیروز این موضوع رو دیدم
که در جواب یکی از کاربران که سوال پرسیده که چرا قیمت به این میزان پایین است ، فرمودند به جای اینکه تبلیغ انجام بدم ، قیمت ها را کاهش میدهم!
بنده قصد توهین و هیچ موردی به هیچ شخص و شرکتی را ندارم و فقط خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم .
ارایه دهندگان سرویس ها در سایت خود میتوانند به صورت رایگان هر سرویس را ارایه کنند ولی بهتر است در انجمن در این باره محدودیت هایی ایجاد شود
از دوستان هم تقاضا میکنم در این باره هیچ شخص و شرکتی را مثال نزنید .
از ارایه دهندنگان سرویس ها تقاضا میکنم در این موضوع شرکت کنند و نظر خود را بدهند .
ممنون که برای خوندن تاپیک وقت گذاشتید .
با حرفتون موافقم ولی ایجاد کردن چنین شرایطی سخت هست.
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2016, 16:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
razavihost
با حرفتون موافقم ولی ایجاد کردن چنین شرایطی سخت هست.
سپاس از شرکت شما در این تایپیک
خیر شرایط سختی نیست
به صورت تبیعی هر شخص میباست 100 پست ارسال کند تا بتواند در بخش فروش افر ارسال کند ، ولی زمانی که به 100 پست برسد و همچین خلافی را انجام دهد و به مدت چند روز از انجمن محدود شود (ban) دیگر با قیمت های قبلی آفر اراسل نمیکند .
-
-
October 29th, 2016, 16:51
عضو انجمن
درود
حتی اگر حداقل قیمت هم گذاشته بشه, بازهم عزیزانی هستند که با قیمت های زیر این اقدام به فروش میکنند! (چه در همین انجمن با راه های مختلف (مثلا پ.خ), چه خارج از انجمن... که این موارد بیشتر دیده میشه)
و هیچوقت سرویس 15 تومنی جای سرویس 50تومنی (هردو با منابع یکسان) که پرووایدرش یک شرکت ثبت شده هست, پشتیبانی داره واقعا, میتونی حضوری از دفتر ملاقات کنی و و و ... رو نمیگیره!
بهترین راه (البته از نظر بنده. نظر شما هم محترم هست) آگاه سازی مردم هست تا حداقل و حداکثر گذاشتن برای قیمت ها. اینطوری (انشالله) مشتری میفهمه کدوم سرویس خوبه کدوم سرویس بد, و میتونه راحتتر انتخاب کنه!
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2016, 16:51

نوشته اصلی توسط
lemo1996
سپاس از شرکت شما در این تایپیک
خیر شرایط سختی نیست
به صورت تبیعی هر شخص میباست 100 پست ارسال کند تا بتواند در بخش فروش افر ارسال کند ، ولی زمانی که به 100 پست برسد و همچین خلافی را انجام دهد و به مدت چند روز از انجمن محدود شود (ban) دیگر با قیمت های قبلی آفر اراسل نمیکند .
کسی قبول نمیکنه بر قیمت ها نظارت کنه !بعدشم الان طوری شده که خوده طرف میاد میگه من سرور به این قیمت میخوام حساب کنی میبینی پول ip هم نمیشه !
الان شرایط خیلی بد شده.
-
-
October 29th, 2016, 16:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sadecohost
درود
حتی اگر حداقل قیمت هم گذاشته بشه, بازهم عزیزانی هستند که با قیمت های زیر این اقدام به فروش میکنند!
و هیچوقت سرویس 15 تومنی جای سرویس 50تومنی (هردو با منابع یکسان) که پرووایدرش یک شرکت ثبت شده هست, پشتیبانی داره واقعا, میتونی حضوری از دفتر ملاقات کنی و و و ... رو نمیگیره!
بهترین راه (البته از نظر بنده. نظر شما هم محترم هست) آگاه سازی مردم هست تا حداقل و حداکثر گذاشتن برای قیمت ها. اینطوری (انشالله) مشتری میفهمه کدوم سرویس خوبه کدوم سرویس بد, و میتونه راحتتر انتخاب کنه!
سپاس
حرفتون کاملا درست هست ولی در صورتی که میزان حساسیت بسیار بالا گرفته شود برای برخی از سرویس دهنده ها مشکل پیش می آید .
بسیاری از دوستان هستند با قیمت های 15 هزارتومان به صورت ثابت سرویس دهی میکنند ازاین جهت برای سرور های خارج بنده عرض کردم 13 هزارتومان که حد اقلی باشد .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
razavihost
کسی قبول نمیکنه بر قیمت ها نظارت کنه !بعدشم الان طوری شده که خوده طرف میاد میگه من سرور به این قیمت میخوام حساب کنی میبینی پول ip هم نمیشه !
الان شرایط خیلی بد شده.
.
این مورد رو خود دوستان میتونند گزارش بدهند ، نیاز نیست وقت زیادی از مدیران برای برسی تمامی تاپیک ها به عمل بیاید
عرض کردم چند روز این مورد پیگیری شود ، در انجمن جا می افتد .
ویرایش توسط lemo1996 : October 29th, 2016 در ساعت 16:55
-
تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2016, 17:00
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2016, 17:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-pax
فکر و ایده خوبه اما خب . کار مدیران چند برابر میشه
واقعا نمیدونم چه سودی مکنن . سرویس های این چنین قیمتی میدن
مثلا با خودشون حساب میکنن اگه از یه سرور 64 گیگ رم بتونم 30 تا سرور مجازی 2 گیگ 10 تومن بدم میشه 300 تومن .
هزینه سرور برای خودم شده 295 تومن . پس اوکی 5 تومن سود کردیم !

d بعدش هرچی اورسل کنه سوده
واقعا این شرایط باشه خوبه اما بهتره بصورت نانوشته باشه
خیلی از قانونها هستند که نیازی به نوشتن و نظارت نیست . آدم (با شخصیت) خودش راعایت میکنه .
میدارن که هرگز قبول نمیکنن این قانون جدید بزارن . بهتره . دوستانه قانونش کنیم.
ممنون از نظر خوبت .
آره اگه جوری باشه که بین خود سرویس دهنده های جا بیوفته این مورد کافیه.
-
-
October 29th, 2016, 17:07

نوشته اصلی توسط
lemo1996
ممنون از نظر خوبت .
آره اگه جوری باشه که بین خود سرویس دهنده های جا بیوفته این مورد کافیه.
شاید یکی بخواد اتیش به مالش بزنه !
-
-
October 29th, 2016, 17:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
razavihost
شاید یکی بخواد اتیش به مالش بزنه !
.
در حال حاضر هم همین کار رو خیلی ها انجام میدند . برای همین عرض کردم در انجمن به صورت قانون باشه و توی سایت خودشون دوست دارند رایگان هم ارایه بدهند .
-