نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 131

موضوع: آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 8 هزارتومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 8 هزارتومان

نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
    سلام
    سرورها به وارز حساس هستن؟ مورد استفاده بعنوان مثال قالب ها یا اسکریپت هایی هست که ممکنه مدیران سایتها نصب کنن. یا مثلا نگه داری ده ها (یا صدها) گیگ فایل مربوط به rom گوشی های هوشمند (نمیدونم مجازه یا نه و یا وارز محسوب میشه یا نه)
    هزینه هارد اضافی؟
    هزینه لایسنس ها؟ (در صورتی که ارائه میدید)
    و وضعیت مدیریت سرورها؟ اگر با هزینه هست؛ مقدارش؟

و از همه مهم تر اینکه پایداری داره دیگه؟ نباشه سایتها رو منتقل کنیم بعد از 1-2ماه خاکسترشم پیدا نکنیم..
    باسلام
    قربان با توجه به اینکه نظارت بر سرورها توسط خود ما انجام میشه نمی تونم عرض کنم دیتاسنتر وارز هست چون قانون خودش و داره ولی اگر هذف شما نگهداری فایل باشه از نظر بنده مشکلی نداره
    در صورتی که به هارد با حجم بالا نیاز دارید بنده پیشنهاد میکنم سرور رم 4 و یک ترابایت و تهیه بفرمایید چون تخفیف بالای 80 درصد داره به صورت ثابت
    لایسنس ها در صورتی که سی پنل باشه با تخفیف تقدیم شما میشه و اگر لایسنس دیگه ای نیاز داشته باشید لازم به بررسی هست و می تونیم برای شما پرداخت ارزی هم انجام بدیم
    در ارتباط با مدیریت و مانیتوریگ سرویس پیشنهاد میکنم به صورت مستقیم با بنده در ارتباط باشید و راهنمایی خواهید شد
    وضعیت سرویس دهی و و پایداری هم می تونید از سوابق موجود بررسی بفرمایید و پس از تهیه سرویس به گروه کاربران شرکت دعوت خواهید شد
    هارد سرور Raid و خود سرورها در حال حاضر Vcloud هستند و البته سرورهای کلاستر از دوشنبه مجدد راه اندازی خواهند شد
    سوالی داشتید بنده درخدمتم و می تونید به صورت مستقیم با من در تماس باشید
    ویرایش توسط Ramin : October 29th, 2016 در ساعت 03:55 دلیل: حذف نقل قول پست حذف شده
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)