در واقع بر عکسه
مثلا اگر یه سایت بزنم و پس از مدتی گوگل رو متهم کنم که تقلب کرده و از عمد رنک منو داخل پیجاش عوض کرده و پیاز داغشو زیاد کنم ، درسته که دارم دروغ می بافم ولی سایتم معروف میشه و اسمش رو زبونا میره که مثلا این سایت گوگلو متهم کرده و ...
اون جمله اولتون هم مثل این میمونه که آپارات بیاد بگه هیچ مسوولیتی در قبال فیلم هایی که آپلود شده نداریم ، و مردم بیان پـ و ر ن آپلود کنن روش و آپارات هم چیزی نگه
و در مورد کاور ها هم ، اون سایتی که میگید انحصار طلبه مجبور شد کاور هاش رو حذف کنه چون گزارش کاور هاش رو به شیلترینگ میدادن
من به سایتی که شما آدرش رو دادین رفتم و سندی برای اثبات این مدعا جز گفته های خودشون ندیدم . هر کسی می تونه در زمان مشکل پیدا کردن سایتش بگه که احضاریه و اخطاریه داشته شخصا چندین سایت مشابه رو دیدم که وقتی می خواستند ببندید یا فعالیت هاشون رو محدود کنند یا ... ، ادعا کردند که فتا بهشون اخطار داده . ولی حتی یکی از اونها سند و مدرکی رو ارائه نکردند .
به هر حال ، اگر از من بپرسید میگم یک جای کار داره می لنگه .
نکته اول :
ایشون ادعا کرده بخاطر کاورهای مشکل دار براشون پرونده درست شده . ولی سایت ایشون ، اینطور که جستجوی کوتاه من نشون داد برای دانلود انیمیشن های ژاپنی استفاده می شده . جالا چرا به انیمیشن های ژاپنی که احتمالا خود شما با اونها آشنایی دارید و مشکلات زیادی از نظر اداره *****ینگ دارند گیری ندادند و به کاورها دادند ، الله اعلم .
نکته دوم :
چرا برای یکی از سایت های دانلود بزرگ فیلم و سریال مشکل ایجاد نشده ولی برای یک سایت دانلود انیمیشن ژاپنی شده ، جای سواله .
نکته سوم :
این پیغام رو من در گروه تلگرام قرار دادم . اینجوری که دوستان می گفتند ، این سایت اطلاعات خیلی از سایت های دیگ مرتبط با موضوعات کمیک رو بدون اجازه برداشته . اطلاعاتی که خیلی از اونها vip بودند و کسی که ترجمه شون کرده بوده می خواسته درامدی کسب کنه . نمونه هایی هم گفتند ، مثل سایت های فرام انیمه .
خب اگر شما اطلاعات دیگران رو بدون اجازه برداری ، دشمن پیدا می کنی دیگه . مشخصه .
موفق باشید