بنده توی جو همه سایت های این حوزه بودم ...
کسی به ایشون حسودی نمیکنه ...
شما خودت امتحان کن ... از هر سایتی خواستی ... بردار ... حتی اون انحصار طلب هایی که میگفت ... و فقط درست و حسابی یه لینک بذار که این مال فلان جاست (نه این که رو هاور بذاری به تولتیپ باز بشه) بعد ببین اگر کسی اعتراضی کرد من سرشو برات میارم ... چون مطمئنم نمیکنن ...
بعد این که این سایت به دفعات الکی جو رو متشنج کرده ... حتی با موسس نمو هم آشنایی دارم اصلن این چیزی که میگن نیست ...
و این که اگر واقعن چنین اتفاقی افتاده بود ... قطعن مدرک رو نشون میداد که مهر محکمی باشه بر حرفش ... همچنین این رو هم بگم که همین دوستان اگه مشکل نداشتن ... نمیومدن یک سری رو علم کنن به چند تا از سایتای همکار اتک DDoS بزنن ...
من حتی با موسس آپ هم صحبت هایی داشتم ... ایشون و اخلاقیاتشم خوب میشناسم ... حتی تعداد سرور و قدرت هرکدومشونم میدونم ... قیمتاشم میدونم کار هر کدومم میدونم چیه همچنین حجمشون ... اطمینان میدم داره زیادی بزرگش میکنه ...
در ضمن اون پاک کردن عکس ها هم مخاطب رو میدونیم کی بوده بوده ... حدود 1 سال پیش اینجوری شد ...
در صورتی که همون مخاطب قبلش چندین بار به خاطر عکس ***** شده بوده ...
به خاطر ریپورت دادن به دیگران پاک نکردن که ضربه نخورن ... برای این پاک کردن چون قبلن ازش چندین باز ضربه خوردن
قبل از پخش کردن اینجور چیزا بیشتر تحقیق کنید ...
چون جو رو بیشتر و بیشتر متشنج میکنه و به کسی که این کارو شروع کرده کمک میکنی تا حرفشو به کرسی بشونه
شما هم اگه که ایشالا وارد بشید متوجه میشید سنگ اندازی از کی هست ...