نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها)

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    والا تا جایی که می دونم انیم آپ دشمن زیاد داره...تازه چندین ترابایت فضای هاست دانلود داره که همه ازش حسودی می کنن به خاطر سایتی به خوبی طراحی شده تمام نیازهای کاربر رفع میشه...خودشون گفته از وی ای پی درآمد زیادی داره حتی تعداد سروری که خریده میلیون ها تومان خرج آن را می دهد....

فرض کن اگه چنین سایتی راه بندازم و طرفدار پیدا کرد و مثلا کسی دیگه به سایت من حسودی کرد ممکنه اقدامات شیبه انیم آپ انجام بده...خودتون می دونید سایتی که طرفدار پیدا کنه حسابی دشمن پیدا می کنه به هر روشی برای زمین زدن سایت شما استفاده می کنه...
    بنده توی جو همه سایت های این حوزه بودم ...
    کسی به ایشون حسودی نمیکنه ...
    شما خودت امتحان کن ... از هر سایتی خواستی ... بردار ... حتی اون انحصار طلب هایی که میگفت ... و فقط درست و حسابی یه لینک بذار که این مال فلان جاست (نه این که رو هاور بذاری به تولتیپ باز بشه) بعد ببین اگر کسی اعتراضی کرد من سرشو برات میارم ... چون مطمئنم نمیکنن ...
    بعد این که این سایت به دفعات الکی جو رو متشنج کرده ... حتی با موسس نمو هم آشنایی دارم اصلن این چیزی که میگن نیست ...

و این که اگر واقعن چنین اتفاقی افتاده بود ... قطعن مدرک رو نشون میداد که مهر محکمی باشه بر حرفش ... همچنین این رو هم بگم که همین دوستان اگه مشکل نداشتن ... نمیومدن یک سری رو علم کنن به چند تا از سایتای همکار اتک DDoS بزنن ...

من حتی با موسس آپ هم صحبت هایی داشتم ... ایشون و اخلاقیاتشم خوب میشناسم ... حتی تعداد سرور و قدرت هرکدومشونم میدونم ... قیمتاشم میدونم کار هر کدومم میدونم چیه همچنین حجمشون ... اطمینان میدم داره زیادی بزرگش میکنه ...
    در ضمن اون پاک کردن عکس ها هم مخاطب رو میدونیم کی بوده بوده ... حدود 1 سال پیش اینجوری شد ...
    در صورتی که همون مخاطب قبلش چندین بار به خاطر عکس ***** شده بوده ...
    به خاطر ریپورت دادن به دیگران پاک نکردن که ضربه نخورن ... برای این پاک کردن چون قبلن ازش چندین باز ضربه خوردن

قبل از پخش کردن اینجور چیزا بیشتر تحقیق کنید ...
    چون جو رو بیشتر و بیشتر متشنج میکنه و به کسی که این کارو شروع کرده کمک میکنی تا حرفشو به کرسی بشونه

شما هم اگه که ایشالا وارد بشید متوجه میشید سنگ اندازی از کی هست ...

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

پیش فرض پاسخ : پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها)

نقل قول نوشته اصلی توسط TheOverseer نمایش پست ها
    بنده توی جو همه سایت های این حوزه بودم ...
    کسی به ایشون حسودی نمیکنه ...
    شما خودت امتحان کن ... از هر سایتی خواستی ... بردار ... حتی اون انحصار طلب هایی که میگفت ... و فقط درست و حسابی یه لینک بذار که این مال فلان جاست (نه این که رو هاور بذاری به تولتیپ باز بشه) بعد ببین اگر کسی اعتراضی کرد من سرشو برات میارم ... چون مطمئنم نمیکنن ...
    بعد این که این سایت به دفعات الکی جو رو متشنج کرده ... حتی با موسس نمو هم آشنایی دارم اصلن این چیزی که میگن نیست ...

و این که اگر واقعن چنین اتفاقی افتاده بود ... قطعن مدرک رو نشون میداد که مهر محکمی باشه بر حرفش ... همچنین این رو هم بگم که همین دوستان اگه مشکل نداشتن ... نمیومدن یک سری رو علم کنن به چند تا از سایتای همکار اتک DDoS بزنن ...

من حتی با موسس آپ هم صحبت هایی داشتم ... ایشون و اخلاقیاتشم خوب میشناسم ... حتی تعداد سرور و قدرت هرکدومشونم میدونم ... قیمتاشم میدونم کار هر کدومم میدونم چیه همچنین حجمشون ... اطمینان میدم داره زیادی بزرگش میکنه ...
    در ضمن اون پاک کردن عکس ها هم مخاطب رو میدونیم کی بوده بوده ... حدود 1 سال پیش اینجوری شد ...
    در صورتی که همون مخاطب قبلش چندین بار به خاطر عکس ***** شده بوده ...
    به خاطر ریپورت دادن به دیگران پاک نکردن که ضربه نخورن ... برای این پاک کردن چون قبلن ازش چندین باز ضربه خوردن

قبل از پخش کردن اینجور چیزا بیشتر تحقیق کنید ...
    چون جو رو بیشتر و بیشتر متشنج میکنه و به کسی که این کارو شروع کرده کمک میکنی تا حرفشو به کرسی بشونه

شما هم اگه که ایشالا وارد بشید متوجه میشید سنگ اندازی از کی هست ...
    حرف شما قبول وقتی چنین سایت خوبی وجود داره که من کاربر دایمی این سایت هستم چرا باید چنین بالایی سرت بیاد...اصلا بیاد کاور غیراخلاقی باشه مگه یک کاور پسرا تحریک میشن :| ولی این جور اتفاق خیلی احمقانه بود الان سایت حسابی از دسترس خارجه معلوم نیست سرپا می مونه یا از خداحافظی کنه...
    این پلیس فتا سرکوچیکترین چیزی حساسه...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush.hc نمایش پست ها
    تمام اونارم خودت آپ می کنی . همه نفراتت رو می شناسن
    کارتم اینه که تمام روز داری انیم ورد و انیم ها و فرام انیمه رو رفرش می کنی تا زیرنویسی مانگایی چیزی بزارن بیای بزاری تو سایتت
    دشمنی ؟ )) بابا حتی کاربرها هم ازت نفرت دارن همه حالشون ازت به هم می خوره
    والا من کاربر مراجعه کننده هر روز سایت هستم و بخاطر کامل بودن نیازهایمون رفع می کرد...ما تا حالا هیچی به سایت انیم اپ ارسال نکردم چون حوصله این کار ندارم...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

شما ماشالا چه کاربره حساس و پیگیری هستی می یای پست می زاری وب هاستینگ تالک
    آفرین آفرین ما هم که اصلا نمی دونیم کی هستی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)