سلام دوست عزیز ، تمام حرف های شما را مشاهده و مطالعه کردم .
اینکه کمتر کسی سراغ سیستم های اختصاصی میره به دلیل هزینه بسیار بالای اون هست ، به طور مثال من چند روز پیش خواستم یک آپلودسنتر عکس با امکانات کاملا معمولی خواستم رفتم طرف یک برنامه نویس کاملا مطرح که توی این تاپیک هم شرکت کرده بود رفتم ، قیمت واقعا بالایی داد برای اینکار ، کاملا به این عقیدتون احترام قائلم که آدم باید پول زحمتی که میکنه رو بگیره ولی نه اینطور که یک آپلودسنتر میهالیسم با کمی تغییرات میشه اجرایی کرد این اپلودسنتر .
به طور مثال شما یک اسکریپت اکانت وی ای پی میفروشید تا اونجایی که یادم هست ، شما این رو ساختید و دارید به کسایی که نیاز دارند میفروشید ، خوب حتما فروش خوبی هم از این کار داشتید ،
حالا حساب کنید یک cms محتوایی یا کاربردی بسازید که طرفدار زیادی داشته باشه ، که بتوان به چند نفر فروخت ، مثلا خودتون یک وردپرس بسازید ، به مشتری که میفروشید مطمئنان اگر بعد خواست قالب یا امکانی اضافه کنه مطمئنا میاد و به شما میسپاره اینکار ، در اصل شما به جای اینکه یکباره قیمت اسکریپت بگیرید به صورت بخش بخش هزینه هاتون رو میگیرید ، حالا این قیمت رو در n عدد خریدار ضرب کنید.
به نظرتون اینکار سبب نمیشه کاربر جذب سیستم اختصاصی بشه به جای اسکریپت های آماده ؟