به نظر من که اگر می خواید یه سایت راه بندازید برای خارجیا راه بندازید و مانگای انگلیسی درش قرار بدید تا حتی اگر سایتتون شیلتر شد هم ضرر بزرگی نبینید
من یک آشنایی در فتا دارم . از اونجایی که خودم در زمینه فیلم و سریال فعالیت می کنم ، این مورد رو از ایشون پیگیری کردم .
اول که کلی خندید و گفت اگر قرار به پیگیری چنین مواردی بود سایت های دانلود بزرگ فیلم و سریال که درگاه و درآمد چند ده میلیونی و چندین هزار کاربر دارند رو پیگیری قضایی می کردند ، بعدش هم گفت که چنین چیزی به گوشش نخورده و اگر واقعیه برگه احضاریه یا اخطاری که براشون اومده رو قرار بدید تا ببینیم .
ممنون میشم اگر به ادمین این سایت دسترسی دارید و این موضوع واقعیه ، ازشون بخواید سندی برای اثبات مدعاشون ارائه کنند . اگر هم مطمئن نیستید ، بهتره جو رو ملتهب نکنید .
در شرایط فعلی همه افرادی که در زمینه دانلود خصوصا فیلم و سریال فعالیت می کنند به اندازه کافی درگیر مشکلات هستند .
من منتظرم دوست عزیز .
موفق باشید
سایت چند زبانه میشه حدودا ۱۰ تا زبان پرطرفدار خواهد داشت و مانگا در ۱۰ زبان توسط مترجم ترجمه میشه....
- - - Updated - - -
مورد آخر باید بگم برای اثبات آن می تونید به سایت انیم آپ دات نت سر بزنید که متاسفانه صفحه اول سایت از مسدود شد و تمام لینک های دست بندی ارورر ۴۰۴ میده...این نشون میده پرونده قضایی علیه این در جریانه...
این پیام توی تلگرام خود سایت منتشر شده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)