-
October 28th, 2016, 14:55
انتقال سرور اختصاصی هتزنر
سلام
دوستان عزیز
بنده یک سروری در پیش یکی از همکارانتون دارم که به دلیل نا رضایتی ام از خدمات ایشون قصد انتقال سرور را دارم.
ایشان قول مساعد داده اند که کد انتقال می دهند.
هر کدام از عزیزان مستقیم هتزنر است و می تواند این سرور را به پنل خودش ببرد و البته مشتری مداری و سابقه فعالیت خوب دارد لطفاً در تاپیک پاسخ دهد تا سرور را منتقل کنیم.
من پست را با شرایطی که دارم ویرایش میکنم ، لطفاً دوستانی که آفر می دهند اگر با این شرایط می تونن خودشون را سازگار کنند ، جواب بدهند.
دوستان عزیز :
بنده دنبال شرکتی معتبر هستم که سالها با من فعالیت کند ، اگر احساس می کنید که تا یکسال آینده کسب و کارتان را جمع خواهید کرد ، آفر ندهید.
پرداخت های بنده در دو قسط 15 روزه است. یعنی نصف مبلغ سرور اول و نصب 15 روز بعد و این برای تمام ماههاست نه ماه اول
بنده ده سال سابقه فعالیت در وب دارم و نماد اعتماد و ... دارم و چندین شرکت ثبت شده نیز دارم.بنابراین دوستانی که آفر می دهند به این مساله توجه نمایند که طرف حساب شما سایت هایش مهم است و پشتیبانی 24 ساعته با اطلاعات فنی لازم مورد نیاز است تا خرید از شما داشته باشم.
همانطور که شما باید به بنده اعتماد کنید بنده نیز باید به شما اعتماد کنم.چون تمام منیج سرور و ... و اطلاعات سایت من دست شماست.پس با افرادی کار خواهم کرد که ریگی به کفششون نباشه و اطلاعات منو به عنوان امانت بدانند و خیانتی نداشته باشند. (من اخیرا با شرکتی (که البته بعدا فهمیدم شخص بوده و شماره ثبت و ... تقلبی بوده) کار کردم که با ترفندی وارد وی پی اس بنده شده است و اطلاعات مشتریان بنده رو برداشته است.)
توان مالی شرکت مقابل بسیار برای بنده حساس و مهم است. ممکن است بنده تعداد سرورها را به 8 عدد افزایش بدهم که در این مورد نیز تمام سرورها به صورت 15 روز نصف و 15 روز دیگر نصف پرداخت می شود.(البته نه در اولین ماه یا دومین ماه چون باید خدمات شما ثابت شود که من سرورها را پیش شما بیاورم)
ممنون می شوم این موارد را در نظر بگیرید و اگر توان خدمات دهی دارید با شماره 09375443163 تماس برقرار نمایید.
دوستان برای اینکه حساسیت بوجود نیاد و این سرویس دهنده قبلی من اصلا متوجه نشه من به کجا دارم انتقال میدم تصمیم به خرید سرور جدید گرفتم.
پس میخرم و انتقال نمی دهم.
و این مورد را میدانم که همه عزیزان دوست دارند قانون را آنها تعیین کنند و اینجا بنده قانون تعیین کردم اما خوب خواسته های بنده اینها هستند و اگر شرکتی نتواند تامین کند همکاری نمی کنم.
با تشکر
ویرایش توسط mailportal : October 28th, 2016 در ساعت 17:24
دلیل: اضافه شدن شرایط درخواست
-
تعداد تشکر ها ازmailportal به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016 14:55
# ADS
-
October 28th, 2016, 14:59
عضو انجمن
پاسخ : انتقال سرور اختصاصی هتزنر
سلام
با ما در تماس باشید.
Telegram ID: @hassanfe
www.one3erver.com
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
▓▒ وان سرور◄TelegramID:
@hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►
وان سرور▓▒
-
-
October 28th, 2016, 15:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mailportal
سلام
دوستان عزیز
بنده یک سروری در پیش یکی از همکارانتون دارم که به دلیل نا رضایتی ام از خدمات ایشون قصد انتقال سرور را دارم.
هر کدام از عزیزان مستقیم هتزنر است و می تواند این سرور را به پنل خودش ببرد و البته مشتری مداری و سابقه فعالیت خوب دارد لطفاً در تاپیک پاسخ دهد تا سرور را منتقل کنیم.
با تشکر
سلام.
عصر بخیر .
با بنده تماس بگیرید از طریق سایت و تیکت ؛ باهاتون صحبت کنیم با هم .
شرکت ثبت شده هستیم و پنل هتزنر هم داریم .
ارادت .
-
-
October 28th, 2016, 15:04
عضو دائم
سلام در خدمتیم
در تماس باشید
-
-
October 28th, 2016, 15:18
عضو انجمن
درود
در خدمتتون هستیم در صورت تمایل میتونیم براتون تمدید کنیم هزینه ها
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
October 28th, 2016, 15:30
عضو دائم
میتوانیم میزبانتان باشیم
امید واریم که رضایت خاطر شما را بتوانیم فراهم بکنیم :
onlineservers.ir
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 28th, 2016, 16:24

نوشته اصلی توسط
hassanfe
سلام
ممنون بابت آفر
شرایطی را اضافه کردم.اگر در امکانتان هست اعلام نمایید.
-
October 28th, 2016, 16:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mailportal
سلام
دوستان عزیز
من پست را با شرایطی که دارم ویرایش میکنم ، لطفاً دوستانی که آفر می دهند اگر با این شرایط می تونن خودشون را سازگار کنند ، جواب بدهند.
دوستان عزیز :
بنده دنبال شرکتی معتبر هستم که سالها با من فعالیت کند ، اگر احساس می کنید که تا یکسال آینده کسب و کارتان را جمع خواهید کرد ، آفر ندهید.
پرداخت های بنده در دو قسط 15 روزه است. یعنی نصف مبلغ سرور اول و نصب 15 روز بعد و این برای تمام ماههاست نه ماه اول
بنده ده سال سابقه فعالیت در وب دارم و نماد اعتماد و ... دارم و چندین شرکت ثبت شده نیز دارم.بنابراین دوستانی که آفر می دهند به این مساله توجه نمایند که طرف حساب شما سایت هایش مهم است و پشتیبانی 24 ساعته با اطلاعات فنی لازم مورد نیاز است تا خرید از شما داشته باشم.
همانطور که شما باید به بنده اعتماد کنید بنده نیز باید به شما اعتماد کنم.چون تمام منیج سرور و ... و اطلاعات سایت من دست شماست.پس با افرادی کار خواهم کرد که ریگی به کفششون نباشه و اطلاعات منو به عنوان امانت بدانند و خیانتی نداشته باشند. (من اخیرا با شرکتی (که البته بعدا فهمیدم شخص بوده و شماره ثبت و ... تقلبی بوده) کار کردم که با ترفندی وارد وی پی اس بنده شده است و اطلاعات مشتریان بنده رو برداشته است.)
توان مالی شرکت مقابل بسیار برای بنده حساس و مهم است. ممکن است بنده تعداد سرورها را به 8 عدد افزایش بدهم که در این مورد نیز تمام سرورها به صورت 15 روز نصف و 15 روز دیگر نصف پرداخت می شود.(البته نه در اولین ماه یا دومین ماه چون باید خدمات شما ثابت شود که من سرورها را پیش شما بیاورم)
ممنون می شوم این موارد را در نظر بگیرید و اگر توان خدمات دهی دارید با شماره 09375443163 تماس برقرار نمایید.
و این مورد را میدانم که همه عزیزان دوست دارند قانون را آنها تعیین کنند و اینجا بنده قانون تعیین کردم اما خوب خواسته های بنده اینها هستند و اگر شرکتی نتواند تامین کند همکاری نمی کنم.
با تشکر
در تماس باشيد با شركت ما
بيشتر صحبت كنيم.
-
-
October 28th, 2016, 20:20
عضو انجمن
شرکت مبین هاست پلن خرید سرور اختصاصی آلمان
----------------------------------------------------------------------------------------
سرور اختصاصی آلمان
شرکت مبین هاست آمادگی ارائه بهترین سرویس از دیتاستر هتزنز را برای شما دارد
برای پلن پرداخت هم با هماهنگی و توافق قابل انجام خواهد بود
برای مشاوره با ما در تماس باشید
برای خرید سرور اختصاصی هتزنر آلمان می توانید مبین هاست را سرویس دهنده مناسبی برای خود بدانید
تمامی پلن ها برای خرید سرور اختصاصی آلمان با پنل مدیریت سرور ارائه می شوند و کانفیگ اولیه سرور اختصاصی هتزنر رایگان می باشد
از جمله می توان به نصب روتر میکروتیک بر روی سرور اختصاصی آلمان و همچنین نصب رایگان سیستم عامل بر روی سرور اختصاصی آلمان اشاره کرد
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
ارسال تیکت به بخش فروش
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 021-66573866 - 021-66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
October 28th, 2016, 23:18
عضو انجمن