عرضم خدمتتون بله درست میفرمایید . وردپرس از زمانی که اومد خیلی از دوستان طراح سایت شدن . خوب برای برنامه نویسان مشکلی بود و برای بعض افراد خوب . اگر شما طراحی سایت بلد باشی نهایتش قالبو میزنی پول رو هم میگیری و اگر کاربر بخواد پنل اختصاصی باشه با فریم ورک مناسب میسازید میدید بهش و اگرم نخواد نهایت روی cms به اسم وردپرس ست میکنی .
اگر نه فقط شما توانایی برنامه نویسی داشته باشید مشکل از شما هم تاحدودی میباشد . بهتره تو زمینه طراحی سایت چه وب سروری چه تحت کلاینت مهارت داشته باشید که فکر کنم شما حالا طراح سایت هستید .
از نظری خیلی برای افراد ساده کار خوب شد که خیلی از دوستان اومدن با خریدن قالب و ریختن قالب روی وردپرس سایت مشتری ساختن و فقط پول حرام به سر سفره بردن و با دروغ گویی به مشتری سایت بهشون دادن که طرف فکر کنه کامل خودش نوشته .
از وردپرس بله میشه برای وبلاگ استفاده کرد و هم میشه برای سایت . شما سایتی که با فریم ورک میسازی ممکنه بر اساس سلیقه بنویسید اگر یه مقدار طرف بخواد روی سئو پست هاش و ... کار کنه خوب وردپرس رو ترجیه میده چرا که هسته کامل تری داره و انعطاف پذیر میباشد .
اشتباه نیست سایت رو با وردپرس راهندازی کرد . حتی خیلی از دوستان برنامه نویس حتی استاد بنده سایت رو با وردپرس زدن ولی در صورتی که ایشون الان برترین برنامه نویس هستن به اسم ..... که شاید خوششون نیاد نام ببرم .
بهتره به فکر چیزی باشیم و باشید که یه چیزی بهتر از وردپرس ارائه بدید . به چه صورت ؟
یه سایت فریم ورک مثل لاراول بسازید مثلا فروشگاهیی باشه و اون رو ارتقا بدید و تمامی امکاناتی که ووکامرس داره سعی کنیم توش بگنجانیم تا اگر کاربر میخواد چیی داشته باشه جلب اون محصول بشه تا وردپرس .
و بحث دیگه مربوط به بازار یابی شماست که اگر مشتری شما وردپرسی هست طوری صحبت کنید که راضی به برنامه نویسی بشه و از اون فریم ورک شما خوشش بیاد .
حتی میتونید با مقدار کارای برنامه نویسی روی وردپرس تغییراتی ایجاد کنید که از اون حالت وبلاگیش در بیاد .
در هر صورت نمیشه باهم مقایسه کرد چرا که خارجیا وردپرس رو برای سایت های معمولی و قالب استفاده میکنند سایت های خوب و قدرتمند رو با php یا asp ,....
بهتره هم ما مشتری رو توجیه کنیم هم هزینه کمتر یا امکانات بهتر بزاریم روی چیزی که میسازیم .
و درگیر کردن ذهن خود تو زمینه وردپرس که یک غول هست برای برنامه نویسان بهتره چیز های بهتری بسازیم که وردپرس یا از رده خارج بشه یا دیگه استفادش کمتر بشه تا اینکه دست رو دست بزاریم
کار سختی نیست کافیه چندید برنامه نویسی چیزی بنویسن که این اسکریپت یا cms یا هرچیز دیگر رو زمین بزنند و چیزی بهتر ارائه بدن . بنده هم خودم همین ایده رو دارم و سعی هم دارم تو این زمینه یک cms یا هرچیزی شبیه whmcs , wp , joomla بسازیم . و بهتره رقابت کنید با بزرگتران مثل whmcs , wp و....
خیالی نیست شدنی هست فقط مهارت و تلاش میخواد