صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

وردپرس فاجعه نیست...البته انعطاف پذیری بالایی داره و دوما امکانات روز به روز اضافه میشه....
    البته نون برنامه نویس ها اجر کرده...
    من برای وردپرس برای وبلاگم استفاده می کنم و از سی ام اس اختصاصی برای سایت کاربردی استفاده می کنم...بهرحال هر چیزی دورانی داره...
    سایت های فیلم و خبری و دانلود وردپرس می تونه نیازها برطرف کنه...
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

2. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن k-pax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    511
    تشکر تشکر شده 
    545
    تشکر شده در
    347 پست

وای که دست گزاشتی روی نقطه ای که باید میزاشتی

خداییش . حرفت 100% قبول دارم .

آدم میشناسم تا دیروز آخرین کار حرفه ایش نمایش Hello World با php بود . الان میگه سایت تخصصی میسازم با وردپرس

منم مشتری زیاد دیدم که گفتن شبیه فلان سایت میخایم . گفتم با برنامنویسی اختصاصی فلان قیمت .
    بعدش گفتن با وردپرس چی تنها جوابی که دادم "خدا نگه دار . شاد و پیروز باشید" :D

مشکل از ورد پرس نیست . مشکل از یه سری آدم تازه به دوران رسیده هست که فکر میکنن با وردپرس میشه آپلو 24 ساخت

خداییش اگه برنامنویس باشن . با yii یا با Laravel یا هر فرمورک دیگه ای کار کرده باشن . کلاسهاشون رو درست ساخته باشن . خیلی سریعتر از وردپرس می تونن برنامه درخواستی مشتری رو بنویسنن
    اما وقتی هیچی نمیدونن . با وردپرس یه چیزی مسامالی میکنن میدن دست ملت با قیمت 1/5 بقیه

من خودم به مشتریام قیمت بالا میگم . بهشون هم میگم سیستم اختصاصی . کار حرفه ای قیمت حرفه ای .
    اما مشتری وقتی میبینه به جای دادن یه میلیون با صد تومن یکی برنامش درست میکنه . خب میره سراغ اون :D یه ماه بعد هم سایتشو جمع میکنه میره پی کارش!

وردپرس خیلی خوبه . برای سایتی خبری و ...
    فروش سرور مجازی NVMe و رم DDR4
    آریوسرور | تلگرام ما : @Ario_Server
    سرور مجازی NVMe ایران

5. تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید

عضو انجمن eramserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    151 پست

ممنون تاپیک عالی بود میلاد جان
    بنده هم خیلی از وردپرس پیش میاد که استفاده کنم اما به قول شما فقط در حد وبلاگ و راه اندازی کار ...
    همیشه این سوال من هم بوده :
    مثلاً وقتی مشتری یک سایت تخصصی با امکانات خاص داره چرا باید روی وردپرس پیاده سازی بشه ؟
    اما این سر این قضیه بر میگرده به هجوم بچه ها و بی سواد ها به اینترنت ...چه چیزی هم بهتر از وردپرس با نصب و استفاده به این سادگی و از همه مهم تر رایگان !
    دقیقا مثل چت روم های قارچ مانند هستند .
    هرکس وارد اینترنت میشه معمولا یا با چت روم شروع میکنه یا با وبلاگ و وردپرس

Avaco

عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
    وای که دست گزاشتی روی نقطه ای که باید میزاشتی

خداییش . حرفت 100% قبول دارم .

آدم میشناسم تا دیروز آخرین کار حرفه ایش نمایش Hello World با php بود . الان میگه سایت تخصصی میسازم با وردپرس

منم مشتری زیاد دیدم که گفتن شبیه فلان سایت میخایم . گفتم با برنامنویسی اختصاصی فلان قیمت .
    بعدش گفتن با وردپرس چی تنها جوابی که دادم "خدا نگه دار . شاد و پیروز باشید" :D

مشکل از ورد پرس نیست . مشکل از یه سری آدم تازه به دوران رسیده هست که فکر میکنن با وردپرس میشه آپلو 24 ساخت

خداییش اگه برنامنویس باشن . با yii یا با Laravel یا هر فرمورک دیگه ای کار کرده باشن . کلاسهاشون رو درست ساخته باشن . خیلی سریعتر از وردپرس می تونن برنامه درخواستی مشتری رو بنویسنن
    اما وقتی هیچی نمیدونن . با وردپرس یه چیزی مسامالی میکنن میدن دست ملت با قیمت 1/5 بقیه

من خودم به مشتریام قیمت بالا میگم . بهشون هم میگم سیستم اختصاصی . کار حرفه ای قیمت حرفه ای .
    اما مشتری وقتی میبینه به جای دادن یه میلیون با صد تومن یکی برنامش درست میکنه . خب میره سراغ اون :D یه ماه بعد هم سایتشو جمع میکنه میره پی کارش!

وردپرس خیلی خوبه . برای سایتی خبری و ...
    متاسفانه یک عده جدیداً وردپرس رو فریم ورک تصور میکنن
    نقل قول نوشته اصلی توسط eramserver نمایش پست ها
    ممنون تاپیک عالی بود میلاد جان
    بنده هم خیلی از وردپرس پیش میاد که استفاده کنم اما به قول شما فقط در حد وبلاگ و راه اندازی کار ...
    همیشه این سوال من هم بوده :

اما این سر این قضیه بر میگرده به هجوم بچه ها و بی سواد ها به اینترنت ...چه چیزی هم بهتر از وردپرس با نصب و استفاده به این سادگی و از همه مهم تر رایگان !
    دقیقا مثل چت روم های قارچ مانند هستند .
    هرکس وارد اینترنت میشه معمولا یا با چت روم شروع میکنه یا با وبلاگ و وردپرس
    درود

امیدوارم هرچه زودتر یه ساماندهی بشه که هر کسی نتونه به اسم برنامه نویس فعالیت تجاری کنه چون این وضعیت بازار برنامه نویسی رو زیر سوال میبره از طرفی هم مشتری بخت برگشته که تازه میخواد استارت یه کاری رو بزنه هزینه میکنه واسه هیچ و پوچ
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

8. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو انجمن dastrast آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    410
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    58 پست

سلام تایپیک عالی و بجا بود
    چند سال پیش یکی از دوستان که برنامه نویس بود همین مثالو زد
    گفت وردپرس در مقابله یه سی امس اسه خوب و اختصاصی مثه پراید در مقابله کروت...!
    اونموقع من شور و حال داشتم خیلی باهاش بحثه الکی کردم ولی بعده ها فهمیدم ولی بعده ها که چندین سایت راه اندازی کردم متوجه شدم چی میگفته
    الانم که کلا بازارو خراب کرده نود درصده طراحی ها شده وردپرس...!

به نظرم فقط واسه راه اندازی رایگان و سایتای خبری و شخصی خوبه(در حده همون وبلاگ)
    don't underestimate the power of a common man

10. تعداد تشکر ها از dastrast به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

عرضم خدمتتون بله درست میفرمایید . وردپرس از زمانی که اومد خیلی از دوستان طراح سایت شدن . خوب برای برنامه نویسان مشکلی بود و برای بعض افراد خوب . اگر شما طراحی سایت بلد باشی نهایتش قالبو میزنی پول رو هم میگیری و اگر کاربر بخواد پنل اختصاصی باشه با فریم ورک مناسب میسازید میدید بهش و اگرم نخواد نهایت روی cms به اسم وردپرس ست میکنی .
    اگر نه فقط شما توانایی برنامه نویسی داشته باشید مشکل از شما هم تاحدودی میباشد . بهتره تو زمینه طراحی سایت چه وب سروری چه تحت کلاینت مهارت داشته باشید که فکر کنم شما حالا طراح سایت هستید .

از نظری خیلی برای افراد ساده کار خوب شد که خیلی از دوستان اومدن با خریدن قالب و ریختن قالب روی وردپرس سایت مشتری ساختن و فقط پول حرام به سر سفره بردن و با دروغ گویی به مشتری سایت بهشون دادن که طرف فکر کنه کامل خودش نوشته .

از وردپرس بله میشه برای وبلاگ استفاده کرد و هم میشه برای سایت . شما سایتی که با فریم ورک میسازی ممکنه بر اساس سلیقه بنویسید اگر یه مقدار طرف بخواد روی سئو پست هاش و ... کار کنه خوب وردپرس رو ترجیه میده چرا که هسته کامل تری داره و انعطاف پذیر میباشد .
    اشتباه نیست سایت رو با وردپرس راهندازی کرد . حتی خیلی از دوستان برنامه نویس حتی استاد بنده سایت رو با وردپرس زدن ولی در صورتی که ایشون الان برترین برنامه نویس هستن به اسم ..... که شاید خوششون نیاد نام ببرم .

بهتره به فکر چیزی باشیم و باشید که یه چیزی بهتر از وردپرس ارائه بدید . به چه صورت ؟
    یه سایت فریم ورک مثل لاراول بسازید مثلا فروشگاهیی باشه و اون رو ارتقا بدید و تمامی امکاناتی که ووکامرس داره سعی کنیم توش بگنجانیم تا اگر کاربر میخواد چیی داشته باشه جلب اون محصول بشه تا وردپرس .

و بحث دیگه مربوط به بازار یابی شماست که اگر مشتری شما وردپرسی هست طوری صحبت کنید که راضی به برنامه نویسی بشه و از اون فریم ورک شما خوشش بیاد .

حتی میتونید با مقدار کارای برنامه نویسی روی وردپرس تغییراتی ایجاد کنید که از اون حالت وبلاگیش در بیاد .

در هر صورت نمیشه باهم مقایسه کرد چرا که خارجیا وردپرس رو برای سایت های معمولی و قالب استفاده میکنند سایت های خوب و قدرتمند رو با php یا asp ,....

بهتره هم ما مشتری رو توجیه کنیم هم هزینه کمتر یا امکانات بهتر بزاریم روی چیزی که میسازیم .

و درگیر کردن ذهن خود تو زمینه وردپرس که یک غول هست برای برنامه نویسان بهتره چیز های بهتری بسازیم که وردپرس یا از رده خارج بشه یا دیگه استفادش کمتر بشه تا اینکه دست رو دست بزاریم

کار سختی نیست کافیه چندید برنامه نویسی چیزی بنویسن که این اسکریپت یا cms یا هرچیز دیگر رو زمین بزنند و چیزی بهتر ارائه بدن . بنده هم خودم همین ایده رو دارم و سعی هم دارم تو این زمینه یک cms یا هرچیزی شبیه whmcs , wp , joomla بسازیم . و بهتره رقابت کنید با بزرگتران مثل whmcs , wp و....

خیالی نیست شدنی هست فقط مهارت و تلاش میخواد

12. تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید

عضو انجمن dastrast آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    410
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    58 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kiava نمایش پست ها
    و یک اسپانسر توووپ...!
    don't underestimate the power of a common man

14. تعداد تشکر ها ازdastrast به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kiava نمایش پست ها
    عرضم خدمتتون بله درست میفرمایید . وردپرس از زمانی که اومد خیلی از دوستان طراح سایت شدن . خوب برای برنامه نویسان مشکلی بود و برای بعض افراد خوب . اگر شما طراحی سایت بلد باشی نهایتش قالبو میزنی پول رو هم میگیری و اگر کاربر بخواد پنل اختصاصی باشه با فریم ورک مناسب میسازید میدید بهش و اگرم نخواد نهایت روی cms به اسم وردپرس ست میکنی .
    اگر نه فقط شما توانایی برنامه نویسی داشته باشید مشکل از شما هم تاحدودی میباشد . بهتره تو زمینه طراحی سایت چه وب سروری چه تحت کلاینت مهارت داشته باشید که فکر کنم شما حالا طراح سایت هستید .

از نظری خیلی برای افراد ساده کار خوب شد که خیلی از دوستان اومدن با خریدن قالب و ریختن قالب روی وردپرس سایت مشتری ساختن و فقط پول حرام به سر سفره بردن و با دروغ گویی به مشتری سایت بهشون دادن که طرف فکر کنه کامل خودش نوشته .

از وردپرس بله میشه برای وبلاگ استفاده کرد و هم میشه برای سایت . شما سایتی که با فریم ورک میسازی ممکنه بر اساس سلیقه بنویسید اگر یه مقدار طرف بخواد روی سئو پست هاش و ... کار کنه خوب وردپرس رو ترجیه میده چرا که هسته کامل تری داره و انعطاف پذیر میباشد .
    اشتباه نیست سایت رو با وردپرس راهندازی کرد . حتی خیلی از دوستان برنامه نویس حتی استاد بنده سایت رو با وردپرس زدن ولی در صورتی که ایشون الان برترین برنامه نویس هستن به اسم ..... که شاید خوششون نیاد نام ببرم .

بهتره به فکر چیزی باشیم و باشید که یه چیزی بهتر از وردپرس ارائه بدید . به چه صورت ؟
    یه سایت فریم ورک مثل لاراول بسازید مثلا فروشگاهیی باشه و اون رو ارتقا بدید و تمامی امکاناتی که ووکامرس داره سعی کنیم توش بگنجانیم تا اگر کاربر میخواد چیی داشته باشه جلب اون محصول بشه تا وردپرس .

و بحث دیگه مربوط به بازار یابی شماست که اگر مشتری شما وردپرسی هست طوری صحبت کنید که راضی به برنامه نویسی بشه و از اون فریم ورک شما خوشش بیاد .

حتی میتونید با مقدار کارای برنامه نویسی روی وردپرس تغییراتی ایجاد کنید که از اون حالت وبلاگیش در بیاد .

در هر صورت نمیشه باهم مقایسه کرد چرا که خارجیا وردپرس رو برای سایت های معمولی و قالب استفاده میکنند سایت های خوب و قدرتمند رو با php یا asp ,....

بهتره هم ما مشتری رو توجیه کنیم هم هزینه کمتر یا امکانات بهتر بزاریم روی چیزی که میسازیم .

و درگیر کردن ذهن خود تو زمینه وردپرس که یک غول هست برای برنامه نویسان بهتره چیز های بهتری بسازیم که وردپرس یا از رده خارج بشه یا دیگه استفادش کمتر بشه تا اینکه دست رو دست بزاریم

کار سختی نیست کافیه چندید برنامه نویسی چیزی بنویسن که این اسکریپت یا cms یا هرچیز دیگر رو زمین بزنند و چیزی بهتر ارائه بدن . بنده هم خودم همین ایده رو دارم و سعی هم دارم تو این زمینه یک cms یا هرچیزی شبیه whmcs , wp , joomla بسازیم . و بهتره رقابت کنید با بزرگتران مثل whmcs , wp و....

درود

بنده طراح نیستم برنامه نویس هستم

حرف شما درسته اما اگه منظورتون راه اندازی سایت سایت های کاربردی هست پیشنهاد میکنم یکم بصورت تخصصی استانداردهای وردپرس رو برسی کنید! وردپرس به هیچ عنوان استاندارد نیست, اینکه زیاد استفاده میشه دلیل بر کیفیت یا استاندارد بودنش نیست

و صد البته اگه وب مستری با علم به این موضوع سایت کاربردیش رو با وردپرس بالا بیاره عملاً سایت و کارش فقط جنبه سرگرمی داره واسش و ارزشی برای کاربرانش قائل نیست چون امنیت وردپرس بشدت پایین هست
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

16. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

سلام ببخشید اینجا رو نگاه کنید
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=175343
    بنده و گروهم توانستیم با وردپرس یه همچین طرحی را پیاده سازی کنیم حرف شما رو تایید می کنم ولی خب از وردپرس میشه خدمات و امکانات بهتری رو ایجاد کرد بسته به دانش افراد داره که متاسفانه طراحان ما راه ساده رو انتخاب میکنن.
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

18. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    سلام ببخشید اینجا رو نگاه کنید
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=175343
    بنده و گروهم توانستیم با وردپرس یه همچین طرحی را پیاده سازی کنیم حرف شما رو تایید می کنم ولی خب از وردپرس میشه خدمات و امکانات بهتری رو ایجاد کرد بسته به دانش افراد داره که متاسفانه طراحان ما راه ساده رو انتخاب میکنن.
    درود

دوست عزیز این صرفاً یک قالب هست, و برای یک سایت محتوی محور هست بحث در خصوص سایت های کاربردی هست نه محتوی محور

وردپرس رو میشه در حد یک سایت بسیار پیشرفته شخصی سازی کرد و امکان و قابلیت بهش اضاف کرد, این مسئله مهم نیست, نکته مهم و قابل تامل اینه که وردپرس Stable نیست و امنیت و ثبات پایینی داره ضمن اینکه اصول اولیه برنامه نویسی استاندارد توی وردپرس رعایت نشده در نتیجه فقط بدرد وبلاگ های کوچک و محتوی محور میخوره نه سایت های کاربردی / خدماتی

20. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)