نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
    وای که دست گزاشتی روی نقطه ای که باید میزاشتی

خداییش . حرفت 100% قبول دارم .

آدم میشناسم تا دیروز آخرین کار حرفه ایش نمایش Hello World با php بود . الان میگه سایت تخصصی میسازم با وردپرس

منم مشتری زیاد دیدم که گفتن شبیه فلان سایت میخایم . گفتم با برنامنویسی اختصاصی فلان قیمت .
    بعدش گفتن با وردپرس چی تنها جوابی که دادم "خدا نگه دار . شاد و پیروز باشید" :D

مشکل از ورد پرس نیست . مشکل از یه سری آدم تازه به دوران رسیده هست که فکر میکنن با وردپرس میشه آپلو 24 ساخت

خداییش اگه برنامنویس باشن . با yii یا با Laravel یا هر فرمورک دیگه ای کار کرده باشن . کلاسهاشون رو درست ساخته باشن . خیلی سریعتر از وردپرس می تونن برنامه درخواستی مشتری رو بنویسنن
    اما وقتی هیچی نمیدونن . با وردپرس یه چیزی مسامالی میکنن میدن دست ملت با قیمت 1/5 بقیه

من خودم به مشتریام قیمت بالا میگم . بهشون هم میگم سیستم اختصاصی . کار حرفه ای قیمت حرفه ای .
    اما مشتری وقتی میبینه به جای دادن یه میلیون با صد تومن یکی برنامش درست میکنه . خب میره سراغ اون :D یه ماه بعد هم سایتشو جمع میکنه میره پی کارش!

وردپرس خیلی خوبه . برای سایتی خبری و ...
    متاسفانه یک عده جدیداً وردپرس رو فریم ورک تصور میکنن
    نقل قول نوشته اصلی توسط eramserver نمایش پست ها
    ممنون تاپیک عالی بود میلاد جان
    بنده هم خیلی از وردپرس پیش میاد که استفاده کنم اما به قول شما فقط در حد وبلاگ و راه اندازی کار ...
    همیشه این سوال من هم بوده :

اما این سر این قضیه بر میگرده به هجوم بچه ها و بی سواد ها به اینترنت ...چه چیزی هم بهتر از وردپرس با نصب و استفاده به این سادگی و از همه مهم تر رایگان !
    دقیقا مثل چت روم های قارچ مانند هستند .
    هرکس وارد اینترنت میشه معمولا یا با چت روم شروع میکنه یا با وبلاگ و وردپرس
    درود

امیدوارم هرچه زودتر یه ساماندهی بشه که هر کسی نتونه به اسم برنامه نویس فعالیت تجاری کنه چون این وضعیت بازار برنامه نویسی رو زیر سوال میبره از طرفی هم مشتری بخت برگشته که تازه میخواد استارت یه کاری رو بزنه هزینه میکنه واسه هیچ و پوچ
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)