نوشته اصلی توسط
hoka
اگر توهین به فردی هست بنده معذرت خواهیم رو اولش خدمت همه ی عزیزان گفتم ولی فکر نکنم گفتن دقیق و جدی چیزی که براش میخوام هزینه پرداخت کنم بد باشه . مد شده جدیدا کاربر هایی برای یک هاست 1000 تومنی یا یک سرور 8 تومنی میان هزار جور چیز به فروشنده ها میگن در حالی که خیلی هاش اصلا ربطی به فروشنده نداره مثلا پشتیبانی سطح 3 رو برای یک سرور مجازی 512 میخوان و همه هم آفر میدن . حالا که ما با تمام ادب گفتیم حرفمون رو و چند صد هزار تومان میخوایم هزینه کنیم توهین هست به نظرتون ؟ آیا بنده این حق رو ندارم قبل از انجام پروژه توانایی کسانی که میخوان شرکت کنن در تاپیک رو مشخص کنم ؟ چیز هایی که گفته شد اگر شخصی حرفه ای باشه همش رو با هم یک جا خواهد داشت نباشد هم که هیچ
شما که قدیمی هستید دیگه چرا
مشکلی از نظر هزینه با افراد با سابقه نیست . فقط ممنون میشم نمونه کار ارسال کنید + زمان + هزینه
- - - Updated - - -
دسترسی به تلگرام فعلا ندارم متاسفانه . اگر امکانش هست یک نمونه کار در همین تاپیک یا در پ خ یا پیام عمومی ارسال کنید . شرمنده
دسترسی به تلگرام فعلا ندارم متاسفانه . اگر امکانش هست یک نمونه کار در همین تاپیک یا در پ خ یا پیام عمومی ارسال کنید . شرمنده