نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: راه های جلوگیری از کپی سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

پیش فرض پاسخ : راه های جلوگیری از کپی سایت

1)یعنی اگه به گوگل بفهمونیم مطلب به نام سایت ماست اونوقت گوگل مارو اول از همه نشون میده؟با اینکه یه سایت معتبر تر مطلب مارو کپی کرده باشه بازم ما میریم اول؟

2)گوگل برای اینکه بفهمه صاحب اصلی چه کسی هست به تاریخ انتشار مطلب نگاه میکنه یا به تاریخ ایندکس مطلب توسط خودش نگاه میکنه؟
    لینک های جدید در گوگل به دو صورت ثبت میشن اول submitted و بعد indexed زمانی که شما پست میزارید با fetch as google پست submitted میشه تو گوگل تا گوگل در کمترین زمان به indexed تبدیل کنه.
    حال سایتی که submitted و indexed سریع باشه مطلب شمارو کپی کنه الویت گوگل با همون سایت هست مگر اینکه شرایط درج شده در ادامه این متن را داشته باشد

)اگه به تاریخ ایندکس نگاه میکنه چکار کنم زودتر از سایت کپی کار مطلبم ایندکس بشه؟ fetch as google خوبه؟ اگه سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره و fetch کنه تکلیف چیه؟

4)اگه به تاریخ انتشار نگاه کنه اون وقت سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره تکلیف چیه؟

شما مطلب رو در ساعت 7:45 شروع به نوشتن می کنید، ساعت 8:10 اماده انتشار میشه، انتشار میزنید و در نهایت fetch as google می زنید، حال رقیب شما یا انسان باشه پشت سیستم یا rss خوان نمی تونه تو 10 دقیقه مطلب کپی کنه حتی rss خوان ها در ساعت های معینی اقدام به انتقال مطالب به دیتابیس خود می کنند و فکر می کنم 10 دقیقه زمان مناسبی برای ثبت مطلب به نام سایت شما در گوگل باشد.
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

2. تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)