نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    دادت در اومده اخوی
    اون موقع که من توی انجمن شاپکیپر در مورد ساختار مزخرف دیتابیس وردپرس صحبت میکردم بعضی ها بهشون برخورد لذا دیگه تصمیم گرفتم حرفی نزنم
    لذا پیشنهاد میکنم زیاد اعصاب خودتو بهم نریز .

یه مثال ساده هم میزنم
    ما یه آچار داریم به اسم آچار فرانسه ، که خیلی ها یحتمل دارنش پشت ماشینشون
    اما وقتی میری پیش یه تعمیرکار میبینی که اون به جای آچار فرانسه n تا آچار مختلف داره و از اونها استفاده میکنه
    در اصل تخصصی تر و ریزتر شده
    بطور مثال برای یه پیچ کوچیک 8 که جای بدقلقی باشه آچار فرانسه نیم کیلویی اصلا بدرد نمیخوره

بهرحال آچار فرانسه یک آچار همه کاره اس برای مواقعی که راه دست باز باشه و کار روتین باشه
    وردپرس هم همین شکله
    برای کارهای روتین مثل سایتهای خبری ، سایتهای محتوایی وبلاگی و ... مناسب هست
    به شمام پیشنهاد میکنم اگر کسی ازتون همچین سایتهایی خواست معرفیش کنید به شخصی که براش با وردپرس پیاده میکنه
    (البته اگر مشتری اصراری به سیستم اختصاصی نداشت!)

برای سایتهای خدماتی و سرویسی هم قطعا پیاده سازی اختصاصی پیشنهاد میشه

همچنین برای مشتری هاتون حداکثر در تماس اول یک ربع وقت بذارید پس این یک ربع رو صرف این نکنید که فلان ابزاری که استفاده میکنید خوبه و فلان ابزار بده
    ابتدا از مشتری نیاز سنجی کنید ، سپس سطح اطلاعات مشتری رو بسنجید
    بعضا مشتری هایی به بنده پیام میدن که کیف میکنم
    واقعا میدونن چی رو باید چجوری پیاده کرد
    اخیرا یک فایل مستندات سفارش یک محصول پیامکی رو خوندم واقعا کیف کردم
    مشتری قشنگ توضیح داده بود مثلا در صورت ارسال انبوه پیامک ، باید صف ارسال تشکیل بشه و به نوعی خودش سولوشن رو ارائه داده بود
    خب آدم کیف میکنه با همچین مشتری هایی کار کنه

نقطه مقابلش مشتری داشتیم مثل مشتری شما که به نوعی در قبال اطلاعاتی که بهشون میدید با شک و تردید برخورد میکنند و از شنیده های (نسبتا؟) منطقی برای رد صحبت های شما استفاده میکنند.
    خب حق بدید ، به کسی بگن که وردپرس مثلا ده میلیون سایت باهاش راه اندازی شده پس قطعا به این نتیجه میرسه چیز به درد بخوری هست

انشاالله کمی تجربه پیدا کنید از دو کلمه حرف زدن مشتری کلا متوجه میشید که به نتیجه میرسید یا خیر و دیگه اعصابتون اینطوری خورد نمیشه .

وردپرس هم فاجعه نیست ، بعضا راه علاج هست برای خیلی ها
    بهرحال میشه باهاش با کمترین هزینه یک سایت راه اندازی کرد.

اما پیاده سازی سایتهای سرویس دهی با وردپرس برای برنامه نویس کابوس میشه و نتیجه کار فاجعه !
    درود

والا رضا جان من خودم تا الان بیش از صد سایت محنوی محور با وردپرس زدم تاکید میکنم سایت های محتوی محور نه کاربردی واسه مشتری با وردپرس راه اندازی کردم اما تقریباً 6 ماهی هست که دیگه کارای محتوی محور یا کارایی که cms های آماده باشن رو نمیگیرم

اما اینکه ایشون سایت کاربردی اونم سایت popup که نیاز داره واسه هر پاپ آپ لاگ ثبت کنه و کلی برسی انجام بشه که جلوی تقلب گرفته بشه و یک نفر به که شاید فقط اسمی برنامه نویس هست گفته بیا روی وردپرس واقعاً جای تامل داره!

نکته جالب اینجاست که اون برنامه نویس از این بنده خدا پرسیده برنامه نویسی که گفته اختصاصی مینویسم چند قیمت داده اینم قیمتی که من دادم رو گفته اون گفته من 300 کمتر میگیرم روی ورپرس مینویسم!

روی وردپرس رف سایت خبری میزنه با روز 500 آیپی بازدید در حد یک سایت اختصاصی با روزی 5000 آیپی منابع مصرف میکنه

دیتایسی داره که شما بخوای INT بزاری چه بخوای متن بزاری با Data Type هایی مثل text و char و varchar میزاره! خوب یکی نیست بگه شما همینو به یه شرکت به عنوان رزومه کاریت هم بخوای بدی چشم بسته برت میگردونن خونه

خلاصه که یه مملکتی داریم که فکر کنم 70 درصد کاربرای اینترنتمون بالای سن قانونی هستن و همه در ضمینه برنامه نویسی Full Stack هستن

- - - Updated - - -
    مشتری همون خط اول پروژه رو که توضیح میده من متوجه میشم که باید چجوری توضیح بدم و اصولاً درک مشتری از بنامه نویسی پروژش در چه حده اما وقتی یه نفر اینجوری مغز مشتری رو با اطلاعات غلط پر کنه من شما هرچیم بگیم فکر میکنه داریم بازارگرمی میکنیم !

البته بازم میگم توی این موضوع هم مشکل از مشتری نیست بلکه از اون کسی هست که اطلاعات نادرست به این بنده خدا داده
    ویرایش توسط lizard.tiny : October 27th, 2016 در ساعت 19:54
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)