دادت در اومده اخوی

اون موقع که من توی انجمن شاپکیپر در مورد ساختار مزخرف دیتابیس وردپرس صحبت میکردم بعضی ها بهشون برخورد لذا دیگه تصمیم گرفتم حرفی نزنم
لذا پیشنهاد میکنم زیاد اعصاب خودتو بهم نریز .
یه مثال ساده هم میزنم
ما یه آچار داریم به اسم آچار فرانسه ، که خیلی ها یحتمل دارنش پشت ماشینشون
اما وقتی میری پیش یه تعمیرکار میبینی که اون به جای آچار فرانسه n تا آچار مختلف داره و از اونها استفاده میکنه
در اصل تخصصی تر و ریزتر شده
بطور مثال برای یه پیچ کوچیک 8 که جای بدقلقی باشه آچار فرانسه نیم کیلویی اصلا بدرد نمیخوره
بهرحال آچار فرانسه یک آچار همه کاره اس برای مواقعی که راه دست باز باشه و کار روتین باشه
وردپرس هم همین شکله
برای کارهای روتین مثل سایتهای خبری ، سایتهای محتوایی وبلاگی و ... مناسب هست
به شمام پیشنهاد میکنم اگر کسی ازتون همچین سایتهایی خواست معرفیش کنید به شخصی که براش با وردپرس پیاده میکنه
(البته اگر مشتری اصراری به سیستم اختصاصی نداشت!)
برای سایتهای خدماتی و سرویسی هم قطعا پیاده سازی اختصاصی پیشنهاد میشه
همچنین برای مشتری هاتون حداکثر در تماس اول یک ربع وقت بذارید پس این یک ربع رو صرف این نکنید که فلان ابزاری که استفاده میکنید خوبه و فلان ابزار بده
ابتدا از مشتری نیاز سنجی کنید ، سپس سطح اطلاعات مشتری رو بسنجید
بعضا مشتری هایی به بنده پیام میدن که کیف میکنم
واقعا میدونن چی رو باید چجوری پیاده کرد
اخیرا یک فایل مستندات سفارش یک محصول پیامکی رو خوندم واقعا کیف کردم
مشتری قشنگ توضیح داده بود مثلا در صورت ارسال انبوه پیامک ، باید صف ارسال تشکیل بشه و به نوعی خودش سولوشن رو ارائه داده بود
خب آدم کیف میکنه با همچین مشتری هایی کار کنه
نقطه مقابلش مشتری داشتیم مثل مشتری شما که به نوعی در قبال اطلاعاتی که بهشون میدید با شک و تردید برخورد میکنند و از شنیده های (نسبتا؟) منطقی برای رد صحبت های شما استفاده میکنند.
خب حق بدید ، به کسی بگن که وردپرس مثلا ده میلیون سایت باهاش راه اندازی شده پس قطعا به این نتیجه میرسه چیز به درد بخوری هست
انشاالله کمی تجربه پیدا کنید از دو کلمه حرف زدن مشتری کلا متوجه میشید که به نتیجه میرسید یا خیر و دیگه اعصابتون اینطوری خورد نمیشه .
وردپرس هم فاجعه نیست ، بعضا راه علاج هست برای خیلی ها
بهرحال میشه باهاش با کمترین هزینه یک سایت راه اندازی کرد.
اما پیاده سازی سایتهای سرویس دهی با وردپرس برای برنامه نویس کابوس میشه و نتیجه کار فاجعه !