صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض فاجعه ای بنام وردپرس

سلام

این تاپیک صرفاً میتونه یک نظر شخصی از جانب بنده باشه لذا کسی به خودش نگیره یا سوء تفاهم نشه ;

به نظر بنده وردپرس در دنیای وب حرفه ای یک فاجعه هست! در هفته چندین نفر در خصوص سفارش پروژه روی وردپرس تماس میگیرن که عموماً وقتی میپرسم چرا وردپس این پاسخ ها رو میشنوم :

• ارزون تر میشه
    • فلان سایت هم با وردپرسه
    • رایگانه
    • قبلاً کار کردم خوبه
    • افزونه و قالب زیاد داره
    • و ...

همه این پاسخ ها بنظر بنده فقط میتونه نیازهای یک وبلاگ رو رفع کنه نه یک وبسایت با فعالیت تخصصی

عمده کاربرانی که تماس میگیرن قصد دارن یک ایده جدید یا مشابه یک سایت رو روی وردپرس راه اندازی کنن, وردپرس تقریباً انعطاف بالایی داره و بنده منکر این موضوع نیستم اما باید قبول کنیم وردپرس فقط و فقط در حد یک وبلاگ قابلیت توسعه داره و بیشتر از اون توسعه دادنش درست نیست

عموماً برنامه نویس های تازه کار یا متاسفانه برنامه نویس هایی که قدیمی هستند خیلی وقت ها دیدم وقتی مشتری درخواستی میده اسه اینکه زمان کمتری گذاشته بشه پیشنهاد میکنن که روی وردپرس راه اندازی بشه که بنظر بنده این موضوع در خصوص سایت هایی که محوریت کاربردی دارن اصلاً درست نیست, اما برای سایت های محتوی محور وردپرس میتونه انتخاب خوبی باشه

توسعه وردپرس برای سایت های کاربردی محور مثل استفاده از اتاق پراید برای موتورهایی با حجم بالاست! با یک گاز دادن از هم میپاشه!

مثلاً وقتی مشتری یک سایت تخصصی با امکانات خاص داره چرا باید روی وردپرس پیاده سازی بشه ؟

توی همین انجمن دیدم برخی دوستان در تاپیک درخواست اسکریپت درگاه واسط پیشنهاد دادن روی وردپرس پیاده سازی بشه

دیروز مشتری زنگ زده پروژه سفارش بده بهش گفتم واسط روی فریم ورک Yii مینویسم قیمت دادم بهش 1 ساعت در مورد فریم ورک Yii و سرعت و ... توضیح دادم کلی نمونه کار نشونش دادم, امروز زنگ زده میگه با فلان برنامه نویس صحبت کردم گفته با وردپرس پیاده سازی کنی سرعتش بالاتره امنیت بهتری هم داره! نکته جالب اینکه عیناً این جمله رو به مشتری گفته : کسی که بهت گفته فریم ورک Yii بهتره چیزی حالیش بنوده وردپرس رو همه دارن استفاده میکنن برو ببین چندتا سایت با yii نصب شده چندتا با ورپرس ( موضوع سایتی که میخواد کدنویسی کنه پنل کسب درآمد و پاپ آپ هست )

من خودم برای وبلاگم از وردپرس استفاده میکنم اما بازم تاکید میکنم روی وردپرس فقط و فقط در حد یک وبلاگ حساب کنید نه بیشتر!

وقتی سیستم اختصاصی رو روی وردپرس پیاده سازی میکنید باید انتظار اینو هم داشته باشید شب بخوابید صبح پاشید ببینید وردپرس یک آپدیت داده کل امکانات اختصاصیتون از کار افتاده
    ویرایش توسط lizard.tiny : October 27th, 2016 در ساعت 19:27
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها ازlizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

وردپرس فاجعه نیست، cms کاملا مناسبی هست.
    در کل بهتره با کسی که نمیدونه cms و کاربرد اون چی هست کار نکنید!
    چند ماهه دیگه بر میگرده و کارش رو میده به شما!

4. تعداد تشکر ها ازHNet به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hnet نمایش پست ها
    وردپرس فاجعه نیست، cms کاملا مناسبی هست.
    در کل بهتره با کسی که نمیدونه cms و کاربرد اون چی هست کار نکنید!
    چند ماهه دیگه بر میگرده و کارش رو میده به شما!
    درود, بنده هم با شما موافقم, همونطور که گفتم وبلاگ خودم هم وردپرس هست اما :

مشکل از مشتری نیست! مشکل برخی برنامه نویس ها هستند که ماشالا وردپرس رو فریم ورک حساب میکنن ( بعضیا هم وردپرس رو فریم ورک اختصاصی کاراشون میدونن )

یکی نیست بگه خوب مرد مومن شما که سایت های کاربردی رو میای روی وردپرس مینویسی : وردپرس یک cms با قابلیت ریموت آپدیت هست! یعنی بدون اجازه کاربر میشه از سرور وردپرس تغییر ایجاد کرد یا فایل درونش آپلود کرد, توی همچین سیستمی شما چجوری امنیت سیستمی که نوشتی رو واسه مشتری ضمانت میکنی!؟ اصلاً خود اطمینان داری به چیزی که نوشتی ؟!
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

6. تعداد تشکر ها ازlizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    درود, بنده هم با شما موافقم, همونطور که گفتم وبلاگ خودم هم وردپرس هست اما :

مشکل از مشتری نیست! مشکل برخی برنامه نویس ها هستند که ماشالا وردپرس رو فریم ورک حساب میکنن ( بعضیا هم وردپرس رو فریم ورک اختصاصی کاراشون میدونن )

یکی نیست بگه خوب مرد مومن شما که سایت های کاربردی رو میای روی وردپرس مینویسی : وردپرس یک cms با قابلیت ریموت آپدیت هست! یعنی بدون اجازه کاربر میشه از سرور وردپرس تغییر ایجاد کرد یا فایل درونش آپلود کرد, توی همچین سیستمی شما چجوری امنیت سیستمی که نوشتی رو واسه مشتری ضمانت میکنی!؟ اصلاً خود اطمینان داری به چیزی که نوشتی ؟!
    مشکل اینجاست که شما اون بنده خدا رو برنامه نویس میدونید!
    کسی که میخواد فریمورک خودشو وردپرس بزاره برنامه نویس نیست، آب بنده.

8. تعداد تشکر ها ازHNet به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid1991 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    اول اینکه با اینگونه مشتری ها اصلا بحث نکنید ارزش بحث نداره
    برنامه نویس که این حرف روز زدن 100 درصد دیروز echo رو یاد گرفتن
    امروز اسمشون رو گذاشتن برنامه نویس
    سلام

اره متاسفانه, آخه اینجور مشتری ها اگه توجیح نشن وقتی جایی اسمی از برنامه نویس بیاد فکر میکنن اگه یه بفر به اسم برنامه نویس این چنین مشکلاتی رو پیش آورده بقیه هم به همین شکل هستن و رفته رفته باید اینکار ببوسیم و بزاریم کنار

متاسفانه یک مورد دیگه ای که خیلی من توی نت و خارج از نت میشنوم اینه : این کارا ( کارهایی مجازی مثل برنامه نویسی ) که نون و آب نمیشه!

والا بخدا تو کشورای دیگه اینجور کارا ( کارهایی مجازی مثل برنامه نویسی ) رو برعکس ما ایرانیا مایع پیشرفت اون کشور میدونن! واقعاً هم مایع پیشرفت هست چون الان دیگه بیشتر کسب و کارها نیاز شدید و وابستگی به کسب و کارهای مجازی و برنامه نویس دارن برای جون الان دیگه نمیشه با تراکت و این چیزا دیده شد واسه همین بیشتر کسب کارهای بزرگ و موفق سایت و پرتال های اینترنتی دارن
    نقل قول نوشته اصلی توسط HNet نمایش پست ها
    مشکل اینجاست که شما اون بنده خدا رو برنامه نویس میدونید!
    کسی که میخواد فریمورک خودشو وردپرس بزاره برنامه نویس نیست، آب بنده.
    من که برنامه نویس نمیدونم چنین افرادی رو ولی خودشون میگن هستن!

10. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

دادت در اومده اخوی
    اون موقع که من توی انجمن شاپکیپر در مورد ساختار مزخرف دیتابیس وردپرس صحبت میکردم بعضی ها بهشون برخورد لذا دیگه تصمیم گرفتم حرفی نزنم
    لذا پیشنهاد میکنم زیاد اعصاب خودتو بهم نریز .

یه مثال ساده هم میزنم
    ما یه آچار داریم به اسم آچار فرانسه ، که خیلی ها یحتمل دارنش پشت ماشینشون
    اما وقتی میری پیش یه تعمیرکار میبینی که اون به جای آچار فرانسه n تا آچار مختلف داره و از اونها استفاده میکنه
    در اصل تخصصی تر و ریزتر شده
    بطور مثال برای یه پیچ کوچیک 8 که جای بدقلقی باشه آچار فرانسه نیم کیلویی اصلا بدرد نمیخوره

بهرحال آچار فرانسه یک آچار همه کاره اس برای مواقعی که راه دست باز باشه و کار روتین باشه
    وردپرس هم همین شکله
    برای کارهای روتین مثل سایتهای خبری ، سایتهای محتوایی وبلاگی و ... مناسب هست
    به شمام پیشنهاد میکنم اگر کسی ازتون همچین سایتهایی خواست معرفیش کنید به شخصی که براش با وردپرس پیاده میکنه
    (البته اگر مشتری اصراری به سیستم اختصاصی نداشت!)

برای سایتهای خدماتی و سرویسی هم قطعا پیاده سازی اختصاصی پیشنهاد میشه

همچنین برای مشتری هاتون حداکثر در تماس اول یک ربع وقت بذارید پس این یک ربع رو صرف این نکنید که فلان ابزاری که استفاده میکنید خوبه و فلان ابزار بده
    ابتدا از مشتری نیاز سنجی کنید ، سپس سطح اطلاعات مشتری رو بسنجید
    بعضا مشتری هایی به بنده پیام میدن که کیف میکنم
    واقعا میدونن چی رو باید چجوری پیاده کرد
    اخیرا یک فایل مستندات سفارش یک محصول پیامکی رو خوندم واقعا کیف کردم
    مشتری قشنگ توضیح داده بود مثلا در صورت ارسال انبوه پیامک ، باید صف ارسال تشکیل بشه و به نوعی خودش سولوشن رو ارائه داده بود
    خب آدم کیف میکنه با همچین مشتری هایی کار کنه

نقطه مقابلش مشتری داشتیم مثل مشتری شما که به نوعی در قبال اطلاعاتی که بهشون میدید با شک و تردید برخورد میکنند و از شنیده های (نسبتا؟) منطقی برای رد صحبت های شما استفاده میکنند.
    خب حق بدید ، به کسی بگن که وردپرس مثلا ده میلیون سایت باهاش راه اندازی شده پس قطعا به این نتیجه میرسه چیز به درد بخوری هست

انشاالله کمی تجربه پیدا کنید از دو کلمه حرف زدن مشتری کلا متوجه میشید که به نتیجه میرسید یا خیر و دیگه اعصابتون اینطوری خورد نمیشه .

وردپرس هم فاجعه نیست ، بعضا راه علاج هست برای خیلی ها
    بهرحال میشه باهاش با کمترین هزینه یک سایت راه اندازی کرد.

اما پیاده سازی سایتهای سرویس دهی با وردپرس برای برنامه نویس کابوس میشه و نتیجه کار فاجعه !

12. تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    دادت در اومده اخوی
    اون موقع که من توی انجمن شاپکیپر در مورد ساختار مزخرف دیتابیس وردپرس صحبت میکردم بعضی ها بهشون برخورد لذا دیگه تصمیم گرفتم حرفی نزنم
    لذا پیشنهاد میکنم زیاد اعصاب خودتو بهم نریز .

یه مثال ساده هم میزنم
    ما یه آچار داریم به اسم آچار فرانسه ، که خیلی ها یحتمل دارنش پشت ماشینشون
    اما وقتی میری پیش یه تعمیرکار میبینی که اون به جای آچار فرانسه n تا آچار مختلف داره و از اونها استفاده میکنه
    در اصل تخصصی تر و ریزتر شده
    بطور مثال برای یه پیچ کوچیک 8 که جای بدقلقی باشه آچار فرانسه نیم کیلویی اصلا بدرد نمیخوره

بهرحال آچار فرانسه یک آچار همه کاره اس برای مواقعی که راه دست باز باشه و کار روتین باشه
    وردپرس هم همین شکله
    برای کارهای روتین مثل سایتهای خبری ، سایتهای محتوایی وبلاگی و ... مناسب هست
    به شمام پیشنهاد میکنم اگر کسی ازتون همچین سایتهایی خواست معرفیش کنید به شخصی که براش با وردپرس پیاده میکنه
    (البته اگر مشتری اصراری به سیستم اختصاصی نداشت!)

برای سایتهای خدماتی و سرویسی هم قطعا پیاده سازی اختصاصی پیشنهاد میشه

همچنین برای مشتری هاتون حداکثر در تماس اول یک ربع وقت بذارید پس این یک ربع رو صرف این نکنید که فلان ابزاری که استفاده میکنید خوبه و فلان ابزار بده
    ابتدا از مشتری نیاز سنجی کنید ، سپس سطح اطلاعات مشتری رو بسنجید
    بعضا مشتری هایی به بنده پیام میدن که کیف میکنم
    واقعا میدونن چی رو باید چجوری پیاده کرد
    اخیرا یک فایل مستندات سفارش یک محصول پیامکی رو خوندم واقعا کیف کردم
    مشتری قشنگ توضیح داده بود مثلا در صورت ارسال انبوه پیامک ، باید صف ارسال تشکیل بشه و به نوعی خودش سولوشن رو ارائه داده بود
    خب آدم کیف میکنه با همچین مشتری هایی کار کنه

نقطه مقابلش مشتری داشتیم مثل مشتری شما که به نوعی در قبال اطلاعاتی که بهشون میدید با شک و تردید برخورد میکنند و از شنیده های (نسبتا؟) منطقی برای رد صحبت های شما استفاده میکنند.
    خب حق بدید ، به کسی بگن که وردپرس مثلا ده میلیون سایت باهاش راه اندازی شده پس قطعا به این نتیجه میرسه چیز به درد بخوری هست

انشاالله کمی تجربه پیدا کنید از دو کلمه حرف زدن مشتری کلا متوجه میشید که به نتیجه میرسید یا خیر و دیگه اعصابتون اینطوری خورد نمیشه .

وردپرس هم فاجعه نیست ، بعضا راه علاج هست برای خیلی ها
    بهرحال میشه باهاش با کمترین هزینه یک سایت راه اندازی کرد.

اما پیاده سازی سایتهای سرویس دهی با وردپرس برای برنامه نویس کابوس میشه و نتیجه کار فاجعه !
    درود

والا رضا جان من خودم تا الان بیش از صد سایت محنوی محور با وردپرس زدم تاکید میکنم سایت های محتوی محور نه کاربردی واسه مشتری با وردپرس راه اندازی کردم اما تقریباً 6 ماهی هست که دیگه کارای محتوی محور یا کارایی که cms های آماده باشن رو نمیگیرم

اما اینکه ایشون سایت کاربردی اونم سایت popup که نیاز داره واسه هر پاپ آپ لاگ ثبت کنه و کلی برسی انجام بشه که جلوی تقلب گرفته بشه و یک نفر به که شاید فقط اسمی برنامه نویس هست گفته بیا روی وردپرس واقعاً جای تامل داره!

نکته جالب اینجاست که اون برنامه نویس از این بنده خدا پرسیده برنامه نویسی که گفته اختصاصی مینویسم چند قیمت داده اینم قیمتی که من دادم رو گفته اون گفته من 300 کمتر میگیرم روی ورپرس مینویسم!

روی وردپرس رف سایت خبری میزنه با روز 500 آیپی بازدید در حد یک سایت اختصاصی با روزی 5000 آیپی منابع مصرف میکنه

دیتایسی داره که شما بخوای INT بزاری چه بخوای متن بزاری با Data Type هایی مثل text و char و varchar میزاره! خوب یکی نیست بگه شما همینو به یه شرکت به عنوان رزومه کاریت هم بخوای بدی چشم بسته برت میگردونن خونه

خلاصه که یه مملکتی داریم که فکر کنم 70 درصد کاربرای اینترنتمون بالای سن قانونی هستن و همه در ضمینه برنامه نویسی Full Stack هستن

- - - Updated - - -
    مشتری همون خط اول پروژه رو که توضیح میده من متوجه میشم که باید چجوری توضیح بدم و اصولاً درک مشتری از بنامه نویسی پروژش در چه حده اما وقتی یه نفر اینجوری مغز مشتری رو با اطلاعات غلط پر کنه من شما هرچیم بگیم فکر میکنه داریم بازارگرمی میکنیم !

البته بازم میگم توی این موضوع هم مشکل از مشتری نیست بلکه از اون کسی هست که اطلاعات نادرست به این بنده خدا داده
    ویرایش توسط lizard.tiny : October 27th, 2016 در ساعت 19:54

14. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

عضو انجمن omid1991 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    دیروز مشتری زنگ زده پروژه سفارش بده بهش گفتم واسط روی فریم ورک Yii مینویسم قیمت دادم بهش 1 ساعت در مورد فریم ورک Yii و سرعت و ... توضیح دادم کلی نمونه کار نشونش دادم, امروز زنگ زده میگه با فلان برنامه نویس صحبت کردم گفته با وردپرس پیاده سازی کنی سرعتش بالاتره امنیت بهتری هم داره! نکته جالب اینکه عیناً این جمله رو به مشتری گفته : کسی که بهت گفته فریم ورک Yii بهتره چیزی حالیش بنوده وردپرس رو همه دارن استفاده میکنن برو ببین چندتا سایت با yii نصب شده چندتا با ورپرس ( موضوع سایتی که میخواد کدنویسی کنه پنل کسب درآمد و پاپ آپ هست )
    سلام وقت بخیر
    اول اینکه با اینگونه مشتری ها اصلا بحث نکنید ارزش بحث نداره
    برنامه نویس که این حرف روز زدن 100 درصد دیروز echo رو یاد گرفتن
    امروز اسمشون رو گذاشتن برنامه نویس

16. تعداد تشکر ها ازomid1991 به دلیل پست مفید

عضو جدید eYounes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    20 پست

اینکه ما بخوایم وردپرس رو فاجعه بدونیم بی انصافیه !
    من خودم وردپرس رو مثل لیدوکائین می دونم ! یه بی حس کننده موقته

کسی که بهت گفته فریم ورک Yii بهتره چیزی حالیش بنوده وردپرس رو همه دارن استفاده میکنن برو ببین چندتا سایت با yii نصب شده چندتا با ورپرس
    عجب مقایسه ای انجام داده احساس کردم کمباین رو با شاتل مقایسه کردن

یه مدت امیدوار بودم اینایی که میان با ۱۰۰ تومان مثلا طراحی سایت انجام میدن برای بازار کار ما خوبه مردم میبینن و تفاوت رو میفهمن بعد یک مدت فهمیدم خیلی تو این ضمینه اشتباه فکر می کردم!!!
    مشتری به حرف های طراح دومی مشکوکه ! همش با نفر اول مقایسه میکنه

توی همین انجمن دوستانی بودن که پیشنهاد یه ساخت سیستمی شبیه به whmcs روی وردپرس رو داشتن که به خیر گذشت

18. تعداد تشکر ها ازeYounes به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eYounes نمایش پست ها
    اینکه ما بخوایم وردپرس رو فاجعه بدونیم بی انصافیه !
    من خودم وردپرس رو مثل لیدوکائین می دونم ! یه بی حس کننده موقته

عجب مقایسه ای انجام داده احساس کردم کمباین رو با شاتل مقایسه کردن

یه مدت امیدوار بودم اینایی که میان با ۱۰۰ تومان مثلا طراحی سایت انجام میدن برای بازار کار ما خوبه مردم میبینن و تفاوت رو میفهمن بعد یک مدت فهمیدم خیلی تو این ضمینه اشتباه فکر می کردم!!!
    مشتری به حرف های طراح دومی مشکوکه ! همش با نفر اول مقایسه میکنه

توی همین انجمن دوستانی بودن که پیشنهاد یه ساخت سیستمی شبیه به whmcs روی وردپرس رو داشتن که به خیر گذشت
    اما بنده همچنان معتقدم وردپرس برای سایت های کاربردی فاجعست اما برای سایت های محتوی محور خوبه

عموماً هرکس که سایت وردپرسی با مطالب بالای 1000 تا رو داشته فکر میکنم تا الان به مصرف بالای این cms خصوصاً در بخش پایگاه داده پی برده

ولی در کل امیدوارم هیچکس روی این cms بیشتر از وبلاگ حساب نکنه

20. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)