نوشته اصلی توسط
5500055
سلام مجدد ، دوستان ایشون پشتیبانیشون خوبه ، اما کمی کلک تو کارشونه ، بنده از طریق دسترسی هایی که دارم متوجه تخلفات مکرر ایشون شدم ، تمامی سرور های ایشود اورسل شده هست ، وقتی هم که بگویید این مورد رو میگن پول بدید من کانفیگ کنم ، وقتی پول کانفیگ رو بدید منابع رو افزایش میدن و سرعت خوب میشه ، ولی یعدش مجددا منابع رو کم می کنن و میگن خودتون خراب کردید سرور رو و ما مسئولیتی نداریم ، یعنی علنا کلاهبرداری ، ایشون تمامی راه های کلاهبرداری رو بلد هستن ، اول با فریب دادن مشتری میگیرن ، شما اگر بکید اقا من یه سرور می خوام که با ادم حرف هم بزنه میگن بله ما داریم ، صرفا برای گرفتن پول از مردم ، این موضوع رو توسط چند نفر بررسی کردیم که از افراد سرشناس و متخصص هستن ، ضمنا آدرسی که اشون گذاشتن ادرس واقعی نیست ، بنده به ایشون اخطار دادم که باید تا شب مرجوع بکنن ، برای من رقمش مهم نیست اما جلوی کلاهبرداری ایشون رو میگیرم ، همینطور که بعضیاتون که منو میشناسید سال 94 جلوی کلاهبرداری یکی از فروشنده های متخلف همین سایت رو گرفتم (عبدلی) ، هر کسی از این اقا شکایت داره و پرداختی داشته فورا از تیکت هاش فیلم بگیره با گوشیش ون این آقا پاک می کنه ، ضمنا برای بنده شمارشو پیام کنه تو سایت من میدم وکیلم پیگیر بشه ، هزینه ی وکیلشم با خودم هست ، نهایتا ایشون محکوم بشه باید هزینه های وکیل و ریدگی به دعوی رو بده ، روز همگی بخیر