نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست

پیش فرض پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

نقل قول نوشته اصلی توسط 5500055 نمایش پست ها
    سلام مجدد ، دوستان ایشون پشتیبانیشون خوبه ، اما کمی کلک تو کارشونه ، بنده از طریق دسترسی هایی که دارم متوجه تخلفات مکرر ایشون شدم ، تمامی سرور های ایشود اورسل شده هست ، وقتی هم که بگویید این مورد رو میگن پول بدید من کانفیگ کنم ، وقتی پول کانفیگ رو بدید منابع رو افزایش میدن و سرعت خوب میشه ، ولی یعدش مجددا منابع رو کم می کنن و میگن خودتون خراب کردید سرور رو و ما مسئولیتی نداریم ، یعنی علنا کلاهبرداری ، ایشون تمامی راه های کلاهبرداری رو بلد هستن ، اول با فریب دادن مشتری میگیرن ، شما اگر بکید اقا من یه سرور می خوام که با ادم حرف هم بزنه میگن بله ما داریم ، صرفا برای گرفتن پول از مردم ، این موضوع رو توسط چند نفر بررسی کردیم که از افراد سرشناس و متخصص هستن ، ضمنا آدرسی که اشون گذاشتن ادرس واقعی نیست ، بنده به ایشون اخطار دادم که باید تا شب مرجوع بکنن ، برای من رقمش مهم نیست اما جلوی کلاهبرداری ایشون رو میگیرم ، همینطور که بعضیاتون که منو میشناسید سال 94 جلوی کلاهبرداری یکی از فروشنده های متخلف همین سایت رو گرفتم (عبدلی) ، هر کسی از این اقا شکایت داره و پرداختی داشته فورا از تیکت هاش فیلم بگیره با گوشیش ون این آقا پاک می کنه ، ضمنا برای بنده شمارشو پیام کنه تو سایت من میدم وکیلم پیگیر بشه ، هزینه ی وکیلشم با خودم هست ، نهایتا ایشون محکوم بشه باید هزینه های وکیل و ریدگی به دعوی رو بده ، روز همگی بخیر
    با سلام و احترام خدمت کاربر گرامی
    بنده به تمامی سو ظن های شما بصورت خلاصه و مفید پاسخ خواهم داد
    تمامی منابع سرور اختصاصی میباشد و ما میتوانیم با دادن پنل وی ام ویر به کاربر این مورد را ثابت نماییم هر موقع شما درخواست پنل نمودین ما به شما ندادیم میتوانید این ادعا را در مورد سرویس های ما بکیند این از مورد اول که اشاره نمودین
    در مورد ادرس که فرمودین این ادرس همان طور که در نماد اعتماد درج شده است توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت قبلا وریفای شده است و به بربید سرور نماد اعتماد داده شده است پس بی دلیل و بدون اطلاع و اگاهی تایپ نکنید چون این انگشتان شما که این کلمات را تایپ میکنند اون دنیا باید جواب پس دهند.
    و اما در مورد بازگشت وجه که فرمودین
    طبق قانون 27 قوانین سایت ما برگشت هزینه داریم ولی طبق قوانین نه تحت هر شرایطی
    قوانون برگشت وجه:
    » بند بیست و هفت: شرایط بازپرداخت وجه
    1 - مشتري به مدت 7روز کاري از تاريخ تسليم کالا به مصرف کننده يا از تاريخ انعقاد قرارداد در صورتی که بربید سرور تعهدات خود را انجام نداده حق انصراف دارد تمامی مبالغ عینا برگردانده می شود
    2 - بازگشت وجه به معنای بازگشت هزینه به حساب کاربری فرد می باشد نه بازگشت به حساب بانکی.

از انجایی که بنده با توجه به تیکتی که ارسال نموده بودین و سرویس شما را چک نمودم و هیچ مشکل فنی در سرویس شما مشاهده ننمودیم و تنها مشکلی که داشتید همانطور هم که در تیکت به شما پاسخ داده شد خاموش کردن سرویس از طریق پنل تحت وب موجود در ناحیه کاربری توسط خودتان بوده اما متاسفانه شما این مورد را اطلاع نداشتید و نمیدانستید که سرویس را خاموش کردین که پینگ نداریدو از طریق همان پنل هم میتوانید سرویس را روشن کنید (این مورد دقیقا شبیه به این میمونه که کنتور برق خونتون را بزنید و برق منزلتون قطع بشه و شما با اداره برق تماس گرفته و ادعا نمایید که به دلیل بی مسئولیتی شما برق خانه ما قطع میباشد)
    پس این مورد برگشت هزینه هم منتفی شد و هیچ هزینه ای به شما تعلق نخواهد گرفت.
    اگر واقعا بازم حس میکنید در این وسط به شما ظلم نموده ایم میتوانید موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمایید و در این مورد به هیچ عنوان کوتاهی نکنید.
    موفق باشید
    امضا:محمد جواد محمودی
    مدیریت بربید سرور
    ویرایش توسط berbidvps : October 27th, 2016 در ساعت 17:32
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)