صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: آیا لایسنس اورجینال ویندوز بخرم؟ راهنمایی لطفا!

عضو جدید mahdi20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    123
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : آیا لایسنس اورجینال ویندوز بخرم؟ راهنمایی لطفا!

نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
    استار تر محترم اگر میخاین ویندوز اورجینال داشته باشین مایکروسافت برای ارتغا به ویندوز ۱۰ خودش لایسنس رایگان و نامحدود میده کافیه ویندوزتون ۷ باشه حالا کرکی یا ارجینال فرغ نداره فقط نرم افزار media creation tools ازسایت مایکروسافت دانلود کنید از طریق اون ویندوز رو ارتغا بدین بعد بالا امدن ویندوز ۱۰ شما ویندوز اورجینال با لایسنس زمانی یعنی نیاز نیست تمدید کنید بعد یک سال یا غیره

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

نرم افزار دانلود کردم و میخوام الان بروز رسانی کنم مستقیم

ببینم چی میشه!!

- - - Updated - - -

در حال آپدیت به ویندوز 10

http://p30up.ir/uploads/f51437219.png

- - - Updated - - -

سرعت آپگرید در حد دیالاپ بود تصمیم گرفتم نسخه Retail ویندوز 10

نسخه ای که در سایت مایکروسافت قرار دارد نسخه Retail میباشد.

این نسخه نهایی بوده و به صورت رسمی در تاریخ 12 مرداد 95 برابر با 2 آگوست 2016 ( در سایت مایکروسافت ) ارائه شده و نسخه اورجینال و نهایی میباشد.

از سایت معتبر ایرانی دیگری که گذاشته دانلود کنم و رایت کنم رو DVD و نصب کنم و اگر بروزرسانی داشت بعدش انلاین آپدیت کنم !

2. # ADS

عضو انجمن n4ser آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    512
    تشکر شده در
    395 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi20 نمایش پست ها
    نرم افزار دانلود کردم و میخوام الان بروز رسانی کنم مستقیم

ببینم چی میشه!!

- - - Updated - - -

در حال آپدیت به ویندوز 10

http://p30up.ir/uploads/f51437219.png

- - - Updated - - -

سرعت آپگرید در حد دیالاپ بود تصمیم گرفتم نسخه Retail ویندوز 10

نسخه ای که در سایت مایکروسافت قرار دارد نسخه Retail میباشد.

این نسخه نهایی بوده و به صورت رسمی در تاریخ 12 مرداد 95 برابر با 2 آگوست 2016 ( در سایت مایکروسافت ) ارائه شده و نسخه اورجینال و نهایی میباشد.

از سایت معتبر ایرانی دیگری که گذاشته دانلود کنم و رایت کنم رو DVD و نصب کنم و اگر بروزرسانی داشت بعدش انلاین آپدیت کنم !
    1-شما از هرجا میخای ویندوز 10 رو دانلود کن اما لایسنس نمیده و تحت پشتیبانی vip قرار نخاهی گرفت
    2- اگر با سرعت دانلود از نرم افزار media creation tools مشکل دارید بنده راه حلی دارم که میتوانید با سرعت بالا دانلود کنید
    3-از سایت معتبر ایرانی ویندوز را دانلود کنید بعد از نصب شما نمیتوانید بروز رسانی کنید ویندوز رو چون کلید دیجیتالی ندارید ولی از طریق media creation toolsاپگریدکنیدبهویندوز10کلی دیجیتال دارید

من با media creation tools اپگرید کردم و الان ویندوز اورجینال دارم با کلید قانونیه دیجیتال این نوع کلید با سریال های دیگه مایکروسافت میداد فرق داره درصورتی که سوالی به ایدی تلگرام بنده پیام دهید

عضو انجمن chaishpish آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    187
    تشکر شده در
    149 پست

سلام به دلیل اینکه هنوز مایکروسافت هنوز ایران رو از تحریمش در نیاورده ویندوز اورجینال به درد نمیخوره و اینکه شما باید هر نرم افزاری که نیاز دارید رو بخرید و با نصب هر نرم افزار کرکی احتمال از دست دادن لایسنس رو دارید کلا لایسنس تو ایران بی معنی هستش
    سرو دانلود
    دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi20 نمایش پست ها
    سلام

بلخره بعد از گذشت سالیان سال تصمیم گرفتم ولخرجی بکنم و با پولی که فعلا خرج نشده و در جیبم وجود داره یک کاری بکنم!

خوب همه ما مشکل داشتیم با ویندوز از اول که با سیستم های ویندوزی اشنا شدیم مشکلات اونها رو تجربه کردیم از خراب شدن ریجستری . ویروس. و.........

یکی از همکارانمون قدیم یه ویندوز 7 یولتیمیت خرید به 150 هزار تومان یا یکم ارزون تر و راضی هست! و بعد روی ویندوز اورجینال نرم افزار های کرک نصب میکرد خیلی زیاد نه

من الان تصمیم گرفتم یه ویندوز 10 اوریجتال بخرم

سوال اینجاست:

1- آیا هزینه کنم؟

2-چه نسخه ای بخرم؟

3- از کدوم سایت یا شرکت بخرم؟

- - - updated - - -

این رو هم فراموش کردم اعلام کنم

نرم افزار های داخل ویندوز هم میخوام اورجینال بخرم

مثل

دانلود منیجر

وین رار

انتی ویروس

پلیر

نرم افزار های پایه

ایا خرابی سیستم عامل کم تر میشه؟

سلام ...

من خودم مک استفاده میکنم و همه نرم افزار هام نسخه اصلی هستن . (حتی نرم افزار های آيفون و آیپدم هم نسخه اصلی هستن.)

ولی برای کامپیوتر مادرم و لپ تاپ خواهرم لایسنس اصلی ویندوز ، آفیس ، دانلود منیجر و چند تا آپ دیگه رو خریدم ، خوبیش اینه ک همیشه آپدیت میشه ، ارور های عجیب غریب نداره و اینکه کلا ب کپی رایت سازنده احترام گذاشته میشه .

ببین دوست من ، شما میتونی نسخه oem ویندوز رو بخری ک قیمت پایین تری داره ، من خودم ۱۲۰ تومن اگه اشتباه نکنم خریدم (سال پیش همین موقع ها ، win 10 pro) ، برای آنتی ویروس هم همینطوری میتونید لایسنس oem بخری ک قیمت پایین تری داره ، در انجمن پرشین تولز پر هست تاپیک های فروش لایسنس های oem .

فقط شما بعد نصب یک بکاپ بگیرید داشته باشید و مشکلی پیش اومد راحت بکاپ رو ریستور کنید ، چون بعضی از این لایسنس ها فقط یکبار قابلیت فعالسازی دارند .

Idm هم ک کلا نماینده در ایران داره و شما ریالی پرداخت میکنید .

با تشکر ...
    ...Zzzz...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    21 پست

اورجینال بخریم یا نه !
    فرق ویندوز کرک شده با اورجینال چیه ؟؟
    - ویندوز اورجینال Digital Sign داره (Valid Key) و شما خیلی راحت بروز رسانی میکنین
    - ویندوز اورجینال پشتیبانی فنی آنلاین داره (زبان انگلیسی) که در هر ساعتی به شما سرویس میده (البته روی شماره ایران schedule call سرویس ندارن) البته پشتیبانی مایکروسافت به همه سرویس میده ! اما برای شما که لایسنس داری VIP سرویس میده
    - ویندوز اورجینال از نظر کارایی ، سرعت ، توانایی، طول عمر سلامت، نصب برنامه ها، آنتی ویروس و ... وو... و.... کوچکترین فرقی با نسخه های کرک نداره ! (من هم 7، هم 8.1 و هم 10 رو اورجینال دارم روی لپ تاپ خریدم)

البته یه فرق عمده داره اونم اینه که حس خوبی داری وقتی د ز د ی نکردی و بابت چیزی که براش هزاران ساعت تلاش شده تا ساخته بشه هزینه پرداخت کردی و عذاب وجدان نداری ! (البته تو ایران چون از ابتدا چیزی به اسم لایسنس معنی نداشته هیچ کس هیچ عذاب وجدانی نداره)

و اما راجع به نرم افزار !
    خیلی خوبه که شما همه چیز رو پول بدی و بخری و بدون دردسر بروز رسانی کنی، هر چند وقت یکبار نرم افزار از کار نیوفته واسه اینکه کرکش پریده و .. و.. و...
    اما دوست عزیز وقتی شما چند صد هزار دلار نرم افزار رو روی چند تا DVD میری میخری 50 هزار تومن ! ایا آمادگی اینو داری که مثلا :
    - IDM رو 120 هزار تومن بخری !
    - Photoshop رو سالیانه 900 هزار تومن شارژ کنی !!! سال بعد دوباره 900 هزار تومن شارژ کنی ! (البته اگه دلار گرون نشده باشه)
    - illustrator رو سالی 900 هزار تومن جدا شارژ کنی !!! (کلیه محصولات Adobe به صورت ماهیانه یا سالیانه قابل خرید هستن که نسخه business که توانایی بیشتری داره 100 دلار از قیمتی که گفتم گرون تره)

حالا این شما هستی که تصمیم میگیری با توجه نیازی که داری لایسنس بخری یا نه !

به امید روزی که تو کشورمون هیچ تحریمی نباشه و به ما هم مثل کشور های دیگه سرویس داده بشه، کپی /رایت اعمال بشه و ...
    ویرایش توسط pedrammasoumi : October 26th, 2016 در ساعت 22:14

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pedrammasoumi نمایش پست ها
    - IDM رو 120 هزار تومن بخری !
    - Photoshop رو سالیانه 900 هزار تومن شارژ کنی !!! سال بعد دوباره 900 هزار تومن شارژ کنی ! (البته اگه دلار گرون نشده باشه)
    - illustrator رو سالی 900 هزار تومن جدا شارژ کنی !!! (کلیه محصولات Adobe به صورت ماهیانه یا سالیانه قابل خرید هستن که نسخه business که توانایی بیشتری داره 100 دلار از قیمتی که گفتم گرون تره)
    IDM قیمتش 69 تومن هست : http://www.downloadmanager.ir/buy .

فوتوشاپ هم ۱۱ یورو در ماه هست ک میشه : 47000 تومن در ماه و 470,000 تومن در سال.

نرم افزار های گرافیکی گرون هستن و صحبت دوست استارتر مون ویندوز و نرم افزار های ضروری بود و نه فوتو شاپ .
    ویرایش توسط OmidX : October 26th, 2016 در ساعت 22:28
    ...Zzzz...

8. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    IDM قیمتش 69 تومن هست : http://www.downloadmanager.ir/buy .

فوتوشاپ هم ۱۱ یورو در ماه هست ک میشه : 47000 تومن در ماه و 470,000 تومن در سال.

نرم افزار های گرافیکی گرون هستن و صحبت دوست استارتر مون ویندوز و نرم افزار های ضروری بود و نه فوتو شاپ .
    والا اینکه ریسلر ایرانی IDM با چه سیاستی این قیمت میده رو نمیدونم !
    اما License Life Time برای IDM رو من خودم برای راحت شدم از شر کرک خریدم 25 دلار
    اینم لینک خرید سایت اصلی :
    http://www.internetdownloadmanager.c..._idm.html?v=x3

راجع به Adobe هم شما هر نوع کاربری باشی بلاخره به یکی از محصولات adobe سروکار داری !
    پلن های Adobe :
    individual که محدود هست ماهی 17 یورو هست ! اون 11 رو نمیدونم از کجا داری شما(احتمالا نسخه student رو میگین که به درد کار اصلا نمیخوره) که یکساله 205 یورو ! با اجازتون میشه 900 تومن ! البته 7 درصد کارمزد ویزا کارت و 2 درصد بانک هم حساب کنید
    https://creative.adobe.com/plans?pro...KR7S1&mv=other

به هر حال یا رومی رومی ، یا زنگی زنگی !
    به نظر من یا همه چیز اورجینال با حس خوب !
    یا همه چیز کرک !
    ویرایش توسط pedrammasoumi : October 26th, 2016 در ساعت 22:50

عضو انجمن k-pax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    511
    تشکر تشکر شده 
    545
    تشکر شده در
    347 پست

به نظر من ارزش نداره
    هزینه اضافیه . حتی اگه بری سی دی کرک شدش را بخری بازم ارش بیشتره .

من خودم روی لپتاپ ویندوز اورجینال بودش ! هنوز هم دارمش . . اما میخوام لینوکس CentOS نصب کنم به جاش

اما کرک بهتره . چون ایران تحریمه
    تا وقتی تحریمم بنظرم اورجینال نخریم . اینجوری ما هم تحریمشون میکنم :D
    اونا اگه واقعا میخوان مردم ایران مشکل نداشته باشن . تحریم بردارن . تحریم در اصل ضرر به مردم میزنه نه به ...

بنظر من اصلا ویندوز نصب نکن . برو لینوکس نصب کن و حالش ببر! کار که خودم میخوام بکنم! :D
    فروش سرور مجازی NVMe و رم DDR4
    آریوسرور | تلگرام ما : @Ario_Server
    سرور مجازی NVMe ایران

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

قطعا خرید لایسنس و نسخه اورجینال بهتر هست و از پشتیبانی به راحتی استفاده میکنید و مشکلات عجیب و غریب ندارید
    من خودم ویندوز - idm و انتی ویروس اورجینال استفاده میکنم با خیال راحت بروزرسانی میکنم, مشکلی باشه پشتیبانی هست و پیگیری میکنند تا مشکل حل بشه
    ایرانی ها کلا دنبال چیز مفت و مجانی هستند و برای استفاده ازش هم هزار تا دلیل میارند تا خودشون و بقیه رو قانع کنند(البته از این دست افراد نداریم داخل این انجمن)
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

سلام دوست عزیز
    من یک عمره پای سیستم میشینم و با همه ویندوزها کار کردم
    الکی پول لایسنس نده ویندوز خودم ویندوز 8 هست که دو ساله عوضش نکردم. کافیه فقط ویندوزو خراب نکنی و ویندوز رو یهو با کلید، رستارت یا خاموش نکنی.ویندوز معمولی بدون لایسنس هم خوب کار مینه اگر بلد باشیم باهاش کار کنیم وگرنه اگر بلد نباشیم همون ویندوز اصلی هم خراب میشه.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)