Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
شکایت که خیلی دردسر داره
باید کلی دنبالش بری . اما اگه احتمالش هست به پولت برسی . احتمال خیلی کم
اگه قرارداد یا چیزی شبیهش داشته باشی
بهتره با گفتگو حلش کنید
متاسفانه بعضی سایتها هستند که این چنین کاری میکنن
سایت دیدم وردپرس با یه قالب فارسی شده داده یه میلیون بدون هیچ تغییری! و برای خودش هم کلی معروفه و ...
ازکسی که 2500 تا سایت طراجی کرده انتظار خیلی بیشتری میرفت
سلام
قالب رو که دوستان گفتن تقریبا ایده برداری کردن طرح اختصاصی نیستش!
قبلش نمونه کارهاشونو میدین شاید نظرتون عوض میشد
هزینه ای که اصناف گذاشته برای هر ساعت کد نویسی از 80 هزار تومان تا 130 هزار تومانه
اگه دوازده ساعت وقت برای سایتتون گذاشته باشن شکایت به جایی نمیرسه :دی
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بنده که مجبور به این شدم که از خیر پولم بگذرم و واگذارشون میکنم به خدا بلاخره جای دیگه چند برابرش رو از دست میدن ولی میخوام فرد دیگه ای فریب این سایت رو نخوره و اطلاع رسانی بشه که حتی صنعت و معدن یک ایمیل من رو جواب نداد و حتی تلفتی هم به من پاسخی ندادن که از حق من دفاع کنند.
ویرایش توسط reza2288 : October 25th, 2016 در ساعت 20:24
سلام
باقی نمونه کارهاشونم که در همین حده.
وقتی سایت خودشون بدون کوچترین توجهی به تجربه کاربری طراحی شده و صرفا مطالب برای seo پر کردند ، چه توقعی دارید که سایت خودتون رو به خوبی و زیبایی طراحی کنند؟!
دوست عزیز پیشنهادم اینه که از این به بعد به سایت های فریلنسری مراجعه کنید
دلیل ؟
چون با پیشنهاد های مختلف فریلنسر ها مواجه می شوید
این قالبی که بنده مشاهده کردم واقعا زیر 50 هزار تومان است فقط حیف فونت yekan
رنگ بندی واقعا افتضاحه
به قول دوستمون شما با این مبلغ می توانستید بهترین قالب را بخرید !
راهکار خاصی برای حل مشکلتون ندارم اما پیشنهادم اینه که اگر شرکت مذکور منطق دارد از طریق صحبت مستقیم با مدیر آن مشکلتون رو حل کنید
اگر به نتیجه نرسیدید از راه قانونی اقدام کنید ( که البته موردی که هست اگر شما از اول دست شرکت را برای طراحی بازگذاشته باشید عملی چیزی به نفعتون صادر نمیشه اما اگر از اول برای طراح مشخص کرده باشید که چه چیزی می خواهید و خلاف آن عمل کرده اند ، حتما پیگیری کنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)