نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

سلام دوستان ، من از پریروز مشتری ایشون شدم ، دقیقا حقیقت رو می خوام بگم ، ازشون وی پی اس ایران گرفتم تو پشتیبانی گفتن سی پانل نصب میشه بعد موقع نصب به ارور خورد سرور و مشکل داشت وقتی گفتم ایشون گفتن نباید سی پنل نصب می کردید (در صورتی که تو پشتیبانی گفتن ایرادی نداره) خلاصه ایراد از سرور بود ایشون خیلی سریع تیکت ها رو جواب میدادن و بدون هیچ هزینه ای برام مجدد centos ریختن ، دوباره هم به مشکل خورد و مجدد بدون هیچ هزینه ای کلا سرور المان دادن بهم ، آی پی تو یک بلک لیست بود بلافاصله در کمتر از 10 دقیقه برام یه سرور دیگه ساختن از یه دیتا سنتر دیگه و با ایپی خوب و پینگ خوب ، در مورد پشتیبانیشون واقعا نمیشه گلایه ای کرد ، بی تعارف میگم تو پشتیبانی بی نظیر هستن ، ضمنا من 8 ساله کارم اینه ، به همه ی دوستان میگم پشتیبانی خوب از سرور خوب خیلی بهتره ، ایشون هم سرورهاش نسبت به پولی که داریم میدیم خوبه ، ما نباید از سرور ایران 25 تومنی انتظار سرور 70 تومنی رو داشته باشم ، این طبیعیه ، من کاری به نظرات دوستان ندارم ، اما ناراحت شدم دیدم یک دوستی نوشتن پشتیبانیشون خوب نیست ، من حاضرم عکس تیکت هامو بزارم ببینید پاسخگوییشون واقعا عالی بوده ، روز همگی بخیر

- - - Updated - - -

راستی یه نکته ، دوستان پینگ فقط و فقط و فقط تضمین کیفیت شبکست که چون زیر یک ثانیه هست تاثیراتشو ما خیلی به چشم نمی بینیم ، بهتره رو موضوعات دیگه هم دقت کنید ، مثل دیتا لودینگ ، رندرینگ ، ریکوئست های اچ تی تی پی و و و

2. تعداد تشکر ها از 5500055 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)