سلام دوستان امروز متوجه شدم انتقال کارت به کارت بصورت آنلاین توسط بانک ملی راه اندازی شده گفتم خبرشو بدم چون شدیداً نیاز بود به چنین سرویسی
https://epayment.bmi.ir/SecurePages/
سلام دوستان امروز متوجه شدم انتقال کارت به کارت بصورت آنلاین توسط بانک ملی راه اندازی شده گفتم خبرشو بدم چون شدیداً نیاز بود به چنین سرویسی
https://epayment.bmi.ir/SecurePages/
بسیار جالب
هر چند هنوز تست نکردم ببینم که درست کارمیکنه
بعد این تنها برای ملی به ملی انتقال حساب انجام میده یا نه تفاوتی نداره
مثلاً من بخوام از ملت به ملی انجام بدم یا از سپه به تجارت
یا نه تنها ملی به ملی هست ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
مشتری گرامی طبق قوانین بانک مرکزی دارندگان کارت برای انتقال وجوه خود باید از دروازه پرداخت اینترنتی بانک عامل خود اقدام به انتقال وجه به سایر کارتهای شتاب نمایند .
به عبارت دیگر فقط دارندگان کارتهای بانک ملی می توانند از طریق این سایت وجوه خود را به کارتهای عضو شبکه شتاب منتقل نمایند.
من چک کردم کاملاً درست کار می کنه و هیچ مشکلی ندارد .
گویا فعلا فقط میشه از ملی کارت به ملی کارت انتقال انجام داد!!!
شماره کارت مقصد (در حال حاضر فقط کارتهای بانک ملی)
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
از ملی به ملی پرداخت کردم و هیچ مشکلی نبود بنابه نوشته خودشون :
شما از ملی کارت به کارت دیگر نتوانستید انتقال بدید ؟به عبارت دیگر فقط دارندگان کارتهای بانک ملی می توانند از طریق این سایت وجوه خود را به کارتهای عضو شبکه شتاب منتقل نمایند.
نه خیر!
طبق گفته مسئولانشون در فروم بانک ملی ، بستر مناسب برای انتقال کارت به کارت از ملی به تمامی بانک های عضو شتاب فراهم شده ولی منتظر تایید مقاماتشون هستند که اجازه این کار رو بدن.
احتمالا آزمایشی این سیستم رو فعال کردن...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
اگه تو کل سیستم شتاپ هماهنگ بشه تحول عظیمی تو تجارت اینترنتی ایران به وجود میاد
فکر نکنم چیز جدید باشه الان تقریبا بانک های خصوصی هم این امکان رو دارند+ کارت به کارت به سایر بانک ها
باز هم همین برای پیشرفت شگرفی برای بانکهای کرخت دولتی محسوب میشه
بانک سامان که خیلی وقته چنین امکانی را داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)