نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
دوستمون فکر کنم خیلی جوش اوردی اولا فتا به همه چیز تو نت کار داره نمونش خوده بنده هستم در خدمت بماند برای چی- دوما احتمال داره زنگ زده باشن جواب نداده باشه جرایم اینترنتی پروندش سریع رسیدگی میشه- بعدم عزیزم فیش حقوقی وثیقه ای هستش معادل مبلغ درخواستی دادگاه یعنی اون آقا یاخانم اگر نیاد تمام حقوق اون نفر + حساب های بانکیش به حساب دولت واریز میشه- اتفاقا فتا میریزه بدم میریزه وقتی 6 صبح وارد خونت شدن تو رو کت بسته بردن آبروت تو درو همسایه رفت متوجه میشی، جوری میبرن خودت نفهمی چی شد علاوه بر اون تمام سیستم های اینترنتی جمع میکنن میبرن و میچرخن
شما رو چند بار ریختن بردن که اینطور حرف میزنید؟ من تجربه خیلی بدتری دارم که دارم میگم.از رو هوا حرف نمیزنم و بر اساس حدث و گمان شما حرف نمیزنم..بنده بزرگترین مرکز پخش بازی استان بودم و کل ایران رو هم میفرستادم..اخرش اطلاعات امد دنبالم باهاشون رفتم و با زبون خوش حالیم کردند کارو بیخیال بشم..کسی نریخت تو منزلمون!

شما که اطلاعاتت قویه بگو برای ریختن تو خونه چی میخواد؟ فقط حفاظت اطلاعات انم در شرایط خاص میتونه بریزه خونه وگرنه بدون حکم قضایی که گرفتنش هم راحت نیست هیچ کسی حق ورود به منزلی رو نداره..
تمامی این حرفهایی که زده شده فقط یک امکان داره که ایشون جاسوس بوده باشه!! واسه یک سی دی یا سایت کارتون کسی نمیاد بریزه تو خونه..
پیدا کردن ایشون برای فتا و... کار سختی نیست که یواشکی تشکیل پرونده بدند براشون.یکی دو بار اخطار میدن بیا نیاد میان میبرنش!جرمش خیلی سنگین هم باشه بازم میان میبرنش بعد بازپرسی تشکیل پرونده میدن نه یواشکی!! ترس از کسی ندارن که بخوان بدون اطلاع طرف تشکیل پرونده بدن..