شما عکسی که گذاشتید رو مثل اینکه خودتان دقت نکردید که 297 هم داشتید چند سری پینگ گرفتید که به قول خودتان به 150 رسید. اصلا 150 شما قبول. شما پینگ 150 را خوب می دانید!!!! مدیریت سرور بربید شما از سرعت سرور چی میدونید. سرعت باید زیر 100 باشه. من الان از هاست اشتراکی شرکت طلاهاست پینگ می گیرم ببین. سرعتش شد 98 . سرورهای شما به هاست اشتراکی هم نمیرسه.
برای کیفیت سرویس تان دیگر نیازی نمی بینم که حرفی بزنم چون اگر کسی اهل تحقیق باشد و منطق داشته باشد از مکالمات من و شما نتیجه لازم را گرفته و به قول شما کیفیت را فدای قیمت نمی کند
برای مدیریت سرور هم عرض کنم درست می فرمایید بنده عالی نیستم ولی اگر بیاد دارید دو مشکل پیش امده را نتوانستید خودتان حل کنید و به خودم واگذار کردید
شما توانایی انتقال سایتهای من را به سرور خود نداشتید و بعد از یک هفته ناتوانی به خودم محول کردید. و مشکل دوم از بلاک بودن سرورتان هنگام استفاده از هات ا س پ وت شیلد را شما متوجه نشدید بنده متوجه شدم. و از ان 1001 دلیل که میفرمایید خودتان هیچ نمیدانستید و راه حل تان تعویض سرور بود. اینکه در این دو مورد خیلی توانا بودید برای مدیریت سرور بر ما پوشیده نیست.
بلاخره هر کسی را بحر کاری ساختند بهتر نیست نسبت به توانایی هایتان مدعی باشید.