نوشته اصلی توسط sanastudio با سلام وقت بخیر خدمت دوستان و همکاران گرامی لطفا افر های خودتون رو اعلام کنید . قیمت + کمپانی صادر کننده و نصب بر روی directadmin سلام 3 ساله خواستید با قیمت خیلی ارزون بهتون میدم معتیر هم هست. برای صحبت های بیشتر در تلگرام پیام دهید @moinds
نوشته اصلی توسط m2020k2012 سلام 3 ساله خواستید با قیمت خیلی ارزون بهتون میدم معتیر هم هست. برای صحبت های بیشتر در تلگرام پیام دهید @moinds لطفا قیمت یکساله رو ذکر کنید - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط almandata سلام یکساله 25 هزار تومان نصب رایگان از طریق تیکت در ارتباط باشید http://portal.pardazmizban.com/ شرکت صادر شده ؟ - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط hadi_am اگه دامنتون غیر IR باشه Geotrust موجود داریم . با ضمانت 10000$ قیمتش سالانه 17$ هستش بله بین المللی هست لطفا قیمت رو به تومان بنویسید
نوشته اصلی توسط sanastudio لطفا قیمت یکساله رو ذکر کنید یک سال 20 تومن
شرکت صادر شده ؟ Comodo
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
نوشته اصلی توسط sanastudio لطفا قیمت یکساله رو ذکر کنید - - - Updated - - - شرکت صادر شده ؟ - - - Updated - - - بله بین المللی هست لطفا قیمت رو به تومان بنویسید سلام لطفا اگر خرید رو انجام دادید در اخر بنویسید از کدام شرکت تهیه کردید چون من هم میخوام تهیه کنم.
نوشته اصلی توسط hossein.a سلام لطفا اگر خرید رو انجام دادید در اخر بنویسید از کدام شرکت تهیه کردید چون من هم میخوام تهیه کنم. بله حتما دوست عزیز در اخر تاپیک اعلام میکنم
نوشته اصلی توسط sanastudio لطفا قیمت یکساله رو ذکر کنید - - - Updated - - - شرکت صادر شده ؟ - - - Updated - - - بله بین المللی هست لطفا قیمت رو به تومان بنویسید تقریبا 70000تومان
HadiServer.com
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن