نوشته اصلی توسط
hhhhffff
1. من نخواستم که سرویس من را مدیریت کنید. این جواب من نبود. اگر شما نباید کیفیت افتضاح سرورتان را پاسخگو باشید پس کی باید پاسخ دهد.
2. بنده نگفتم چرا هزینه گرفتید گفتم وقتی که قبول کردید حق با من هست و سرور مشکل دارد و قرار شد سرور دیگری بدهید چرا دوباره باید هزینه کانفیگ و ... پرداخت کنم. (عکس پیوست تیکت بربید است که حرف من را قبول کرده. و در ادرس دامین های ذکر شده هیچ اسکریپتی نصب نبود که بگیم مشکل از اسکریپت بوده)
3. شما هزینه نصب نمیگیرید. چرا دروغ می گویید. من از تمام مکالمات با شما سند دارم. پس این هزینه راه اندازی اولیه که 89 تومن گفتید چیست!!!!!
4. شما در بالا گفتید که با چه اینترنتی پینگ گرفتم!!! و سایتمان زیر اتک بوده! اینم جوک سال بود. دوست من هنگام پینگ یک فایل 32 ارسال میشه و ربطی به اینترنت 10 میگ من نداره. و نکته بعدی من هیچ سایتی رو سرور شما ندارم که زیر اتک باشه. همینی هم که خودتون فرستادین فکر کردین خیلی خوبه؟؟؟ 297ms از نظر شما یعنی کیفیت. هاست اشتراکی الان 95ms
فکر کنم شما معنی کیفیت رو نمیدونید
5.من قبل از خرید با شما شرط کردم که اگر کیفیت طبق ادعاتان نباشد من در این انجمن به همه اونهایی که اهل تحقیق جهت خرید هستند کیفیت را اعلام می کنم. الان من از شرکتی دیگر سرور گرفتم و سایتها با بهترین حالت ممکن در حال کار هستند. بهتر است شعارتان را تغییر دهید.
دوستان مدارک بیشتر هم لازم باشد دارم که ادعای کیفیت بیشتر روشن شود
به قول دوستمان خودتان قضاوت کنید.