نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

سلام دوستان من حمید هستم
    من از شرکتی سرور مجازی گرفتم که این شعارش بود
    بربید سرور = کیفیت را فدای قیمت نکنید||سرور مجازی با ارزان ترین قیمت و بالا ترین کیفیت||پشتیبانی را با ما تحربه کنید

و فریب این حرف رو خوردم و به شرط کیفیت از ایشان سرور مجازی خریدم و شرط کردم که اگر شعارش کذب باشد اطلاع رسانی می کنم که افراد دیگر مسخره این دروغ نشوند.
    دو سایت داشتم که قول انتقال انرا داده بودند که بعد از یک هفته معطلی نتوانستند عمل کنند و خودم دست بکار شدم. دو سایت من قبل از انتقال در هاست اشتراکی بود و دو سایت ما در صفحه اول گوگل در کلمات کلیدی مرتبط بود و من برای بهبود کیفیت تصمیم این کار رو گرفته بودم. خلاصه کنم بعد از 20 روز فروش اینترنتی مشتری ما به نصف رسید و بعد از تحقیق فهمیدم که اصلا سایتهای ما از گوگل حذف شدند و دلیل این بود که سرور اجازه جمع اوری اطلاعات رو به گوگل نمی داد و برای یکسری از ای پی های امریکا بسته بود. (البته این نتایج رو روی یک صفحهhtml iهم تست شد چون بهانه هاستینگ اسکریپت بود)
    ایشان بهانه های زیادی اوردند که در نهایت مشکل سرورشان را قبول کردند و گفتند باید سیپنل بگیری و سرور رو عوض کنیم. من با توجه به ضرر زیادی که دیده بودم راضی شدم که هزینه مجدد سرور رو پرداخت کنم بهمراه هزینه لایسنس. ولی خیلی جالب بود که ایشان گفتند هزینه کانفیگ سرور رو باید مجدد پرداخت کنم. این دیگه خیلی بی انصافی بود ایشان یکبار هزینه کانفیگ و سرور و لایسنس گرفتند و بابت مشکل سرورشان باید دوباره هزینه بدم حتی کانفیگ.
    دقیقا معنی تضمین رو نفهمیدم
    حالا به غیر از این مشکل از سرعت و کیفیت هم ناراضی بودم
    سرعت افتضاح. تایم اوت. پینگ افتضاح.
    الان با توجه به اینکه از بربید سرور سرور دارم از جای دیگه خریداری کردم که پیوست می کنم ببینید چه تفاوتی بین سرور ها بود
    فقط پبنگها رو ملاحظه کنید
    محیط کاربری رو هم میفرستم که فکر نکنید من رقیبم و دنبال تخریب هستم .
    اینها رو فرستادم که به شعار بربید سرور عمل کنید. کیفیت را فدای قیمت نکنید.
    یا علی
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

2. تعداد تشکر ها ازhhhhffff به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)