-
October 7th, 2010, 03:17
-
-
October 7th, 2010 03:17
# ADS
-
October 7th, 2010, 04:19
پاسخ : چرا دینا سنتر گیگا بد شناخته شده ؟
-
-
October 23rd, 2010, 23:46
عضو انجمن
هیچ ارزونی بی دلیل نیست علی جان
در انتخاب دیتا سنتر بسیار تحقیق کن و با دقت انتخاب کن
موفق باشی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
تعداد تشکر ها از Kambiz به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2010, 00:01
فرت و فرت جریمه صادر میکنند! :|
-
-
October 24th, 2010, 01:36
عضو دائم
داستان زیاد داره خصوصا اون قضیه پهنای باند نامحدودش که خیلی ها چوبش خوردن و یک دفعه سرورشون پورتش تعطیل شد
ویرایش توسط MagicVps.Com : October 24th, 2010 در ساعت 01:48
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 24th, 2010, 01:42
چو دانی و پرسی سوالت خطاست .. عالم و آدم دارن میگن ***ی میکنه
-
-
October 24th, 2010, 15:50
عضو انجمن
حالا که خیلی از دوستان دارند از این سرور استفاده و مشتری ها هم بدون اطلاع قبلی دارند می خرند ما هم هر چی بگیم فایده نداره
-
-
October 24th, 2010, 20:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Kambiz
هیچ ارزونی بی دلیل نیست علی جان
در انتخاب دیتا سنتر بسیار تحقیق کن و با دقت انتخاب کن
موفق باشی
هر شرکتی سیاستهای قیمت گذاری خودش رو داره
گیگا هزینه ماهیانه پایینی داره و سعی میکنه با این کسری رو با هزینه های جانبی دریافت ولی در کل هزینه مناسبی داره
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

نوشته اصلی توسط
giga
داستان زیاد داره خصوصا اون قضیه پهنای باند نامحدودش که خیلی ها چوبش خوردن و یک دفعه سرورشون پورتش تعطیل شد
مگه تا حالا پورت شما رو قطع کردند؟
ما که تا به حال از این مشکلات ندیدیم ازش میشه مشخصات بدین قطع شدن سرور شما رو بررسی کنم ببینم داستان از چه قراره
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
فرت و فرت جریمه صادر میکنند! :|
جریمه بابت چی صادر میکنه ؟
abuse?
-
-
October 24th, 2010, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
سلام دوستان حتما این لینکی که دوستمون ارسال کرده را بخونید کل جواب ها اینجاست خیلی جالبه
-
-
October 25th, 2010, 03:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
redhat10
هر شرکتی سیاستهای قیمت گذاری خودش رو داره
گیگا هزینه ماهیانه پایینی داره و سعی میکنه با این کسری رو با هزینه های جانبی دریافت ولی در کل هزینه مناسبی داره
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
مگه تا حالا پورت شما رو قطع کردند؟
ما که تا به حال از این مشکلات ندیدیم ازش میشه مشخصات بدین قطع شدن سرور شما رو بررسی کنم ببینم داستان از چه قراره[COLOR="Silver"]
اره عزیزم 2 بار اتفاق افتاد از همکارتون هم تهیه شده بود پورت محدود شد به پورت 10 پورت 10 هم = با پشم برای 12 تا ویپیاس که بخوان همزمان فعال باشن سرعت در حد چندی کیلو بایت شده بود
که کلا قید سرور زدیم در دو زمان مختلف این اتفاق افتاد که یکشون 5 روز بود که شارج مجدد شده بود و همکارتون هم هیچ گونه همکاری نکردن و گفتن ما پرداخت کنند و تابع قوانین هستیم و فقط این وسط 200 تومن حق شارج من ضرر کردم بدون استفاده چون مجبور شدم فرداش برم یک سرور از جای دیگه تهیه کنم در قبال تعهدم نسبت به مشتری
abuse?
در این مورد نمیخواستم صحبتی کنم ولی چون سوال کردین من هم گفتم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-