-
October 17th, 2016, 19:47
سفارش پروژه نیازمند برنامه نویسی
به نام خداوند بخشنده مهربان
درود دوستان عزیز . چند تا ایده دارم که میخوام عملیشون کنم . به همین جهت نیاز به برنامه نویس هست . همچنین نیاز به مشاوره هم دارم برای مشورت با برنامه نویس و همچنین نمونه کار . ضمنا ، قیمت مهم هست برام . من کلا کیفیت برام در وهله اول قرار داره ، اما خب قیمت بالا هم نمیتونم بدم . پروژه های مد نظرم باید نوشته بشن اما خب میخوام به صورت کامل و صد در صدی با فریم ورک ها ساخته بشن .
والا در خصوص پروژه ها هم ، فعلا برای شروع کار این دو مورد مد نظرم هست :
1 ) سرویس اشتراک گذاری ویدئو و استریم آنلاین . تو این مورد طراحی و دیزاین ناب سرویس مد نظر هست . ضمنا باید یک پلیر پخش ویدئو با امکانات درخواستی من طراحی بشه .
2 ) سرویس وبلاگ دهی .
از بین فریم ورک ها اگر لاراول یا Yii باشه که چه بهتر . اما خب حتما میخوام بر پایه فریم ورک باشه . ضمنا این پروژه ها برای شروع هست و در آینده هم پروژه های دیگری داریم ...
تلگرام جهت ارتباط بیشتر و راحت بودن شما : ldda_manager_ads
ممنون میشم از دوستان کمک کنن و یا اگر سخن یا نظر یا معرفی هست انجام بدن .
ویرایش توسط ldda company : October 17th, 2016 در ساعت 19:55
-
-
October 17th, 2016 19:47
# ADS
-
October 17th, 2016, 22:44
عضو دائم
پاسخ : سفارش پروژه نیازمند برنامه نویسی
سلام، به دلیل اینکه پروژه هاتون سنگین هست با یک برنامه نویس کار نکنید پیشنهاد میکنم با یک شرکت که معمولا یک گروه برنامه نویس را می گذارند پشت پروژه های سنگین، کار کنید، مایل بودید شماره شرکت میفرستم برای مشاوره و ..
-
-
October 19th, 2016, 15:44

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، به دلیل اینکه پروژه هاتون سنگین هست با یک برنامه نویس کار نکنید پیشنهاد میکنم با یک شرکت که معمولا یک گروه برنامه نویس را می گذارند پشت پروژه های سنگین، کار کنید، مایل بودید شماره شرکت میفرستم برای مشاوره و ..
درود بر شما ...
والا تا به این لحظه مشغول مکالمه و مذاکرات در این خصوص با دوستانی که به من پیام دادن بودیم و همچنان هم مذاکرات ادامه داره . ببینید در خصوص سخن شما ، بله کاملا درست هست اما خب اصولا شرکت ها قیمت خیلی بالایی دارن و به همین دلیل شخصا نمیتونم سمتشون برم . البته شاید مورد شما متفاوت باشه . در هر حال اطلاعات تکمیلی رو برای من ارسال کنید ...
-
-
October 19th, 2016, 16:27
عضو انجمن
درود. خداروشكر من كه به شخصه از نظر برنامه نويسي صفر هستم
و تقريبا از خواسته شما سر در نياوردم ولي اگر خواستيد ، تلگرام پيام بديد ، يكي از دوستانم رو بهتون معرفي كنم و ببينيد چطور هست و ميتونه انجام بده يا خير. اطلاعات تماس در امضاء
Sent from my iPhone using Tapatalk
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید