-
August 28th, 2016, 12:13
پاسخ : سوال درباره خرید سرورمجازی مستقیم از هتزنر

نوشته اصلی توسط
iHSG
از همه دوستان ممنونم فقط ببخشید بازم یه سوال دارم
به نظرتون سرورمجازی های سری vServer هتزنر بهتره یا سرورمجازی های سری SSD دیتاسنتر OVH ؟
منظورم سرور های این لینک
https://www.ovh.com/us/vps/vps-ssd.xml هستش که خدایی قیمت خیلی خوبی هم تازه برخلاف هتزنر که به یورو هستش به دلار دارن.
خرید از کدومشون بدون دردسر تره؟ یعنی با توجه به ایرانی بودن ما میگم البته می دونم در کل در هر دو نباید اطلاعات ایرانی بزنم اما منظورم اینه کلاً کدوم بیشتر تایید میشه؟
100% هتزنر پیشنهاد میشه
سمت وی پی اس های او وی اچ نرید کیفیت پورت خوبی ندارن اونا رو هم تست کردیم هتزنر خیلی با کیفیت تر هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2016 12:13
# ADS
-
August 28th, 2016, 18:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RealHAM
سلام
متاسفانه بعضی از دوستان برای جذب مشتری سعی می کنند دیگر سرویس ها تخریب کنند، اما دوست عزیز شما اطمینان داشته باشید که به هیچ وجه به هیچ مشکلی برنخواهید خورد و همان طور که دوستان اعلام کردند سیستم کارت شبکه سرور های مجازی هتزنر از NAT استفاده می کند که طبق آموزش هایی که خود دایرکت ادمین گذاشته و البته یک کم سر و کله زدن به راحتی خواهید توانست نصب کنیدو با استفاده از snapshot ها شما می توانید از سرور خود images تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل ریستور مجدد کنید
کلا در ایران یک طرز فکری جا افتاده ک هرکس همانند من (یعنی شما) فکر میکنه درست میگه و هرکس انتقاد میکنه قصد تخریب داره و میشه دشمن ! :|
موفق باشید ...

نوشته اصلی توسط
iHSG
از همه دوستان ممنونم فقط ببخشید بازم یه سوال دارم
به نظرتون سرورمجازی های سری vServer هتزنر بهتره یا سرورمجازی های سری SSD دیتاسنتر OVH ؟
منظورم سرور های این لینک
https://www.ovh.com/us/vps/vps-ssd.xml هستش که خدایی قیمت خیلی خوبی هم تازه برخلاف هتزنر که به یورو هستش به دلار دارن.
خرید از کدومشون بدون دردسر تره؟ یعنی با توجه به ایرانی بودن ما میگم البته می دونم در کل در هر دو نباید اطلاعات ایرانی بزنم اما منظورم اینه کلاً کدوم بیشتر تایید میشه؟
مسلما OVH از نظر کیفیت سرویس ها ، پایداری شبکه و امکاناتی ک در پنل دارد ب مراتب بهتر و سر تر هست ،
ولی مشکلاتی ک با ایرانیا دارد در حدی هست ک ارزش ریسک ندارد ... من خودم یکبار این ریسک رو کردم و تهش جالب بود (بعد دو سال و خورده ای !).

نوشته اصلی توسط
iHSG
نه تو پنل خودم می خوام چون دوست ندارم هیچ ایرانی بتونه به سرورم دسترسی داشته باشه.
برای پرداخت هم می خوام خودم یه کارت اعتباری و حساب پی پال از یکی از دوستان این انجمن خریداری کنم بعدش اقدام کنم.
فقط با آدرس و کد پستی اون کارت اعتباری میشه راحت از ovh خرید کرد؟
کلاً شما خرید از ovh رو پیشنهاد میکنی یا هتزنر؟ البته 100 درصد بدون دخالت هیچ شخص ایرانی!
نه عزیز ، مراحل وریفای OVH همانند هتزنر نیست و کلا با اند یوزر ایرانی مشکل دارند ، ب نظرم اگر فرانسه رو مد نظر دارید به https://www.online.net/en هم فکر کنید ، با توجه ب اینکه استفاده شما شخصی هست.
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2016, 18:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
کلا در ایران یک طرز فکری جا افتاده ک هرکس همانند من (یعنی شما) فکر میکنه درست میگه و هرکس انتقاد میکنه قصد تخریب داره و میشه دشمن ! :|
موفق باشید ...
نقد باید منصفانه باشد نه از رو قصد و غرض
-
تعداد تشکر ها ازRealHAM به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2016, 04:36
عضو جدید
سلام و وقت بخیر
استارتر عزیز موفق به ثبت نام و تایید حساب و خرید شدین؟
میشه این روند رو توضیح بدین. (بنده هم میخوام مستقیم سرور مجازی بگیرم)
-
October 18th, 2016, 09:38
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2016, 20:31
عضو انجمن
اکثر موارد لازمه رو دوستان گفتن
اما یک مورد که وجود داره بخش ساپورت vps های هتزنر هست شما روز یک شنبه و دوشنبه هیچگونه ساپورتی از بابت این سرویس نمیتونید از دیتا سنتر بگیرید و به نوعی دو روز در هفته ساپورت نمیدن + روزهای دیگه هم فقط در تایم اداری خودشون(که در مورد سایر سرویس هاش اینطور نیست و پشتیبانی خوبی دارند)
البته مورد فوق برمیگرده به 7-8 ماه پیش به قبل چون بعد از اون دیگه از vps هاش استفاده نکردیم و به جرات میگم کیفیتی که میگرید خیلی کمتر از ارزش اسمی هست که بیان کردن
قدیم تر(تا حدود یک سال پیش) کیفیت vps هاش خیلی بهتر از الان بود اما از وقتی برد روی حالت nat اصلا تعریفی ندارند
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2016, 23:06
عضو انجمن
با سلام درود
اگه مستقیم سرور مجازی خریداری کنید گرون تر در میاد ولی اگه سرور اختصاصی خرید کنید به صرفه هست
ولی در کل هتزنر توصیه میشه
-