دوستان به نتیجه رسیدیم
از طریق نوتیفکشن هست منتها به اجبار کاربر وارد کانال میکنن و ریزش شدیدی داره
دوستان به نتیجه رسیدیم
از طریق نوتیفکشن هست منتها به اجبار کاربر وارد کانال میکنن و ریزش شدیدی داره
قیمت + اثبات میکنید عزیزبله عزیز ما از این رباتا نوشتیم.
که توی 5 دقیقه 10000k ممبر میتونه به کانال شما وارد کنه ولی فیک هستن
متاسفانه یک باگ توی اسکریپت هست که به همه رایگان ممبر میده:|
متاسفانه در حال دیباگ کردن ان هستیم.
هر 1k فک کنم دقیقا 50 تومن بود:|
درود
دو راه هست. راه اول اینکه از برنامه های "سکه بگیر" استفاده کنید که فعالیت میکنید, با اکانتی تو کانالها جوین میشید, سکه میگیرید, با اون سکه ها ممبر میخرید برا کانالتون.
که البته نرم افزارش ظاهرا باگ داره و ...
راه دوم که بعضیا اقدام به استفاده میکنن (اکثرا مخالف با فاش کردن روش کار این راه هستند!) اینکه شما یه اکانت میسازید (ترجیحا با هویت جوانی 18-19 ساله, و صددرصد شماره ایران که البته خاموش هست! (قطعا ایرانسل.)) تو گروههای مختلف جوین میشید, هرزچندگاهی کانتکتتون رو شِیر میکنید و از اعضا درخواست ادد کردن میکنید و قائدتا بعد از اینکه ادد شدید, اونها هم پیویتون مراجعه میکنند بلکه چیز جالبی باشه.
شماره های مردم رو جمع میکنید, (چون آنها شماره شمارو دارند و شما هم شماره اونهارو دارید از نظر تلگرام مشکلی نیست!) و میتونید هزار تا هزار تا ادد کنیدالبته ریزش که داره ولی موثرترین راه هست تابحال.
پیروز باشید...
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
حتما نباید ایرانسل باشه
میتونید از این بخش هم شماره چین دریافت کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...3&goto=newpost
![]()
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
دوستان روشی که میگن شماره بگیرید ادد کنید روش اشتباهی ست و محدودیت داره
1- بعضی کاربران رو نمیشه با شماره ادد کرد چون در تنظیمات جدید تلگرام ادد شدن منع شده که کاربران این کار رو میکنند
2- حداکثر تعداد ادد کنندگان 200 نفر هست ...
بنده زمانی توی فیک ممبر فعالیت میکردم ...
ممبر های واقعی مسئله اینه که همین ربات هایی که میگه بیا گوشی جایزه ببر برای همینه و شما استارت میزنی و عضو اون ربات میشی و اکانتتون در لیست اعضای ربات ثبت میشه و در نهایت مدیر اون ربات میتونه اعضای ربات رو جوین کنه به کانالش و این رو یکی از فعالان افزایش ممبر گفت
یک روش دیگر هم تحت داس هست با نرم افزار های دیگر که اون هم فیک ممبر هست و هر چند وقت تلگرام همه رو پاک میکنه
در کل روش های موندگاری نیست و موقت هست مثل بدندید که عضواش نصف شد چون فیک ممبر بود
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
درود . با توجه به پیگیری های که من انجام دادم . فکر می کنم این شخصی که چنین کاری انجام میده مدیر برنامه ADD Member Telegram باشه .
اگر یاد داشته باشید برنامه ای برای بالا بردن یوز تلگرام ایجاد شده بود . که کاربرا یا باید سکه خرید کنن یا باید انقد وارد کانال اینو اون بشن تا بهشون سکه بده . من فکر می کنم ادمین چنین برنامه ای این کارو انجام میده و با توجه به بالا بودن مخاطب برنامش کاربران به سرعت وارد کانل مربوطه می شن . در ضمن این فقط نظر بنده بود شاید چیزه دیگری باشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)