-
October 16th, 2016, 04:02
روش ادد ممبر واقعی به کانال تلگرام
سلام دوستان
امروز یکی از کسانی که به قول خودش ممبر واقعی از طریق نوتیفکشن اوکی میکنه ازش به عنوان تست 500 تا گرفتم
اما جالبیش این بود که تمامی ممبر ها زیر 5 دقیقه اضافه شدن(در روش فیک حداقل یک ربع به بالا میکشه)
تنها سر نخ که گیرم اومد این بود که ممبر از خدا بی خبر واقعی رو یکدفعه به یه کانال اضافه میکنن (یعنی لیستی از آیدی مردم دارن که با استفاده از یه روشی همشونو به یه کانال اضافه میکنن) و چون بیشتریاشون بی خبر وارد کانال شدن لفت میدن
من میخواستم بفهم که این روش که اینا انجام میدن از چه طریقی هست دوستان کسی میدونه اطلاع بده(بنده خودم ممبر فیک میفروشم!)
-
-
October 16th, 2016 04:02
# ADS
-
October 16th, 2016, 04:05
عضو انجمن
پاسخ : روش ادد ممبر واقعی به کانال تلگرام
بله بنده هم شنیدم این مورد رو که در کمتر از 5 دقیقه تا 50 کا میشه ممبر اد کرد
اما هنوز متوجه این امر نشدم
احتمالا یک نرم افزار و یا رباتی به تلگرام وصل هست که کاربران رو به صورت خودکار به کانال هدایت میکنه
اگر موبوگرام رو نصب کرده باشید در ابتدا مثل همین موضوع به کانال برنامه نویس مراجعه میشه
-
تعداد تشکر ها ازarmin.rf به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 04:44

نوشته اصلی توسط
armin.rf
بله بنده هم شنیدم این مورد رو که در کمتر از 5 دقیقه تا 50 کا میشه ممبر اد کرد
اما هنوز متوجه این امر نشدم
احتمالا یک نرم افزار و یا رباتی به تلگرام وصل هست که کاربران رو به صورت خودکار به کانال هدایت میکنه
اگر موبوگرام رو نصب کرده باشید در ابتدا مثل همین موضوع به کانال برنامه نویس مراجعه میشه
یه برنامه ای چیزی هست که آیدی هارو بهش میدی با لینک جوین کانال اضافه میکنه شاید
-
-
October 16th, 2016, 04:51
بله در صورتی میتونید اینکارو کنید اولا شما ریپورت نباشه اکانتت و اینکه نرم افزارش داخل بازار هم هست و یا با استفاده ربات که هست از طریق ای دی میشه عضو کرد و البته بگم بعد از 100 تا ریپورت میشید و باید چندتا اکانت داشته باشید تا ریپورت نشید
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 05:00

نوشته اصلی توسط
kiava
بله در صورتی میتونید اینکارو کنید اولا شما ریپورت نباشه اکانتت و اینکه نرم افزارش داخل بازار هم هست و یا با استفاده ربات که هست از طریق ای دی میشه عضو کرد و البته بگم بعد از 100 تا ریپورت میشید و باید چندتا اکانت داشته باشید تا ریپورت نشید
اگه میتونید آیدی ربات یا اپلیکیشن که میگید معرفی کنید بریم سراغش ببینیم چی هست
-
-
October 16th, 2016, 05:02
فکر کنم اشتباه نکنم اسمش ادد ممبر تلگرام بود از طریق ای دی به گروه و کانال ادد می کرد و هنوزم باید باشه
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 05:16

نوشته اصلی توسط
kiava
فکر کنم اشتباه نکنم اسمش ادد ممبر تلگرام بود از طریق ای دی به گروه و کانال ادد می کرد و هنوزم باید باشه
تست کردم حواب نداد
فکر نمیکنم این راهش باشه
من دیدم 100 کا زیر چند ساعت میزنن حتی
- - - Updated - - -
http://cafetarfand.com/%d8%a7%d9%81%...1%d8%a7%d9%85/
دوستان یه نگاهی بندازین اگه میبینین واقعیه بگیریم
-
-
October 16th, 2016, 13:14
عضو انجمن
به نظر من اگر میخاهید ممبر به کانالتون بیاد یک روش هست که اگر وقت بزارید کاملا موثره و جواب میده فقط باید وقت بزارید و دوم اینکه مطالب کانالتون مفید باشه در این روش اعضا با میل خودشون میان تو کانال کسی خاست بدونه چجوریه با من در تماس باشه
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 13:22
عضو انجمن
نگیرید این روش نیست به صورت 100درصد مطمئنم
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
به نظر من اگر میخاهید ممبر به کانالتون بیاد یک روش هست که اگر وقت بزارید کاملا موثره و جواب میده فقط باید وقت بزارید و دوم اینکه مطالب کانالتون مفید باشه در این روش اعضا با میل خودشون میان تو کانال کسی خاست بدونه چجوریه با من در تماس باشه
با سلام
اون روش موثر که میفرماید چیه ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید