سلاممن نهمیدم یعنی مثلا اگر فایل ها برای دانلود در پوشه ی فایل در اسکریپت رپیدلیچ ذخیره می شوند را نمی شود دانلود کرد و باید ذخیره در روت اصلی باشد تا بتوان دانلود کرد؟
اگر حق دسترسی پوشه و فایل بصورتی باشه که دسترسی برای عموم هم توش تعریف شده باشه از خود پوشه اسکریپت هم میشه!
خیر هیچ ربطی به هاست لینوکس نداره2-پس چجوری میشه اکثر کسایی که کار می کنند فایل ها را هر جا که دوست داشتن در سایت می زارند و می شود دانلود کرد ؟این قضیه با هاست لینوکس مشکل داره؟
اون لینکی که تو فایل منیجر سیپنل برای دانلود گذاشتن زمانی یوزر پسورد نمیخواد که شما لاگ این کرده باشی3- ببخشید یک سوال دیگه-چرا قبلا می توانستم دانلود کنم (البته سیو فایرفاکس) ولی الان با Internet Download Manager نمی توانم؟
و علت گذاشتن اون لینک اینه که بعضی از فایل ها حق دسترسیشون فقط توسط کاربر هست - مثلا 600 اگه باشه شما باید از اون لینک استفاده کنید
اگه حق دسترسی فایل ها 644 یا ... هست شما میتونید همونجوری که S4n470n عزیز توضیح دادن لینک براش تعریف کنید.
تا جایی که دانش من جواب میده هم با هاست لینوکس میشه دانلود کرد هم آپلود!4- یکسری یک بابایی به من گفت این هاست های لینوکس برای دانلود واپلود نیست و فقط برای سایته، منظورش چی بوده و شاید نکنه امکان داشته باشه مشکل از این باشه؟
موفق باشید