باسلام
مواردی که شما می فرمایید صحیح است
البته تا قبل از اینکه اسکریپت عمومی با نرخ پایین ارائه می شد
اگر دقت بفرمایید خدماتی که بنده در نظر گرفتم هرچند از نظرخود بنده خیلی کارایی بهتری داره ولی صادقانه نوع کار جدید نیست
در ارتباط با کلاه برداری که فرمودید فارغ از این بحث که بنده اسکریپت و پس از تایید نهایی هویت خریدار ارائه خواهم کرد
در نظر داشته باشید عزیزی که با این نیت پا به این عرصه بزاره شک کنید از این اسکریپت استفاده نکنه حتما از یک اسکریپت دیگه استفاده خواهد شد
شاید اگر سال گذشته بودیم و این وضعیت پیش نیامده بود بنده هیچ وقت این خدمات و ارائه نمی کردم
ولی در حال حاضر که آشفتگی بسیار هست
بنده سعی می کنم منظم ترین خدمات و ارائه کنم و به این صورت نخواهد بود که هر عزیزی با یک ثبت نام و پرداخت اسکریپت و در اختیار داشته باشه و بتونه چندین بار استفاده کنه
بنده بر روی نوع ورودی ها نظارتی نخواهد داشت ولی این مورد هم در نظر داشته باشید که بازتاب فعالیت یک درگاه پس از راه اندازی اون قابل مشاهده خواهد بود
و چون سرویس به صورت ماهیانه داره تهیه میشه خدمات فرد متخلف حتما قطع خواهد شد
و نمی تونه ادعا کنه که من پول اسکریپت و دادم پس هر کاری دوست دارم انجام می دم و در مالکیت بنده هست
موردی که می تونید مشاهده کنید اگر الان عزیزی از اون اسکریپت استفاده کنه و کلاه برداری هم کنه کسی نمی تونه به ایشون چیزی بگه چون مالیات کامل داره
ولی در این مورد موضوع فرق میکنه و سرویس داره به صورت ماهیانه ارائه میشه
سوالی داشتید بنده درخدمتم