با سلام خدمت همه همکاران و دوستان گرامی میخواستم اسامی دیتاسنتر های آمریکایی و کانادایی که با ایران کار میکنند رو همراه با مزیت ها و معایبشون تو این تاپیک ذکر کنید.چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم احتیاج به راهنمایی دارم.با تشکر
با سلام خدمت همه همکاران و دوستان گرامی میخواستم اسامی دیتاسنتر های آمریکایی و کانادایی که با ایران کار میکنند رو همراه با مزیت ها و معایبشون تو این تاپیک ذکر کنید.چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم احتیاج به راهنمایی دارم.با تشکر
درود. كانادا اطلاع ندارم ولى امريكا ممنوع هست با ايران كار كنن ، يك ديتاسنترشون كار مى كنن كه xlhost هستش و نماينده ايرانيشون هم xlhost.ir هست. كيفيت سرور و شبكه مناسبى داره ، فقط پينگ امريكا مقدارى زياد هست
با آرزوى پيروزمندى
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
تقریبا تمامی دیتا سنتر های امریکا با ایران مشکل دارند
تنها دیتا سنتری که با ایران مشکلی ندارد xlhost.com است
ان هم به دلیل اینکه مدیر ان اقای خرازی از بچه های ایران است ایششون به تازگی دفتر خود را در ایران با برند xlhost.ir فعال کرده است و شما می توانید از ان خرید کنید
در ضمن
:::ظرفیت صندوق پیام های خصوصی hamedmabdi اتمام یافته است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدیدی بپذیرد.:::
ارائه انلاین لایسنس دایرکت ادمین :: فروش سرور با سی پنل ، کلودلینوکس و CXS رایگان(لایسنس 100 اصل)
شرکت فناوران نیک سپهر زنده رود (شماره ثبت 2239 ) تلفن : 03137765653
با تشکر از شما
خواهشن دوستان بشتری همکاری کنن.
صندوق خالی شد
تنها دیتاسنتر که بنده اطلاع دارم با ایران کار میکند xlhost است که مدیر آن ایرانی هست.
- - - Updated - - -
که البته این فعالیت xlhost با ایران هم فکر نمیکنم قانونی باشد زیرا طبق قوانین آمریکا شرکت های آمریکایی اجازه همکاری با ایرانیان را ندارند.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
دوستان عزیز,چند سالی هست که ارایه سرویسهای اینترنتی به کاربران ایرانی از لیست تحریم خارج شده.(فکر کنم بعد از سال 88)
اما از اونجایی که ویزاکارت , مسترکارت , پیپال , سوییفت و مسیرهای مالی که دیتاسنترهای آمریکا از آن استفاده میکن ایران رو تحریم کردن بنابراین دیتاسنترها علاقه ای به کار کردن با ایرانیها دارن.
چون یا دلار باید با واسطه پرداخت کنن یا دلار هکی.
در مورد دیتاسنتر کانادا: http://netelligent.ca
iweb.com
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)