در ۵ کیلومتری شهرستان کازرون یه دهستان وجود داره. اطراف این دهستان هم حدود ۵ روستا قرار دارن + یک نیروگاه و...هدف شما از راه اندازی شبکه 4g در یک منطقه چیست؟ دسترسی اینترنت بی سیم با سرعت بالا در سطح منطقه فوق؟ برای این مورد می توانید از تکنولوژی های دیگر استفاده کنید. در ایران امکان راه اندازی شبکه 4g به صورت خصوصی وجود ندارد. زیرا برای این کار نیاز به مجوز های خاصی وجود دارد
اما این مناطق حتی اینترنت 3g هم ندارن و با موبایل نمیشه یه عکس رو باز کرد. شرکت های adsl هم واسه راه اندازی اینترنت باید زیاد هزینه کنند. شرکت مخابرات هم حدود ۵۰۰ پورت اینترنت داده و همشون پر شدن و دیگه جا نداره! مخابرات هم پول نداره پورت بیشتری به ما بده. (سرعت اینترنت مخابرات خیلی کمه و هزینش هم زیاده. بالا ترین پهنای باندش هم ۱مگ هست با قطعی بسیار زیاد)
حالا اگه یه اپراتور بتونه در این منطقه یه دکل بزنه، همه adsl ها رو کنار میزارن و میان سمت اپراتور
سال قبل با رایتل تماس گرفتم و بهم قول دادن که دکل میزنن اما دیگه خبری نشد!
هدف من اینه که در مرکز دهستان یه دکل قرار بگیره و تمام این بخش ها رو پوشش بده که جمعیتش هم کم نیست! این دهستان در سرشماری سال ۲۰۰۶ حدود ۱۷هزار جمعیت داشته و مردم به شدت از اینترنت استقبال میکنن
حالا چیکار کنم که یکی از اپراتور ها بیاد یه انتن بزرگ نصب کنه؟ (حتی اگه هزینش هم زیاد باشه خودم پرداخت میکنم!)