سلام .
دارم یک cms املاک برای مشتری مینویسم .
میخوام برای درج هر پست ملکی , بتونه نقشه ملک رو هم مشخص کنه .
این حرکت رو تو چنتا سایت دیدم .
تو نت سرچیدم نتونستم کشف کنم
ویدئو آموزشی هست در این مورد ؟
دارم یک cms املاک برای مشتری مینویسم .
میخوام برای درج هر پست ملکی , بتونه نقشه ملک رو هم مشخص کنه .
این حرکت رو تو چنتا سایت دیدم .
تو نت سرچیدم نتونستم کشف کنم
ویدئو آموزشی هست در این مورد ؟
من یه توضیح مختصر میدم الباقی رو هم آدرس میدم که از اون آدرس با نگاه کردن به سورس میتونی متوجه بشی اگه بازم سوالی بود بنده و دوستان در خدمت هستیم.
اول فرم کلی و فراخوانی یک نقشه گوگل به صورت زیر هست:
کد HTML:<!DOCTYPE html><html> <body> <div id="map" style="width:100%;height:500px"></div> <script>function myMap() { var myCenter = new google.maps.LatLng(37.2529974,55.1703095); var mapCanvas = document.getElementById("map"); var mapOptions = {center: myCenter, zoom: 13}; var map = new google.maps.Map(mapCanvas, mapOptions); var marker = new google.maps.Marker({position:myCenter}); marker.setMap(map); var infowindow = new google.maps.InfoWindow({ content: "My Place" }); infowindow.open(map,marker);}</script> <script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?callback=myMap"></script> </body></html>
که محل نمایش منطقه مورد نظر رو با استفاده از Latitude و Longitudeکه من شهر خودم رو انتخاب کردم نمایش میده
کد زیر هم فک کنم نیاز به توضیح نباشد :کد HTML:var myCenter = new google.maps.LatLng(Latitude,Longitude);
والباقی مسائل رو میتونی از آدرس زیر پیدا کنی :کد HTML:var mapOptions = {center: myCenter, zoom: 13};
http://www.geocodezip.com/v3_example_click2add_infowindow.html
ممنون داداش فقط یک مشکل هست .
فرض کنید کاربر ملک خودشو ادرس دهی کرد تو نقشه و اطلاعات ملک رو پر کرد و دکمه submit رو زد .
حالا چطورباید اطلاعات موقعیت جغرافیایی Latitude و Longitude رو از رویه نقشه که قبل ارسال فرم , تنظیم کرده دریافت کرد ؟
ببینید دوست عزیز با جاوا اسکریپت می تونی ۲ تا اینپوت از نوع هیدن رو مقدار دهی کنی که یکی شامل lat و دیگری شامل long باشد.
این فقط یک نمونه مثال بود راه های دیگری هم وجود دارد که این راه حل بالا از راحترین راه حل ها می باشد.
بازم تشکر .
مشکل همینه که نمیتونم lat و long رو با js یا به دست بیارم .
به خاطر اینکه باکس location توسط js گوگل فراخوانی میشه و من دسترسی تو سورس برنامه خودم بهش ندارم .
میتونید یک نمونه کد js بهم بدید تا long و lat رو به دست بیارم ؟ ممنون
دوست عزیز خواهش می کنم ولی بنده در اینجا فقط می تونم راهنماییتون کنم شما کد آماده می خواهید .
ولی بازم بیشتر راهنمایی تون می کنم شاید بتونم کمکی کرده باشم.
event.latLng شامل lat و long هست که با یک explode می تونین این دو تا مقادیر رو در دو فیلد داشته باشین شما یک نگاه به سورس ، آدرسی که بهتون دادم بندازین بازم جایی رو متوجه نشدین بگین راهنمایی کنم .کد HTML:marker = createMarker(event.latLng, "name", "<b>Location</b><br>"+event.latLng);
ویرایش توسط eYounes : October 12th, 2016 در ساعت 16:23
جسارتا من کد اماده نمیخوام . من راهنمایی برای استفاده از کدی که لطف کردید و بهم دادید نیاز دارم .
از اینکه بین این همه ادم تو انجمن شما لطف کردید کمکم کردید یه دنیا ارزش داره برام .
من این تیکه کد event.latLng رو هم قبل اینکه تیکت ارسال کنم تو سورس خودم دیدم و سعی کردم ازش استفاده کنم ولی متاسفانه نتونستم . از jquery استفاده میکنم .
این سایتی که معرفی کردید مو به مو ازش کش رفتم کد هارو . طی تست هایی که انجام دادم هر از چند گاهی چنباری بخش location رو نقشه لود نمیکنه . فک کنم یک باگی داره. ولی بازم عیب نداره از هیچی بهتره .
میخوام بدونم چطور این دو خصوصیت lat+lng رو با js جدا کنم و داخل input => value قرار بدم ؟
ممنون از لطفتون
با سلام
دوست عزیز بابت سؤ تفاهم پیش آمده عذر خواهی بنده را بپذیرید.
اول از همه شما باید Api های مربوط به گوگل مپ رو فراخوانی کنید.
کد HTML:https://maps.googleapis.com/maps/api/js
کد html
و کد جاوا اسکریپتکد HTML:<div id="map_canvas" style="width: 500px; height: 250px;"></div><label>Lat:</label><input id="lat" name="lat" /><br><label>Lng:</label><input id="long" name="long" />
بازم سوال و نقطه مبهمی بود در خدمت هستم. این هم کد آماده هستکد:var map; var marker; function initialize() { var myLatlng = new google.maps.LatLng(37.2529974,55.1703095); var myOptions = { zoom: 13, center: myLatlng, mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP }; map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canvas"), myOptions); marker = new google.maps.Marker({ draggable: true, position: myLatlng, map: map, title: "Set lat/lon values for this propert" }); google.maps.event.addListener(marker, 'dragend', function(event) { document.getElementById("lat").value = event.latLng.lat(); document.getElementById("long").value = event.latLng.lng(); }); google.maps.event.addListener(map, 'click', function(event) { document.getElementById("lat").value = event.latLng.lat(); document.getElementById("long").value = event.latLng.lng(); marker.setPosition(event.latLng); }); } google.maps.event.addDomListener(window, "load", initialize());
و برای دیدن نسخه دمو از کد بالا به لینک زیر مراجعه کنید تا سورس و هم دمو را ببینید.
http://jsfiddle.net/eYounes/7qj25pkL/1/
ویرایش توسط eYounes : October 13th, 2016 در ساعت 11:34
بابت راهنماییتون یه دنیا ممنونم دوست من . واقعا دستتون درد نکنه
تو لینک زیر یه نسخه آماده با پی اچ پی نوشته شده و نیازی هم به مشخصات جغرافیایی نداره ( خودش از آدرسی که وارد شده ، مشخصات رو پیدا میکنه ) . امیدوارم براتون مفید باشه .
http://www.stepblogging.com/how-to-i...api-using-php/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)