ویرایش توسط redhat10 : October 22nd, 2010 در ساعت 17:16
shidserver.com
@shidserver
من دلار کار نمیکنم درهم امارات کار میکنم
990000 تومن میشه 2500 درهم امارات + ستاپ و ...
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ما مشکلی برای تبلیغات به زبان فارسی نداریم
کلمات کلیدیتون چیند ؟ ببینید من خودم برای شخص خودم تبلیغ میکنم اگه مایل باشید برای شما هم یه کمپین جدید میسازم الان هیچ کس با این قیمت براتون تبلیغ نمیکنه این کمترین هزینه ممکنه
شما چه جور میگید مشکلی نداره؟برای یک کلیک 1.1 دلار فاجعه است در ضمن احتمالا اگهی شما تو کل جهان نمایش داده میشه بجز کشور های تحریم شده
ویرایش توسط behrooz_iri : October 22nd, 2010 در ساعت 17:07
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
منظور از پنل:
report - stop - Resume - change keywords....
پنل رو شرمنده اما ما هر کلیک رو 35 تا 70 تومن تعریف می کنیم . فکر کنم حد اکثر با پرداخت 90 تومن 2000 و خورده ای کلیک داشته باشید
و می تونم براتون سقف کلیک در روز رو بزارم مثلا روزی 5000 تومن از اکانتتون مصرف بشه میشه هم محدودیت نزاشتروزانه + 30 دلار دارم کار میکنم
این چیزا رو نگفتم آموزش بدید. گفتم دلاری چند حساب میکنید
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
در ضمن الآن دارم با یکی از معتبر ترین های دنیا کار میکنم که نمایندگی رسمی گوگل هست.
پنل هم دارم!
ولی میخوام ارزون تر در بیاد
در ضمن: تبلیغات من روی همه ی آی پی ها نمایش داده میشه
توی محیط گوگل فارسی هم فعال هست... همه ی این امکانات رو میخوامبا پنل و هزینه ی مناسب. اگه کسی کار میکنه بسم الله
90 تومن
کلیک هت بین 35 فش 70 تومن دلار کار نمیکنم درهم امارات
گزارش هم 2 بار در ماه بقیشم درخواست میدید من انجام میدم
خواستید در خدمتم
پانل نمیتونم بدم بقیه موارد هم در پست های قبلی اورده شده
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
تا 70 تومن هست میتونیم بیشتر هم تعریف کنیم اما تا 900 الی 1300 کلیک بیشتر تضمین نمیکنم چون رقابت ها خیلی زیاده باید کلیکارو بالا تعریف کرد اما میشه که گفتم در قبل سقف کلیک در روز تعریف کنی یا نامحدود بزاری باشه (PL 9000 t)
سقف کلیک برای هر کیورد خودم به شخصه تا 3 دلار هم داشتم!
سقف رو بزارید 100 دلار !!! گوگل از خداشه (برای مثال گفتم)شما باید به دنبال یه حد تعادل باشی تا با مصرف بهینه یا مناسب بهترین سود رو بکنید من حد اکثر 70 دیگه الی 80 تعریف میکنم همه فکر میکنن چون آی وب دیتاسنتر هست حتما کلیکی 1000 دلار میده
کلا ریسک کم = مصرف مناسب = سود بالا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)